< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba bir sorum olacakti. Bu modemi yeri geldiginde wifi repeater gibi kullanabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wifi performansını artırabilirsem tek h300 s kullanacağım.Şu an köşe odalarda sorun oluyor.Onun için h300 s de takılı,wifisi kapalı , hat değerlerini stabil tutuyor ,wifiyi zyxel dağıtıyor. Vodafone_H_300s_v1.2.00.09 yükleyince wifi perforfansının artığı ama crc bastığı söyleniyor.Modemde aon 15 dk crc hatası gözüküyor.Toplam crc yi görebiliyormuyuz?Bu sürümü kullanan arkadaşlarda son durum nedir?Bunu nasıl anlayacağız?
v1.0.11.00 hat değerlerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Mart 2023; 11:55:8 >
-
Selamlar, güncel yazılım sürümü ile bu modeme bridge (köprü) modu geldimi acaba? Eskiden yok diye biliyordum halen durum aynısımı?
Bende merak ediyorum.Gelirse çok iyi olacak.Vdsl de hattı stabil tutma konusunda bende çok iyi.Wifi köşe odalarda az çekiyor.Onun içinde wifi dağıtımını ZyXEL VMG3625-T50B yapıyorum.
Aynı yazılımın debug olanı ile olmayanı arasında fark varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Mart 2023; 13:8:44 > -
Merhaba, modeme giriş yaptığımda Ayarlar bölümü altında "Yazılım güncelleme" diye bir bölüm yok. Bütün başlıklara baktım ama güncelleme bölümü yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Root ile giriş yapmanız gerekiyor
Merhaba root girişi için bilgiler,bununla giriş yapın gözükür.
Kullanıcı adı : VodAdmin
Şifre : Voda556Net12
-
Merhaba hocam Rokstar games Launcher giriş yapamıyorum sizlerdede aynı problem var mı?
-
Merhaba windows kullanmıyorum bilgim yok malesef
-
Ben pazar günü hata ayıklanmış güncel sürümü yükledim.Köprü modu göremedim ama 2.4 ile 5 g yi tek yayında birleştirebiliyor.5g de kapsama alanından çıkarken otomatik 2.4 devrede oluyor.Şimdilik memnunum.
bizimlede paylaşırmısınız güncel sürümü
Köprü modu maalesef yok.
Vdsl hattımın stabil olması için testler yapıyorum. ZYXEL VMG3625-T50B modemin wifi çekim gücü h 300s den daha iyi olduğu için ona geçtim.H300s köprü modu gelse köprü moduna alıp wifiyi kapatıp ZYXEL VMG3625-T50B ile ev içi wifiyi dağıtacaktım.
2,4 ve 5 ghz yi modem de ayrı veya birleşik kullandığımda köşe odalarda zaman zaman kopmalar oluyor. Xiamio giga da aldım. Ortaya koyacağım. 2,4 ghz yi kapatım evin her köşesine 5 ghz yi yaymak istiyorum.
-
Hangi sürümü yüklediniz bende merak ediyorum.2,4 den 5 ghz geçişlerde kısa süreli kopma oluyormu?Köşe odalarda wifi çekimi önceki yazılma göre farkettimi?
-
Vodafone-H-300s-v1.2.01.06_debug firmware hata ayıklanmış sürümünü yükledim.Birde aynı versiyonun normal sürümü var.Çekim gücü belli belirsiz bir tık arttı gibi.2.4 ve 5g yi tek sinyalde birleştirme seçeneği var.Seçenegi açınca 5g kayboluyor tek wifi ismi kalıyor.5g sinyalleri yetersiz kalınca otomatik 2.4g devreye giriyor tekrar yaklaşınca 5g aktif oluyor.Bende kopma olmadı.Crc 300 civari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 28 Mart 2023; 13:28:43 >
Güncelleme sonrası şifre değişme oluyormu yada ayarlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar verdiğiniz sürümler stabil midir? herhangi bir kopma kesilme veya şuanki sürümde olup da yeni sürümde olmayan bir özellik falan var mı?
-
Sadece vodadmin şifresini değistirdim onun haricinde güncellemeden sonra değişen birşey olmadı.
Nasıl değiştirdiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X