Şimdi Ara

vodafone kontratlı iphone 4 almayı düşünüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar vodafone kontratlı iphone 4 almayı düşünüyorum ama daha önce hiç iphone kullanmadım o yüzden bikaç sorum olacak forumda biraz aradım ama bulamadım verildiyse affola
    1 kontratlı oldugu için başka şebekelerin sim kartlarını kullanabilirmiyim yada o vodafone kartını başka telde kullanabilirmiyim microsimkart adaptörü ile
    2 mp3 formatı destekliyormu pcden sarkı atabiliyomuyuz bluetooth yada usb kablo falan benim pc windows xp sp3 mac falan değil o kadar büyüyemedik daha :D
    3 eger başka sim takabilrsem iphone garanti dısına cıkarmı arkadaslar
    4 arka kapagı cıkabiliyomu batarya değişimi kolaylıkla yapılabiliyomu yardımcı olursanız sevinirim

• 1- Vodafone kontratlı piyasada çok zor bulunuyor, bulman mesela en başta, bulduktan sonra, müşteri hizmetlerini arayarak telefonu tüm hatlarla çalışır hale getiriyorsun, 5 dakikanı almaz bu işlem, mikrosim adaptörü ile de başka telefonda kullanabilirsin.
    2- Mp3 destekler, xp olur. Bluetooth ile atamazsın.
    3- Çıkmaz
    4- Arka kapak çıkmaz, batarya yetkili serviste değişir.
  • peki arkadasım kontratsız paketler nasıl bi bilgin varmı kontratlılarda simkilitli geliyo diye duymustum kontratsız almak dahamı uygun acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.