Merhaba arkadaşlar Vodafone fiber 200 mbps geçtim yarın bağlayacaklar verdikleri modem Wi-Fi çekim gücü kötü filen diye duydum yapmam gereken birşey varmı acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çekim gücü gayet iyi,çeşitli yazılımlar var yükler denersiniz hangisinin wifi çekimini beğenirseniz onu kullanırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Nisan 2023; 14:29:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yarın kurulacak bir sorun yaşarsam buradan yine yardım talep ederim yazılımları gerektiğinde nereden bulabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben vodafon h300 s fiber modem için yazmıştım.Fiberde onumu veriyorlar başka bir modemmi veriyorlar tam bilmiyorum.Onu verirlerse depo yazılım adresi var link atarım.
Dün bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Yazılım Versiyonu: Vodafone-H-300s-v1.2.00.06T2_debug yükledim.Wifi çekimi artı gibi.
Vdsl kullanıyorum.Modem arayüzünden adsl yi,Wan mobile ve comnette IPv6 da olmadığı için onuda kapattım.
Bu açık kalsın bunu kaparsak eternetten interneti alamayız değilmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Nisan 2023; 15:51:22 >
-
Wan girişinden internet almıyorsanız wan etherneti kapatabilirsiniz. ( modem arkasında bulunan kırmızı rj45 portu)
-
Arkadaşlar bende 3-4 ay önce h300s ile verdikleri fiber İnternete geçtim. Ve casper via e30 cep telefonu kullanıyorum. Modem 5 ghz ile kullandığımda sürekli bu modda kopma oluyor. Bir de farklı bir modem 5ghz ile girmiştim. Onda kopma olmadı. Çözümü var mıdır bu işin? Kanal 34 ve 40 da aynı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkar -- 12 Nisan 2023; 0:37:29 >
Ben yüklemiştim Vodafone-H-300s-v1.2.00.06T2_debug versiyonu.Gayet memnunum.Wifi çekim gücü gayet iyi.Sadece vdsl ve ethernet açık olsa yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 12 Nisan 2023; 3:57:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet. Ama ilk sürüm disindakileree DNS değişmiyor. (1.0.9 dan sonrasiydi sanırım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 22 Nisan 2023; 21:2:3 >
Bu modemin üstündeki 2 adet ruş ne işe yarıyor? Wifi kendi kendine kapanmış. Evde olmadığım için bağlanamıyorlar. Üstündeki tuşlarla wifi açılabilir mi
Biri wifi, biri wps. wifiye tıkla
Arkadaşlar h300s 2 oda sonra wifi sinyali full olmasına rağmen internet hızı bazen 1-2 mbps bazen 10-15 lerde geziyor bazen internetiniz stabil değil diye uyarı veriyor.Dün aynı modemden yedek aldım oda aynı.Paket 100 ama 75 civarı aliyorum.Full wifi sinyalinde hızı daha fazla olması gerekmez mi.Sizde wifi sinyali ve hiz durum nasin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 30 Nisan 2023; 15:21:38 >
Yazılımı nereden buldunuz? Paylaşabilir misiniz?
-
Forumda arkadaşlar yedeğini almıştı.Burdan indirebilirsiniz.
https://www.mediafire.com/file/i2icc2pwqk332qj/Gr_ISP_Router_Firmware-main.zip/file
Sadece Vodafone_H_300s_v1.2.00.06T2_debug istiyorsanız
https://dosya.co/9o4ka65ieoq9/Vodafone_H_300s_v1.2.00.06T2_debug.img.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 4 Mayıs 2023; 10:39:6 >
-
Selamlar,
Vodafone-H-300s-v1.2.01.06_debug versiyonundayım. DNS'i manuel değiştirsem de otomatiğe çeksem de 8.8.8.8 alıyor. Daha önceki versiyonlarda böyle bir sorun yaşamamıştım. Bu soruna denk gelen oldu mu özellikle aynı sürümü kullanan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogux -- 12 Mayıs 2023; 14:2:38 > -
Modem üzerinden dns değişikliği yapabilmeniz için 1.0.09.01 yada 1.0.09.05 sürümünü kullanmanız gerekiyor , diğer sürümlerde kullandığınız cihazlar üzerinden dns değişikliği yapmanız gerekmekte pc,mobil vb. (Buradaki paylaşılan sürümler için geçerlidir , vodafone üzerinden ota güncellemesi alan cihazlar manuel dns değişikliği yapabilir) .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 12 Mayıs 2023; 14:8:7 > -
Arkadaşlar merhabalar. Yazılım güncellemesini hangi menüden yapıyoruz? Yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar merhaba gönderdiğiniz linkten dosyaları indirip telefondan yazılım güncelleme mümkün müdür rar programı ile çıkarıp yoksa illa bilgisayar şart mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X