Bildirim
vodafone iş ortağımdan gelen telefonu satamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İnternetten satabilirsiniz. Beyin bedava.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki telefonu sattım alan kişi bu telefonla ileride problem yaşarsa ne olacak faturası yok garantiye yollayabilir mi iyiki bedava ha -
Garantiye göndermek için faturaya ihtiyaç yoktur imei nosundan belli oluyor.Fatura cihazın para iadesini almak için veya imei kopyalanmasında geri açtırmak için gereklidir.Telefoncuların fatura isteme nedeni garanti felan değil çalıntı olması ihtimaline karşıdır.En iyisi sizde arayıp vodafone'a durumu izah edip fatura isteyin. -
peki çok teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: CeoBurak
Garantiye göndermek için faturaya ihtiyaç yoktur imei nosundan belli oluyor.Fatura cihazın para iadesini almak için veya imei kopyalanmasında geri açtırmak için gereklidir.Telefoncuların fatura isteme nedeni garanti felan değil çalıntı olması ihtimaline karşıdır.En iyisi sizde arayıp vodafone'a durumu izah edip fatura isteyin.
Fatura kesilmesi için vergi alınıyor diye biliyorum. O yüzden kesilmemiştir. Kaldı ki müşteriden bir ücret alınmadığı için faturaya gerek yok. -
hım anladım peki ileride oluşabilecek herhangi bir sorunda dağıtıcı firma (Braightstar) veya Vodafone'a faturasız başvurabilir miyim garanti kapsamında onu merak ettim çok teşekkürler ilginiz için -
O konuyu bende tam bilmiyorum ama es kaza imei kopyalanırsa yasal yoldan açtırmak için fatura ibrazı şart hediye edilen kişi bu durumda mağdur oluyor illaki bir numarası vardır.Detaylı bilgiyi müşteri hizmetleri verir diyelim konuyu tatlıya bağlayalım -
peki teşekkürler -
haklısınız ben de öyle düşünmüştüm ama kutuda fatura göremeyince öyle sandım yarın faturayı arayayım en iyisi teşekkürler -
Fatura olmadan servis garanti dahilinde tamir veya bakim yapmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen
Yapıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen
Yapıyor.
Faturasi olmadan sirketten parasini tahsil edemeyecegi icin ucretli yapar
Isteyen arasin servisleri bi bilgi alsin ornek kvk 118 20
Veya basari var veya vintek var veyaa genpa var veya oz fedakar var veya firat elektronik var vs vs
arada kaldım şimdi yapar mı yapmaz mı -
Mesela geçen sene haziran ayında Turkcell T40 cihazımı ekran arızasından dolayı Adana Genpaya faturasını kaybettiğim için faturasız bir şekilde yolladım.Daha önce Samsung Galaxy S3 cihazımı gene aynı şekilde Gaziantep Samsung Servisine verdim.Hatta faturasız nasıl yapıyorsunuz demiştim onlarda bana distribütör yoluyla geldiği için sistemimizde imei numarası kayıtlı faturaya gerek yok demişlerdi.2 sefer faturaya ihtiyacım oldu biri İphone 4 diğeri Blackberry Bold 9700 cihazlarımın para iadesi için.Hadi benimkiler fatura olmasına rağmen kaybolduğu içindi de bu arkadaşın es kaza imei numarası kopyalanırsa nasıl açtıracak faturasız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 22 Mart 2015; 13:47:37 > -
quote:
Mesela geçen sene haziran ayında Turkcell T40 cihazımı ekran arızasından dolayı Adana Genpaya faturasını kaybettiğim için faturasız bir şekilde yolladım.Daha önce Samsung Galaxy S3 cihazımı gene aynı şekilde Gaziantep Samsung Servisine verdim.Hatta faturasız nasıl yapıyorsunuz demiştim onlarda bana distribütör yoluyla geldiği için sistemimizde imei numarası kayıtlı faturaya gerek yok demişlerdi.2 sefer faturaya ihtiyacım oldu biri İphone 4 diğeri Blackberry Bold 9700 cihazlarımın para iadesi için.Hadi benimkiler fatura olmasına rağmen kaybolduğu içindi de bu arkadaşın es kaza imei numarası kopyalanırsa nasıl açtıracak faturasız ?
Yarin bulursam.bi belge atcam faturasi olmadigi icin tamir olmayip bana geri gelen cihaz 1 aylik
Sistemden bakmiyolar artik.
anladığım kadarıyla faturasız alıp almamaları biraz şansıma kalmış ama bence de almaları gerekiyor dıstrubutoru belli imesi belli cihazın sonuçta
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X