Şimdi Ara

Vodafone haksız kazanç sağlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturasız hat kullanıcısıyım. Bittikçe dolan 1 GB paketimin kullanım hakları bugün bitti, 15 TL yeni yükleme yaptım ve son kullanma tarihi olarak 3 gün sonrasını verdi. Bunun için müşteri temsilcisinin bana verdiği gerekçe şu:
    Paket zaman aşımı bitmeden önce yükleme yapmışım, yeni yükleme yapmadan önce zaman aşımının bitmesini beklemek gerekiyormuş.
    Madem zaman aşımı bitmemiş O halde neden her şeyim sıfırlanıyor ve kullanım haklarım zaman aşımı bitmeden siliniyor? Sözde 750 dk konuşma hakkım, var ve bunu bitirmediğim kayıtlardan anlaşılabilir. Diyelim ki zaman aşımı bitti ve kullanım haklarım bunun için silindi. O zaman yeni yükleme yapamayacak mıyım böyle bir saçmalık olabilir mi? Nasıl oluyor da yeni yüklemem 3 gün sonra zaman aşımına uğruyor??
    Resmen hakkım yendi. Arayıp anlatıyorum mantıklı bir şekilde hakkımın yendiğini ancak hatalarını düzeltmiyorlar.
    Yazıklar olsun diyorum. Değer mi üç kuruş için hak yemeye? Herkesin gelir seviyesi aynı mı? Herkesin hanları hamamları mı var? Kimine göre 15 TL çerez parası bile olmayabilir ancak bu yaptıklarını haklı çıkarmaz. Kim bilir kaç kişinin başına daha aynı şey geldi?

• Klasik vodafone mantiksizligi. O paketleri sisteme doken yazilimcilari halen sepetlememisler analsilan. Adamlarda kalifiye eleman yok bence. Amcam da bi ara turkcelleden gecmisti, ilk ayda boyle sorunlarla karsilasinca bir daha geri donmedi zaten.
    Mesela hediye net gelir, hediyenin bitis suresi senin tarifendeki net paketinden daha kisa olmasina ragmen, paketindeki neti bitirmeden kullandirtmaz. Size yaptigi bi nevi adam dolandirmak gibi bir sey zaten. Musteri hizmetlerine bir sey anlatmak zaten imkansiz. Adam akilli isi bilen bir temsilci olsa zaten, bunun ciddi bir mantik hatasi oldugunu anlar, durumu acilen paketi tasarlayan akil kuplerine iletirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.