< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone kararsızlığı
-
-
Vodafone bence sadece ucuz ise kullanılır, değilse Türk Telekom veya en kötü ihtimalle Turkcell kullanılır o bile hızda Vodafone den iyidir.
Ben şahsen Vodafonedeyim çünkü ucuz 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalı kullanmıyorum faturasız kullanıyorumda işte bu yüzden ucuz olmuyor ama Türk Telekomun hem hızı hem paket fiyatları Vodafone faturasızdan daha uygun oluyor. Belki vodafonenun kapsaması ttye göre bir tık iyidir ama Vodafone hızdan donuyor şebeke birçok yerde çekmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç istisna hariç benim deneyimime göre Türk Telekom kapsamada çok daha iyi zaten. Turkcell hızlı ama kapsaması bazı yerlerde kötü mesela, Türk telekom genel olarak iyi 4G çekmese en kötü 3G çekiyor.
Faturasızda bimcell en mantıklısı sanırım şuan ki o da türk telekom tarifesi sayılır zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 25 Eylül 2024; 4:10:8 >
Vodafone mu aman aman uzak durun
Vodafone ' dan uzak durun.
-
Bulunduğunuz bölgede hangisi iyi çekiyorsa ona bakın..Hepsi çekiyorsa TT sanki daha uygun..Benim bölgemde Vodafone açık ara iyi olduğu mecbur Vodafone kullanıyorum..TT iyi çekse direkt ona geçerdin..Ama TT eh işte..Fakat milletin toz kondurmadığı Türkcell direkt şebeke yok yazısı çıkıyor..Şikayet edincede yerinizde sabit durmayın değiştirin çeker diye cevap döndüler..
herkes sövüyor ama Vodafone'dan aşırı memnunum. evde ve işyerinde 4g modemlerim var işe giderken evdekinden söküyorum simi işyerindekine takıyorum, eve dönerken de tam tersi. ikiz sim olduğu için telefonda da her zaman bir tanesi takılı, dışarda da öyle kullanıyorum. yanımda premiuma 30 TL ödüyorum 200 TL kazanıyorum. ödediğim fatura 500 TL.
30 ödeyip 200 ü nasıl kazanıyon ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yanımdadan 350 TLlik alışveriş yapıyorum cebimden 150 TL çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- red"li fırsat 30 gb ultra paketi detayları
- vodafone yanımda 4 haneli kod gelmiyor
- vodafone wifi arama açma sms
- vodafone 20 gb 191 tl
- babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
- gizli numaradan arama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- esim nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X