Şimdi Ara

vodafone kontratlı iphone 3GS 32GB BEYAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea hattımı vodafone a taşıdım kontratlı iphone 3GS 32GB modelinin beyaz rengini tam 15 gündür bekliyorum.İzmir'deyim.Hiç son zamanlarda kontratlı olarak beyaz rengini alan varmı merak ettim?

• 32 lik bir de beyaz biraz beklersin gibime geliyor 32 lik zor bulunuyor bir de beyaz olunca imkansızdan biraz daha imkanlı gibi görünüyor
  • Yok,zaten 10 gündür bekliyorum,siyahından istemediğin kadar var ama bu beyazı ne hikmetse yok
  • Allah sabır versin ne diyelim
  • Beya al beyaz, beklemeye değer :)
  • telefonu sonunda alsancaktaki vodafone bayisinden buldum izmirde bi tane vardı alabildim sonunda,beklemeye de değdi,gerçekten siyahtan daha güzel bence teşekkürler ilginize :)
  • Ben fethiyeden yaklaşık bir ay önce aldım , burada da siyah kıymetli imiş , beyaz hemen bulundu benim için , 32 gb ama arada nadiren de olsa telefon takılıyor , arama yaparken kilitleniyor du , son bir haftadır yapmıyor ..şimdilik çok memnunum ..beya z çok havalı :DDD
  • bekleme bence siyah daha güzel direk siyah al
  • ben beyaz 3gs 16 gb aldım ist.da mağazada vardı :)
    tek derdim bu kota olaylarını takip etmek
    msg ,arama ve internet limitlerini nerden takip edebiliriz yada bunu yapabilecek program bilen varmıdır acaba???
  • Abi beyaz basit gibi duruyo , ama siyah bence karizma ve iphone nin ekran yapısı beyaz ve parlak olduğu için siyah daha uyumlu :()
  • bencede siyah al daha agar duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.