Şimdi Ara

VODAFONE Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 3 aydır şirket hattım Vodafone'a geçti ve çıktığı günden beri kullandığım Iphone 2G'de sorunlar yaşamaya başladım ve çözemiyorum.

EDGE: Yıllarca Turkcell kullandım ve meğer Turkcell bir nimetmiş Türkiye'de değerini bilemedik. Vodafone EDGE servisi Speed Test sonuçları max. 50-55k'yı geçemiyor. Genel olarak 10-12k arasında ve sürekli sıfıra düşüp kesilmeler yaşanıyor. Aynı hattı arkadaşımın 3GS'sinde kullandım, 3G hızı mükemmel. Ama EDGE sıfır.

MMS: ActivateMMS2G'yi yükledikten sonra, Turkcell'de sorunsuz standart SMS application'unda fotograf gönderip alabiliyordum Vodafone'a geçtikten sonra MMS konusu tamamen çalışmaz oldu. Swirly MMS bile çalışmıyor, error veriyor. Müşteri Hizmetleri bu konuda pek bilgi sahibi değil, telefonunuz orjinal değilse (ne demekse orjinal) çalışmaz diyorlar. Genel olarak hiç bir şey bilmiyorlar.

GSM: Zaten Telsim'den bu yana birşey değişmemiş. Hiç bir yerde kesintisiz iletişim sağlanamıyor. Bütün şirket Vodafone'a geçtik diye şirketin bahçesine bir mobil baz istasyonu getirip kurdular. Onun yanında bile kesilmeler yaşanıyor. Selde tamamen çökmüşlerdi ve hala toparlanamadı...

Sonuç: Yabancı sermaye Türkiye'ye giriş yaptığında umuyorduk ki getirekleri know-how sayesinde rekabet artacak... Başka sektörlere şimdi girmek istemem ama şu varki GSM operatörlüğünde Türkiye'ye hiç bir faydaları olmadı.
    Turkcell bence kesinlikle bir dünya şirketi Değerini bilelim, teşvik edelim... Iphone konusunda daha ilk dünyaya satıldığı günden beri her konuda adapte oldular. Uygulamalar, Career Settings vs. devamlı üretiyorlar... Bir sebeple müşteri hizmetlerini aradığımda hemen teknik servisten birisine beni bağladılar ve ismini not almadığım arkadaş hem Iphone'a hem de burada binlerce sayfada var olan birikime öyle hakimdi ki, bana söyleyecek bir şey kalmadı... Evet biraz pahalı ama sonuna kadar hakediyorlar...

Darısı diğer operatörlerimizin başına....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatugokhan -- 29 Kasım 2009; 1:09:26 >

• MMS konusunda bir gelişme yaşadım. Meğer Vodafone'da MMS'i açtırmak için müşteri hizmetlerini aramak ve MMS kullanmak istiyorum demek gerekiyormuş. MMS AC yazıp bilmem kaça gönderince Müşteri hizmetlerini arayın cevabının gelmesi bu yüzdenmiş. Otomasyon yapamıyorlar. Bir iki farklı müşteri temsilcisini gezmeniz lazım. Çünkü ilk aradığım kişi açık demişti. 3. konuştuğum yetkili 10 dakika sonra kullanabilirsiniz dedi. Ve MMS aktif oldu...
  • internetten her türlü ayarı yapabilirsin. my vodafone u kullanman gerekiyor yani.
  • değerli vodafone kullanıcıları sizlere bir müjde vermek istiyorum.

ibbceptrafik çok yakında vodafone kullanıcıları içinde kullanıma açılacak.
  • Vodafone kullanan arkadaslarima Allah'tan sabir diliyorum.

