Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
48
Favori
128.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodadmin ile giriş yaptıktan sonra şifre değiştir var oradan değistirdim.Aslinda birşey olmuyor ama ne olur ne olmaz diye değiştir dediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Bende de 1.0.11.05 sürümü var memnunum ama şeytan son sürüm dene diyor. Ama arşivde 1.0.11.05 yok.Ama 2.4 ve 5ghz birleşmesi güzel özellik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mburak32 kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı aldığımda 05 sürümü vardı.Valla şuan son sürüm kullanıyorum.Memnunum.tabi herkezin fikri değişebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler.

• mburak32 kullanıcısına yanıt

Bende ilk aldığımda v1.0.11.05 vardı.Forumda bir arkadaşın tavsiye ettiği v1.0.11.00 yükledim.Kısa süre kullandım.Sorun yaşamadım.Dediğiniz gibi v1.0.11.05 dosyası olmadığı için geri dönüş yok.Karar sizin.

Son sürümü paylaşabilirmisiniz rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak DERYA B kullanıcısına yanıt

Daha önce arkadaşlar paylaşmıştı, bende ordan pc ye indirdim.Epey sürüm var.

Gihtub Reposu patlasa da yedeğini çoktan aldık :) Buradan ulaşabilirsiniz:

https://www.mediafire.com/file/i2icc2pwqk332qj/Gr_ISP_Router_Firmware-main.zip/file

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 30 Mart 2023; 5:19:54 >
  • H-300s-v1.0.09.01 sürümü için dsp olmayanı yoktu sanırım değil mi?

• Ben wifi sürücüleri güncel olduğu için son sürüm kullanıyorum. CRC değerlerinin yüksek olması pratikte probleme yol açar mı? İndirme hızında veya IPtvde sıkıntı yaşamıyorum şu an.

• Vdsl kullanıyorum köyde 16 mbps, güncelleme veya ayar ile ping değişir mi?
    Zyxel bir TTNet modemi ile daha düşük ping alıyorum hız testlerinde h300s ile daha yüksek gözüküyor

• Merhaba benim hattım 50 mbit desteklediği için bu hızda internet kullanıyordum fakat bu modem 65 mbit alabileceğimi söylüyor. hızımı yükselteyim mi?

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]
  • chnd kullanıcısına yanıt

Böyle devam edin, hızı yükseltirseniz snr düşer hat kalitende düşer.

• chnd kullanıcısına yanıt

Benim alt yapı 55 mbps vdsl diğer modemde atanabilir/max hız 55-56 mbps gözükürken h 300 s de 61-62 mbps gözüküyor.H300 s sanki 6 mbps atanabilir/max hızı fazla gösteriyor gibi.

Bende bugün Vodafone-H-300s-v1.2.01.06_debug firmware hata ayıklanmış sürümünü yükledim.Wifi çekimi biraz daha iyi.Sanırım bütün modemlerde evde kullanıcı sayısı artıkça wifi full gözüksede hız düşüyor.Bir süre bunu kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 2 Nisan 2023; 21:24:1 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Merhaba Sn.@cimbom38, bende bu modemi forumdan araştırarak yeni aldım. Üzerinde Vodafone-H-300s-v1.0.09.05 sürümü ile geldi, modemi aktif olarak uzun süre kullanmadım, bağlantı problemi vs. gibi bir konuda henüz yorum yapamam. Benim sormak istediğim paylaştığınız dosyaları indirdikten sonra klasörden "disk yansıması dosyası" formatında çıkıyor. Firmware güncellemelerini bu formatta mı yükleme yapacağız. Sizde hangi format olarak çıkıyor ve yükleme yapıyorsunuz. Son olarak eğer sizde format farklı ise, diz üstü bilgisayarım eski olduğu için Win7 yüklü bundan dolayı olabilir mi bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

• İndirdiğin dosyanın uzantısı .img olacak oynama herhangi bir programda açma modem arayüzünden root şifreyle giriş yap şifreyi değiştirip istediğin sürüme güncelle şifreyi değiştirip değiştirmemek sana kalmış

• Merhaba Sn@kasapoglu57,bende windows 10 yüklü yazılımı

yüklerken disk görüntüsü gözüküyor.Sizdeki ile aynı.Bu şekilde yükledim ve

sorun yaşamadım.İlk aldığımda v1.0.11.05 vardı.Daha sonra v1.0.11.00

yükledim.Dün akşam Vodafone-H-300s-v1.2.01.06_debug firmware hata

ayıklanmış sürümünü yükledim.Wifi çekimi köşe odalarda diğer kullandığım

sürümlere göre biraz daha iyi geldi.Bir kaç yıl önce yıl kadar h300 s kullanmıştım.Kopma vs yaşamadım.Fiyat/performans ürünü.Kullandıkları modemde sorun yaşayan bir kaç arkadaşıma da tavsiye ettim.Memnunlar halen kullanıyorlar.

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

hat değerlerim aşağıdaki gibi kopma yaşamadım.Son 15 dk crc hatası 2/3936 indirilen/yüklenen aşağıdaki gibi.Bilen arkadaşlara değerlendirirse sevinirim.

Bu da v1.0.11.00 hat değerlerim.Crc aynı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 3 Nisan 2023; 5:45:0 >

• Burak DERYA B kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Müsait bir anda deneyip göreceğim.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Sn. @cimbom38Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. CRC hataları şuan ki hat değerlerim de Vodafone-H-300s-v1.0.09.05 sürümü ile sıfır olarak görünüyor, modem dün gece 1 den beri aktif herhangi bir kopma vs. yaşamadım. Hat değerlerimi aşağıya bırakıyorum. TTnet ADSL 16 Mbps internet kullanıyorum, farklı olarak yaşadığım hat değerlerindeki maksimum indirilen hız dün ilk kurulum yaptığımda 24 bin... civarıydı, fakat şuanda 21 bin... olarak görünüyor. Forumdaki çoğu kullanıcıda değerler artmışken bende düşmesi şaşırttı. Önceki ADSL modemimde hat değerlerim görünmediği için onu paylaşamadım. Bu modem önceki zyxel p1302-t10d v3 ADSL modemime göre çok geç açılıyor. Wifi çekim gücü diğer modemim harici antenli olmasına rağmen aynı gibi duruyor bir sorunla karşılaşmadım. VDSL alt yapıya geçiş yapacak olduğum için bu modemi araştırarak aldım. Önceki modemimi ADSL de sorun olmadan kullanabiliyordum, bu modemde de umarım sorunsuz kullanabilirim. Şuan ki sürümüm firmware listede yok, sorun yaşayana kadar bu sürüm ile kalıp sonrasında güncelleme yapmak daha uygun olacak gibi, çünkü tekrar geri dönme şansım olmayacak.

• Maksimum hat değerleriniz bölgedeki kullanıma göre değişebilir onda sorun yok. Hatta müstakil evde katlarda farklı gösteriyor.

• htepe H kullanıcısına yanıt

2 gün önce Vodafone-H-300s-v1.2.01.06_debug firmware hata

ayıklanmış sürümünü yükledim.Önceki sürümlere göre wifi çekimi köşe odalarda gayet iyi oldu.Crc durumuda güzel.2,4 gzh yi 11 kanal 20 mhz ye,5 ghz yi ise 36. kanal 24/40 mhz yaptım.2,4 ve 5 ghz yi ayrı kullanıyorum.Köşe odalarda ayrı ayrı wifi çekimini görmek istiyorum.Telefonlara 2 sinide tanıttım.Uzak odalarda otomatik geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 4 Nisan 2023; 14:0:21 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.