merhaba arkadaşlar.. evimde malum internet yok şimdi ben bu pakete bakıyorum 15 gb hotspot sınırı getirmişler.. tamam anladım bir şekilde paylaştığımı algılıyorlar onda kota var.. peki ya usb ile interneti bilgisayara verirsem ? hotpot açmadan yani usb yoluyla.. bunu da anlarlar mı ? kullanan eden arkadaşım varsa bilgilendirebilir mi ? benim için çok önemli teşekkür ediyorum şimdiden cevaplarınız için evimde rahat bir internetim olsun ya :) |
Vodafone limitsiz redli elite paketi hakkında
-
-
evet onu da anlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamazlar hocam kafanıza eseni yapın bi sıkıntı çıkmaz.
Yanlış bilgi vermeyin olan üyeye olur, Vodafone onu sizce akıl edememiş midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ezbere konuşmayalım. tarifeyi kullanıp denediniz mi de bunu söylüyorsunuz? Ben kullandım WiFi hotspot usb tether fark etmez başka cihaz araya girerse bunu anlarlar.
-
adam o kadar emin ki tarifeyi sanki kendisi çıkarmışcasına konuşuyor, müşteri temsilcisi olsa net birşey söylemeye utanır söylemez bilmiyorum der
Şöyle deneyin hocam vodafone 4.5g modemlerden varmı elinizde mobil hat takılabilen? şayet varsa eğer, ikiz kart çıkartıp diğerini modemde kullandığınızda sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
-
o da telefondan hotspot yapmakla aynı kapıya çıkıyor
Siz bu tarifede hotspot yaptınız mı ki söylüyorsunuz bunu?
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__o da telefondan hotspot yapmakla aynı kapıya çıkıyor
Benim sunduğum fikir, mantıken hotspot değil çünkü sim şebekesinden alıyorsun interneti direkt olarak, ha deneyimlediysen bilemem.
-
hayır simi direkt bilgisayara takabilseydin o zaman direkt şebekeden almış olurdun. Bu durumda interneti modem alıyor, bilgisayara veriyor. tıpkı telefonun yaptığı gibi. isteyen denesin.
en kötü sisteme sahip operatörden bahsediyoruz kim neyi anlayacak?
adamlar sınırsız internet verip 15gb paylaşabilirsin sadece diyecek ve bunun altyapısını önceden planlamayacak öyle mi
DH'ye telefonumu vermediğim için özel mesaj atamıyorum. @batuhanalkan00okuduğunu belirtirse mesajımı ben de silerim.
-
merak ettiğim 15 gb sonrası duruyor mu ek mi ücretlendiriliyor
ben yazdım hocam teşekkür etti konu kapandı onun için
duruyor, hotspota bağlanan cihazlar internete çıkamıyor
ek kota olsa iyi olur
o 15 gb bittiğinde ek paket alsın.
20 hızda 250 gb ek hotspot paket 59 tl gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- youtube kısıtlı mod kapanmıyor
- vodafone cimer"e şikayet edilir mi
- vodafone sesli mesaj kapatma
- vodafone numara engelleme
- yeni numaram mesajı örnekleri
- mobil imza nasıl alınır
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- hat takılı ama şebeke yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X