Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
48
Favori
128.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki tane router var biri eski model birisi 300 mbps ama iki cihazı ayrı ayrı kullanmayı sevmiyorum.Bu yüzden h300s baktım.Kinetic yada tenda diyorlar ama çok pahalı gerek yok.Bir tane h300s 200tl buldum 150tl teklif edecem olmadi 200tl alırım fiyat iyi gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

anladım fiyat güzel VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

• Susun2Dk S kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için tekrar teşekkürler 🙏

• Arkadaşlar tavsiye üzerine bende 2.el H300s alarak aranıza katıldım.Cihaz baya tozlu ve duvar boyası sıçramaları vardı bende parcalayıp plastik aksamı yıkayıp ana kartın tozunu iyice temizledim monte ettim yeni gibi oldu.Şimdi bu cihazda şuanda yazılım 1.0.11.05 görünüyor iyimidir.Kanal ayarları ne olmalı yada başka yapmam gereken ayar varmı bilgi verirseniz memnun olurum. VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 16 Şubat 2023; 10:54:22 >

Yazılımınız vodafone tr nin dağıttığı türkiye için son sürüm sorunsuz , kablosuz kanal için otomatik kullanıyorum uzun süredir herhangi bir performans kaybı yaşamadım , siz oto kanal dan memnun kalmazsanız 2.4 için 1-6-11 , 5 ghz için 36-52 kanallarını deneyebilirsiniz onun harici herhangi bir ayar yok benim kullanmış olduğum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 16 Şubat 2023; 16:47:24 >
    Cvp için teşekkürler son sürüm bu mu 1.2.01.06 ama siz bu sürümü begenmemişsiniz.Aslında ben telefonda dahil hep son sürüm kullanırım.Peki son sürümü yükleyip memnun kalmaz isek eski sürüme dönebiliyormuyuz.

Beğenmemekten kastım şu aslında , bu modemin en büyük sorunları fazla bellek kullanımı , wifi ye bağlı cihazların sarjının hızlı bitmesi sorunu ve ipv6 almamasıydı , sizin kullandığınız sürüm de ise wifi sorunu ve aşırı bellek kullanımı çözülmüş durumda , bende sizin versiyonun 1 versiyon altını kullanıyorum sorunsuz . 1.2.01.06 bu versiyon da ise ipv6 güncellemesiydi ve yabancı dağıtılan ülke de kullanılabiliyor bizim ülkede çalışmıyor ,fakat bizim edindiğimiz firmware dosyaları bug lı olduğu için yayıncısı hatalı olduğunu söyleyip kaldırdı , yani güncelleseniz de güncellemenin getirdiği yenilikleri kısmen kullanamıyorsunuz kağıt üzerinde güncelleme gibi bişey oluyor , güncellediğiniz de sizin sürüme tekrar geçiş yapamazsınız o sürüm mevcut değil firmware dosyaları arasında bence kalın şimdilik

Bundan daha iyi anlatılamazdı tekrar teşekkürler.O zaman benim sürümüm iyi şuan kullanıyorum cihazı.Oynamaya gerek yok.Yıllar önce ilk modemimi güncellerken çöktü allahtan garantisi vardı yaptılar.Bu yüzden birçok cihaz güncelledim ama hep korkmuşumdur.Keşke sinyal gücü biraz daha iyi olsaydı iyiydi.Elimde antenler var seytan dürtüklüyo dış anten yap diye ama biraz kullanıyım bakalım.Bundan önce uydunet in modemine yapmıstım ☺️

• Rica ederim , sinyal gücü fena değil diye düşünüyorum , bu avrupa versiyonlarında hangi modemi alırsanız alın bir kısıtlama söz konusu olduğundan dolayı aşşağı yukarı hepsi aynı sonucu veriyor , yazılımınız güzel aman diyim kaybetmeyin şuanlık VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 16 Şubat 2023; 17:13:22 >

bu modemde qos ayarı yok mu ? , dediğiniz sürümü kullanıyorum 1.0.11.00.

• jeff123can kullanıcısına yanıt
    VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

var ama ip yada mac adresine göre ayarlayamıyorsunuz , genel kullanıma yönelik bir Qos var fakat şimdiye kadar çalıştırabilen olmadı VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 16 Şubat 2023; 23:56:15 >

• Arkadaşlar bu aralar bir sıkıntı var.. internet yavaşlıyor modemi kapatıp açınca düzeliyor. Deprem nedeniyle olabilir diye düşündüm umursamadım ama hala devam ediyor sorun.. Modemden olabilir mi acaba?

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    Hangi internet sağlayıcıyı kullaniyorsunuz.

Kablonet hocam..

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    Bizde sıkıntı yok ama kabloneti bilemem.Modemi kapa aç yapsaydınız.Kablonet bölümüne yazarsanız daha iyi olur.

Arkadaşlar bu modemi nasıl söküyoruz? Alttaki ayak pedlerinin altındaki iki civatayı söktüm. Fakat ikiye ayıramadım modemi. Açılmadı. Nasıl ayırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 17 Şubat 2023; 22:3:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realacc kullanıcısına yanıt
    Benim plastik ince açma apararım vardı yanlardan kastirarak ön ve arka kasanın arasına sokup kaydırarak kanırtınca iç tırnaklar atıyor ve açılıyor

• Bu üründe DNS ayarı sorunu yaşıyorum. Güvenli dns kapalı. Otomatik dns kapalı. Ama hala durum kısmında kendi aldığı dns ler görünüyor. Şu an yüklü Firmware v1.2.00.09. Sonrakilerde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 5 Mart 2023; 15:52:43 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt

Modem içinde dns ayarı yapabilmek için manuel güncelleme yaptıysanız 1.09 ile başlayan eski sürümleri kullanmanız gerekiyor VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 6 Mart 2023; 3:12:21 >

Teşekkürler. Dosya ile downgrade oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.