Gectigimiz ay bir arastirma yazisi icin gittim TRCELL hattimin yanina AVEA ve TELSIM (Vodafone la bir fark olusmamis) aldim. AVEA da 3G ceken yer bulabilmek bile iskence idi ancak VODAFONE da yasadigim olay cok ilginc oldu. Hatti aldim 250 Kontur yuklettim, 70 Kontur karsiligi 250 MB kota aldim, sim card i iphone uma taktim (3G yoktu bulundugum yerde Edge baglandi) arabama bindim 5 dk yol gittikten sonra bir mesaj konturunuz kalmadigi icin odemeleri aramak icin soyle boyle yapabilirsiniz... Nasil olurdu ki?? Sadece 2 tane sms atmistim bu 5 dk icinde. Dondum vodafone shop a. Oradakilerde anlam veremedi. Vodafone musteri hizmetleri arandi, inceleyecegiz dediler. Neyse sonrasinda vodafone dan bir mesaj geldi internet i fazla kullanmissiniz diye. Yahu dedim ben bu teknolojiler konusunda uzmanim. 5 dk icinde Edge uzerinden 250 MB gecirecek bir altyapiniz oldugunu ispatlayin ben istediginiz yerde yazilarim ile reklaminizi yapayim. Ama yapamazsaniz kusura bakmayin ama bu test kapsamindan sizi cikartacagim.

Inceleyecegiz dediler. 3 gun sonra bir email geldi, hesaplarimizda hata yok kullanmissiniz diye :))) Yuh dedim, Turkcell i arayip Musteri Temsilcime tesekkurlerimi ilettim. Sasirdi turkcell deki bayan :))

Allah'tan turkcell varda kaliteli bir iletisim saglayabiliyoruz.

• Çok benzer şey bende Avea'da oldu. Her yöne Dakikalı olan faturam sürekli aynı gelirken son ayda bir anda 2 ye katlandı, hemen detaylara baktım. 2 dk yı geçmeyen sürelerde (toplam 3 defa) internet bağlantıları görünüyor. (evet internete girdim, orda yalan yok) ama o 2 dk içinde gelen fatura 23liralık bağlantıyı gösteriyor. Müşteri hizmetleri ile aramızda alttaki mesajın kopyası konuşmalar geçti, dedim ki bu kadar süre içinde bu kadar datayı sağlayabiliyorsanız hemen reklamını yapın, (tam da o sıralara vodafoneun hız reklamları dönüyordu)...

Yazılı olarak da itiraz ettim ama telefonla aradılar, ve internete gprs ile bağlanmışsınız o yüzden olmuş dediler...

Ertesi gün hemen Turkcell Bayiine gidip hattımı eski dosta geri taşıdım

quote:

Orijinalden alıntı: altugerbasi

Vodafone kullanan arkadaslarima Allah'tan sabir diliyorum.

Gectigimiz ay bir arastirma yazisi icin gittim TRCELL hattimin yanina AVEA ve TELSIM (Vodafone la bir fark olusmamis) aldim. AVEA da 3G ceken yer bulabilmek bile iskence idi ancak VODAFONE da yasadigim olay cok ilginc oldu. Hatti aldim 250 Kontur yuklettim, 70 Kontur karsiligi 250 MB kota aldim, sim card i iphone uma taktim (3G yoktu bulundugum yerde Edge baglandi) arabama bindim 5 dk yol gittikten sonra bir mesaj konturunuz kalmadigi icin odemeleri aramak icin soyle boyle yapabilirsiniz... Nasil olurdu ki?? Sadece 2 tane sms atmistim bu 5 dk icinde. Dondum vodafone shop a. Oradakilerde anlam veremedi. Vodafone musteri hizmetleri arandi, inceleyecegiz dediler. Neyse sonrasinda vodafone dan bir mesaj geldi internet i fazla kullanmissiniz diye. Yahu dedim ben bu teknolojiler konusunda uzmanim. 5 dk icinde Edge uzerinden 250 MB gecirecek bir altyapiniz oldugunu ispatlayin ben istediginiz yerde yazilarim ile reklaminizi yapayim. Ama yapamazsaniz kusura bakmayin ama bu test kapsamindan sizi cikartacagim.

Inceleyecegiz dediler. 3 gun sonra bir email geldi, hesaplarimizda hata yok kullanmissiniz diye :))) Yuh dedim, Turkcell i arayip Musteri Temsilcime tesekkurlerimi ilettim. Sasirdi turkcell deki bayan :))

Allah'tan turkcell varda kaliteli bir iletisim saglayabiliyoruz.

