Bildirim
vodafone kontratlı iphone 3GS 32GB BEYAZ
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
32 lik bir de beyaz biraz beklersin gibime geliyor 32 lik zor bulunuyor bir de beyaz olunca imkansızdan biraz daha imkanlı gibi görünüyor -
Yok,zaten 10 gündür bekliyorum,siyahından istemediğin kadar var ama bu beyazı ne hikmetse yok -
Allah sabır versin ne diyelim -
Beya al beyaz, beklemeye değer :) -
telefonu sonunda alsancaktaki vodafone bayisinden buldum izmirde bi tane vardı alabildim sonunda,beklemeye de değdi,gerçekten siyahtan daha güzel bence teşekkürler ilginize :) -
Ben fethiyeden yaklaşık bir ay önce aldım , burada da siyah kıymetli imiş , beyaz hemen bulundu benim için , 32 gb ama arada nadiren de olsa telefon takılıyor , arama yaparken kilitleniyor du , son bir haftadır yapmıyor ..şimdilik çok memnunum ..beya z çok havalı :DDD -
bekleme bence siyah daha güzel direk siyah al -
ben beyaz 3gs 16 gb aldım ist.da mağazada vardı :)
tek derdim bu kota olaylarını takip etmek
msg ,arama ve internet limitlerini nerden takip edebiliriz yada bunu yapabilecek program bilen varmıdır acaba??? -
Abi beyaz basit gibi duruyo , ama siyah bence karizma ve iphone nin ekran yapısı beyaz ve parlak olduğu için siyah daha uyumlu :() -
bencede siyah al daha agar duruyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- fatura olmadan garanti belgesi geçerli mi
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- yurtdışı telefon 3 yıl sonra ne olur
- gürcistan apple mağazası
- iphone 16 kamera özellikleri
- iphone boyutları
- iphone 15 pro ile 16 pro arasındaki fark
- iphone 16 pro batarya kaç mah
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X