Şimdi Ara

Vodafone Hat Üzerine Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler cümleten ben bir şey sormak istiyorum ben 16 ekimde hattımı kendi üzerime aldım hattım açıldığında Allahın belası vodafone ne internete bağlanabiliyorum ne yanımdaya giriş yapabiliyorum ne 7000 veya 3636 gibi servislerden ayar alabiliyorum müşteri hizmetlerine zaten bağlanmak imkan dahilinde değil şimdi benim sormak istediğim şey su ben üzerime alırken bu hattı faturalıydı ve kampanya dahilinde bana 55 tl gibi bir fiyat çıkardılar cayma bedeli onu ödeyeceğim fakat ben bu lanet vodafone denen operatörden çıkmak istiyorum hattımı yeni üstüme aldım faturalı mı gözüküyorum faturasız mı orasıda belli değil zaten yanımda uygulamasında neyin ne olduğu belli değil ben bu hattımı taşıyabilir miyim başka operatöre türk telekoma geçmek istiyorum bu vodafoneden kurtulmak istiyorum fakat kafamı kurcalayan şey ben daha yeni aldım noyu üzerime tekrar taşıma işlemine başvurabilir miyim internetten veya bayiye giderek birde taşıdım diyelim numarayı vodafone olan borcum ne olacak ? yardımcı olursanız sevinirim

• Son ödeme tarihi geçmiş ödenmemiş bir faturan yoksa taşınmaya engel yok.

Şuan faturan kesilmiş degilse taşındıktan sonra kesilir ve ödersin,ödemek zorundasın..Türkiye'de GSM operatörlerinin kimseden alacağı kalmıyor malesef. Borcun yasal faiziyle birlikte avukatlık masraflarını da öderek alıyorlar eğer mahkeme sonucu almaya hak kazandılarsa. Tabi icra mahkeme sürecinden önce bir çok kez borcu kapatma uyarısı geliyor. Artık pek ihtilaf olmuyor borç miktarında BTK kontrolünün saglanmasıyla. Eskiden aşım dalaveresiyle millete neler yapmadılar. 50 TL paket kullanana 5 bin tl geldigi oluyordu. Artık aşım üst limitleri ve fatura üst limitleri uygulanıyor BTK kontrolünde. Belirlenen fatura miktarı geçilemiyor.

Neyse bir sorum vardı(?)

Hattı üzerine almadan hattı Vodafonede kullanmıyormuydun,o zaman iyi mi çekiyordu da devirden sonra çekmeme sorunu oldu.

Mobil internet açıkken telefonunu kapat 5 dakika bekle aç. 1 saat içinde bunu 2-3 kere yap. 100 - 200 metre uzaklara gidip çektigi yer var mı bak köy gibi bir yerde degilsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya hattımı taşımadan önce her şey çok iyiydi telefonun internet hızı vs ama hattım taşındı ayın 17 sinden beri ne uygulamaya girebiliyorum ne interneti düzgün kullanabiliyorum nede destek alabiliyorum ayrıca tüm her şeyi denedim ayarları sıfırladm telefonu kapattım açtım sim takıp çıkardım ama nafile oyüzden bende böyle bir karar verdim yani şuan ben değiştirirsem operatörümü avukat bedeli vs mi ödeyeceğim onu anlamadım birde ben müşteri hizmetleriyle görüştüğümde kadın dedi ki sen faturalıdan geçmişşin faturalısın fakat 1 ay sonra söyleyip çıkabilirsin faturalıdan çünkü şuan kampanya dönemindesin vs dedi cayma bedeli çıkmaz gibi cümleler kurdu yani benim kafam çok karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulkadir_1998 -- 20 Ekim 2021; 10:41:58 >
  • abdulkadir_1998 A kullanıcısına yanıt

Anlaşılan an be an destege ihtiyacınız var,duruma hakim degilsiniz.

Ben yıllar süren ödenmeyen borçlar için avukat masrafı vs bahsettim keşke girmeseydim oralara.

Siz daha ilk aydasınız. İlk ayda operatör içinde tarife degistiremezsiniz ama numaranı taşıyabilirsin. Cayma bedeli ya çıkmaz ilk ay oldugu için,yada çok az bir miktar 20-30 TL gibi bir şey yansır. İlk fatura kesim günü gelmeden taşıyın bir an önce yoksa cayma yansır.

Acele edin taşıyın size tavsiyem.

Ayda kaç gb kaç dk lazım, aylık ne ödeyebilirsin fatura yazın operatör önerelim.

• Ben aradım internet ayarlarımı yapın diye internete girebiliyordum yavaştı ama şuan internete bile giremiyorum hattımın içine ettiler 3g de kaldı telefon 4 g geçmiyor o şeyide sordum bana herhangi bir cayma bedelinin olmadığını ama 1 ay beklemem gerektiğini söyledi ben şuan o zaman değiştirebilirim operatörümü turl telekoma geçmek istiyorum hem paketleri uygun hemde çekim şeyi iyi

• abdulkadir_1998 A kullanıcısına yanıt

Şuan hattını taşıyabilirsin. Bayide olmaz derlerse sen başvurumu alın siz de.

Sen deviri falan karıştırma anlatma hiç,sadece numaramı taşımak istiyorum de ve işlem yapılsın. 1 ay bekleme olayi taşıma için değil,vodafonede tarife degismek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Ekim 2021; 13:18:4 >
  • Çok teşekkür ederiö cidden yardımlarınız için işini bilen birisini koysalar sizin gibi hiç bi problem olmayacak

• edit:türk telekoma gittim hiç söylemedim devirle ilgili bir şey kaydımj aldılar ama türk telekomun sitesinde İlk abonelik sözleşmesi üzerinden minimum 90 gün geçmemiş olması: Taşıma talebi bulunan numaraya ait ilk abonelik sözleşmesi üzerinden minimum 90 gün geçmesi gerekmektedir. Müşterilere talebin ret edildiğine dair SMS ile bilgilendirme yapılır, talebini yeniden iletmek isteyen müşteriler, 90. günün sonunda yeniden taşıma işlemleri için başvurabilirler.

Gibi bir madde var olmayacak mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulkadir_1998 -- 20 Ekim 2021; 14:4:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone hat devir ile ilgili
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.