Şimdi Ara

Vodafone hat iptal olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle herkese iyi forumlar.Ayın 2 sinde Vodafone a hattımı taşıdım.Evraklarım felan tamdı.Zaten başta evrak eksikliğinden geçiş yaptırmadılar.Güzelce evraklarımı toplayıp gönderdim ve geçiş sağlandı.Böyle saçma bişey var mı ya.Ben bununlamı uğraşacağım.başına böyle bişey gelen var mı hattım iptal olursa mahvolurum. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 21 Nisan 2022; 0:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah yüzünüze gülmüş. Hemen başka operatöre geçin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 10 senedir vodafone kullanıyorum.Yurdışını aradığım için vodafoneu bırakamıyorum.Yeni bi numara aldım turkcellden, çok memnun kaldım 3 ay kullandım dedim bırakmayacağım turkcelli ama evimde ve iş yerimde aksi gibi çekmeme sıkıntıları yaşadığımdan bu iki nedenden dolayı değiştirmek zorunda kaldım.Ama bu mesaj moralimi çok bozdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 21 Nisan 2022; 0:44:59 >
  • WTF Viqqy kullanıcısına yanıt
    Türk telekom kullandınız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sorunun çözümü bulunamadı.Herkes topu başkasına attı.Yolda giderken büyük bi vodafone bayisine danıştım.Artık doğru yalan; kardeşim direk git numaranı başka bi operatöre taşı bu vodafone un bugu 3-4 aya iptal olur hattın dedi.Bende iptal olmadan çözüm bulamadım iptal olursa hiç çözüm bulamam deyip başka bi operatöre numaramı taşıdım, bide buna kafayı takmaya gerek yok.

bu arada vodafoneun sözde müşteri hizmetleri beni kanser etti Allah ellerine düşürmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 30 Nisan 2022; 0:58:29 >
  • WTF Viqqy kullanıcısına yanıt
    En azından hattınız kapanmamış oldu ve de başka operatör den hizmet alacaksınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.