• vodafone kullanıyorum ve dediğiniz hicbir problem bende yok , bence bi musteri hizmetlerini arayın yada sim kartınız eski fln olabilir yeni model bi kart alın
  • yeni vodafone a geçtim (hatta bu gün hoşgeldiniz mesajı geldi) bu konu da soğuk su gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 10 Aralık 2009; 18:51:58 >
  • IBB trafik'i Vodafone'cular bilmeezzz.. Vodafone'dayım ve yedek Turkcell kartımın account'ıyla wi-fi bağlandığımda görebiliyorum neyse ki...
  • Ama yiğiti öldür hakkını yeme Vodafone'nun çıkardığı "Etrafımda Ne Var" uygulaması hayret verecek düzeyde kullanışlı... Mustafa Tanı'ı transfer ettiler sandım...
  • biraz reklam kokmuş sanki
  • Vodafone ibb trafik hic fena olmamis aslinda. Beni sasirtiyorlar. Bir de telefon cekse hersey cozulecek:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

yeni vodafone a geçtim (hatta bu gün hoşgeldiniz mesajı geldi) bu konu da soğuk su gibi oldu

Bende tcell eşim de vodafone var. Vodafone nun konuşurken sürekli kesildiğini zaten biliyordum ama tcell iphone çok daha pahalıya geldiğinden vodafone iphone kampanyasını gözüme kestirmiştim. olmadı şimdi bu yazılanlardan sonra bidaha düşüneceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatugokhan

IBB trafik'i Vodafone'cular bilmeezzz.. Vodafone'dayım ve yedek Turkcell kartımın account'ıyla wi-fi bağlandığımda görebiliyorum neyse ki...

İstanbul'da yaşayan iPhone kullanıcıları için olmazsa olmaz uygulamalardan bir tanesi de IBB Trafik uygulaması. Hatırlarsanız iPhone ilk çıktığında, mevcut IBB Trafik sitesi ve uygulamalarının iPhone desteği olmadığı için kullanıcılar uzun süre sıkıntı çekmiş, bir süre sonra da Turkcell IBB Trafik uygulaması ile kendi abonelerinin sıkıntısını gidermişti. Fakat Turkcell IBB Trafik, sadece Turkcell kullanıcılarına hizmet ettiği için de, Vodafone veya Avea aboneleri kullanamıyordu.

İşte geçtiğimiz günlerde Vodafone, belli özellikleri hariç tüm iPhone kullanıcılarının yararlanabildiği IBB Trafik uygulamasını yayınladı. Vodafone IBB Trafik, rakibine gerçekten çok daha fazla özellik sunan bir uygulama olmuş. Her iki uygulama da kamera ve sensör verilerini İstanbul Büyükşehir'den alıyor olmasına rağmen Vodafone'un uygulamasında detaylar çok daha fazla.

VODAFONE Kullanıcıları
     VODAFONE Kullanıcıları

VODAFONE Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

yeni vodafone a geçtim (hatta bu gün hoşgeldiniz mesajı geldi) bu konu da soğuk su gibi oldu

Bende tcell eşim de vodafone var. Vodafone nun konuşurken sürekli kesildiğini zaten biliyordum ama tcell iphone çok daha pahalıya geldiğinden vodafone iphone kampanyasını gözüme kestirmiştim. olmadı şimdi bu yazılanlardan sonra bidaha düşüneceğim.

Al benden de okadar. ay sonunda hattımı vodafone a tasımayı ve bırde kontratlı ıphone 3gs almayı planlıyordurm. her yone 300 dk var diye. simdi aklım okadar karıstı ki anlatamam. nereden alacagız bız bu ıphone u:)

• Vallahi arkadaslar ben 1 ay oldu vodafone'a geceli ve gayet memnunum avea dan sonra.. Bahsettiginiz internet faturasi mevzuu ayni diyaloglar ve cercevede benim ve abimin basina geldi aveada.. Toplamda 4000 TL fatura odedik 2 hat icin 2 ayda... Bende bu bahaneyle vodafone a gectim be 3GS aldim kampanyadan... henuz cesitli yerlerde gorusme kalitesi deneyemedim ancak 3G hizi gercekten cok iyi.. Aveada resmen edge hizindaymis baglanti onu anladim.. Ben yeni bir vodafone kullanicisi olarak somdilik memnunum hattimdan da telelefonumdan da ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.