Vodafone’un 2009 yılından itibaren başlatmış olduğu Vodafone Tüketici Hakları Bildirgesi’nin Turkcell tarafından Cep Anayasası olarak taklit edilmesinden sonra,Vodafone Turkcell aleyhinde hukuki süreci başlattı.
onlar birbirini yesinler biz ucuz konusalim vodafone gelmese ümüğümüzü sıkıcaktı turkcell
Avea'nın Kol Sentır - Kol gibi rejlamı çıktıktan sonra bu davaların önemi kalmadı.Daha önce , ben senden önce çıkarmıştım diye birbirini suçlayan bu operatörler şimdi Avea reklamından sonra,sen benden önce çıkarmıştın benim böyle şeylerle hiç ilgim olmadı diyordur.Avea'nın kastettiği operatör sensin diye birbirini suçluyordur.
Hangisi önce yapsa ne önemi var,Ayinesi iştir kişinin söylediğine bakılmaz...
Birçok şey sadece göstermelik.Ortada birşey yok.
Turkcell Müşteri Hizmetlerine 1 dakika değil 5 dakikada bile bağlanamadığınız zamanlar oluyor hemde çok sık oluyor,soruyorsun hani 1 dakikada bağlanılıyordu;diyorlarki size : efendim çok yoğunluktan dolayı oluyor,o yüzden uzun sürmüştür.Madem yoğunluk sorunun var ve 1 dakikada bağlanamıyorsun o zaman reklam verme.İnsanları yanıltma.
Vodafone'ye gelince,bilmem kaç yıl önce vodafone den hat alırken verdiğim adres daha sonra değişti,2 yıl önce Avea'ya taşıdığım vodafone hattı geçen ay Vodafoneye tekrar taşıdığımda My Vodafoneye girdim bir baktım ki adresim farklı,hemen aradım değiştirttim.Bu hafta adresime gelmesi gereken fatura elime geçmedi,aradım sordum,dedilerki adresinize gönderilmiş,hangi adsres diye sordum,malesef eski adres.Dedim ben fatura kesim tarihinden 10 gün önce değiştirttim fatura gönderim adresini,neden hala eski adrese gidiyor.Kol Sentır da laf çok,öyle öğretmişler ki müşteriyi kandırma oyalama taktiklerini,haksız olsalarda üste çıkmaya çalışıyorlar. Efendim,hemen yeni adresinize faturanızı gönderelim demeyi sanırım müşteri hakları ve memnuniyetine sayıyorlar.Rezalet...Geç gelmiş faturayı ben ne yapayım,bana şimdi lazım fatura ayrıntısı.Neyseki ağzındaki baklayı çıkarttılar:e-faturaya geçersem böyle sorun yaşamazmışım,doğaya da katkım olurmuş. Ver kardeşim heryöne SMS hediyesi geçeyim e-faturaya,senin de doğaya katkın olsun.Öyle çekilişlerle kamuflaj yapma.