slm arkadaşlar vodafone kontratlı iphone 4 almayı düşünüyorum ama daha önce hiç iphone kullanmadım o yüzden bikaç sorum olacak forumda biraz aradım ama bulamadım verildiyse affola 1 kontratlı oldugu için başka şebekelerin sim kartlarını kullanabilirmiyim yada o vodafone kartını başka telde kullanabilirmiyim microsimkart adaptörü ile 2 mp3 formatı destekliyormu pcden sarkı atabiliyomuyuz bluetooth yada usb kablo falan benim pc windows xp sp3 mac falan değil o kadar büyüyemedik daha :D 3 eger başka sim takabilrsem iphone garanti dısına cıkarmı arkadaslar 4 arka kapagı cıkabiliyomu batarya değişimi kolaylıkla yapılabiliyomu yardımcı olursanız sevinirim
1- Vodafone kontratlı piyasada çok zor bulunuyor, bulman mesela en başta, bulduktan sonra, müşteri hizmetlerini arayarak telefonu tüm hatlarla çalışır hale getiriyorsun, 5 dakikanı almaz bu işlem, mikrosim adaptörü ile de başka telefonda kullanabilirsin. 2- Mp3 destekler, xp olur. Bluetooth ile atamazsın. 3- Çıkmaz 4- Arka kapak çıkmaz, batarya yetkili serviste değişir.
peki arkadasım kontratsız paketler nasıl bi bilgin varmı kontratlılarda simkilitli geliyo diye duymustum kontratsız almak dahamı uygun acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme