Bugün Vodafone müşteri hizmetlerini aradım ve faturalı hattımın kntlü hatta çewirilmesini istedim sebep ise ben hattı üzerime devralmam için knt yapmam gerekiyordu ama vodafone bana teklif yaptı beyfendi 15 dakika her yöne hediye verelim ama yeterki hattınız kntlü hatta cevirmeyin dediler ben ısrarlıydım sonra yarım saat hediye etmeyi teklif etti o zaman dedim tamam 6 ay yarım saat bedavam war ilk defa bi işe yaradı valla kadın en son dönem ne kadar fatura ödediniz deyince bende 70 YTL dediğim zaman kadın 2 sn bi duraksadı her ay bu civarda ödeyen birinii kacıramazlar ama sunu söyleyim 30 dkkadan sonra kimseyi aramayacagım vodafone gıcıklık olsun diye :D:D
Kontör yolamıslar birde menun olma;)
quote:
Orjinalden alıntı: karakartak31
Bugün Vodafone müşteri hizmetlerini aradım ve faturalı hattımın kntlü hatta çewirilmesini istedim sebep ise ben hattı üzerime devralmam için knt yapmam gerekiyordu ama vodafone bana teklif yaptı beyfendi 15 dakika her yöne hediye verelim ama yeterki hattınız kntlü hatta cevirmeyin dediler ben ısrarlıydım sonra yarım saat hediye etmeyi teklif etti o zaman dedim tamam 6 ay yarım saat bedavam war ilk defa bi işe yaradı valla kadın en son dönem ne kadar fatura ödediniz deyince bende 70 YTL dediğim zaman kadın 2 sn bi duraksadı her ay bu civarda ödeyen birinii kacıramazlar ama sunu söyleyim 30 dkkadan sonra kimseyi aramayacagım vodafone gıcıklık olsun diye :D:D
bızdemı uygulasak bu yontemıı...
valla istersen bi uygula ben denedim etkili oluyor:)
ters tepkı yapmazz dur bı yarın aksam ugrasayım 4440542 den yaptın demı dostumm bu operasyonu
oo ne ala memleket valla
bende yapıcam
ewet hocam 4440542den yaptım yapın walla ii olr sömürün :)
güzelmiş, sanırım yanlış hatırlamıyorsam, vodafone hattıma bi süre kontor yüklememiştim, size özel kampanyamız, kontor yükleyin, kontor kazanın gibi bi msj gelmişti vodafonedan:)
uğraşmak istemeyen bir operatör çıkarsa alırsınız kontörlüyü ama söyleyim herkes ısrarcı olmaz öyle
Aynı şeyi denedim fakat bu tarz bi muamele ile karşılaşmadı aylık 80 ytl fatura ödeyen 4 ayllık bir vodafone abonesiyim
aradım ilk önce normal bir müşter temsilcisine bağlandım böyle böyle faturalı hattımı kontöçrlüye çevireceğim dedim güvenlik aşamasından geçirdi bu konuda ilgili departmana akratıracam sizi bu işleminiz konuunda size yardımcı olacaklar dedi aktardığı hatta 10 dakka bekledim son bi bye çktı
isim ve telefon no bilgimi aldı özel bir sebebi yoksa nedeni öğrenebilirmiyim dedi
bende her türlü avantaj kontörlü hatlarda dedi başta sms avantajı olmak üzere
sonra adam bekledi ve deid gördüğüm kadarı ile en son hespalı tarife paketimize geçişsiniz gçen ay tarihleri söyledi memnu dğeilmisiniz dedi memnunu ama yetersiz dedi
bekledi lütfen bizi 16 sında arayın dedi işleminiz ile ilgili
olay bu dur
ben ama o memnuniyete dediğim sey memnunum ama kntlü hatta gecmek istiorum yoksa sizlik sorun yok dedim benmde 9 aydır war vodafone faturalı hat en az geldiği fiyat 40 ytl ben her ay ortalamaya wurursak 90 100 ytl arası ödüorum yani ondan benden vazgecemediler sanırım
bu hafta hem turkcell hemde avea kontörlü hatlarım için iptal dilekçesi verdim. sonra müşteri hizmetlerinden beni aradılar.
turkcell hattımı iptal ettirmek istiyorum dedim 5 ay boyunca her ay konbaranıza 30 kontör verelim. kampüscelli yapalım. gencturkcele kaydedelim kapatmayın dediler. 150 kontör az dedim turkceli kapattırdım. çünkü daha 3 tane daha turkcelim var.
avea hattımı kapattırmak istedim. kapatmayın 75 kontör hediye edelim dediler. birde 6 ay boyunca her ay 100 kontör yükle 100 kontor kazan kampanyasına kayıt ettiler. tamam dedim kapattırmadım.
hayırlı olsun hocam güle güle kullan sende kntlerini :)) her beraber sömürelim :D
6 ay sonra iptal olmuyomu zaten.kontör yüklemeyin yeter
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
bu hafta hem turkcell hemde avea kontörlü hatlarım için iptal dilekçesi verdim. sonra müşteri hizmetlerinden beni aradılar.
turkcell hattımı iptal ettirmek istiyorum dedim 5 ay boyunca her ay konbaranıza 30 kontör verelim. kampüscelli yapalım. gencturkcele kaydedelim kapatmayın dediler. 150 kontör az dedim turkceli kapattırdım. çünkü daha 3 tane daha turkcelim var.
avea hattımı kapattırmak istedim. kapatmayın 75 kontör hediye edelim dediler. birde 6 ay boyunca her ay 100 kontör yükle 100 kontor kazan kampanyasına kayıt ettiler. tamam dedim kapattırmadım.
iyi de al kontoru bırak hattı bi kenara niye kabul etmedin ki
quote:
Orjinalden alıntı: Mavi Korsan
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
iyi de al kontoru bırak hattı bi kenara niye kabul etmedin ki
asiliik böyle birşye olsa gerek ihtiyacım yok demiş ksaca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme