< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 26 Ocak 2024; 17:52:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE LİNK AT,300 TL KAZAN ! [5000TL`YE KADAR]
-
-
Bu sabah link at ile bir kişiyi vodefone a geçirdim. Malum her sene operatör değiştirir olduk zaten.Aktivasyonlar bitti hat açıldı bugün. Ama daha gelen giden bir şey yok. Bir de bir uygulama üstünden ayın 25 inde parayı çekebiliyormuşsun. Deneyelim bakalım.
-
Bakiye bugün geldi. 5 gün gecikmeli. Ayın 1 i diye mi yoksa şikayet yazdım anca mı düzeldi bilemiyorum. Bir de 20-25 inde değişik bir uygulamadan para çekmesi var. Uygulama paramı kırpıp kıyısından köşesinden cukkalamazsa elime ulaşırsa yine yazarım.
-
Numara taşıma veya yeni hat alma farketmiyor degil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DİKKATLİ OLUN ADINIZA SAHTE İMZA İLE SÖZLEŞME YAPIYORLAR.
2024 Mart ayında dijital abonelik yaptım. 1 gün yayında durdu, 2.ci gün sahte imzalı sözleşme koydular. İstanbul Anadolunet İletişim Hizmetleri A.Ş. ( ES67122 ) Nur Seda Dönmez kaşeli sahte imzalı sözleşme yayında idi. Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Tüm sözleşmeler kaldırıldı. Yani Vodafone de gerçek sözleşme olan dijital sözleşmeyi yayınlamak yerine. belgeleri yok etti. 7 martta onay geldi, 1 günceye alarak her ayın 6 martına çektiler. Gerekçe de benim isteğimmiş, ben böyle bir talepte bulunmadım. Böylelikle 7 mart 2024 de başlayan sözleşme 7 mart 2025 yerine 6 şubata çekerek 1 ay 1 günü çaldılar. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna da yazdım. Oraya da yalan eksik bilgi verdiler. Sözleşmeleri, fatura adreslerini, hesap kesim tarihlerini kontrol edin dolandırılmayın. Selamlar.
Benzer içerikler
- vodafone ikiz sim kart
- vodafone cimer"e şikayet edilir mi
- vodafone eş sim kart
- lütfen hattan ayrılmayınız
- aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor vodafone
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- hat takılı ama şebeke yok
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- vodafon yurt dışı paketi
- esim nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X