Şimdi Ara

Vodafone Net Beni Yanıltıyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1-2 Hafta Önce Ttnet'i Hız sorunu Yüzünden Bıraktı Defalarca şikayet etmeme rağmen bi çözememişlerdi. Şimdide Vodafone net'e Geçtim İlk Gün 2.5 Mbit internet hızı Aldım İkinci Gün 1-2 Mbit Aldım Üçüncü gün ise hızım 1 mbit'in Altına Düştü Belki düzelir dedim biraz bekledim ama olmadı. Bu sefer Şikayet Ettim bana 48 saat içinde ilgilenilecek dediler. 3 Gün sonra durum hakkında Bilgi almak için aradığımda Talebinizle İlgili Bir gelişme olmamış hala açık bir durumda Dediler Bende 48 Saat demiştiniz Diye Hatırlattım ancak beklemem gerektiğini Söylediler Bana vodafone Net'in Hattımı Kontrol edeceklerinide Söylemişlerdi. Sonradan İnternetimde kopmaya Başladı Bunu bildirdirdim bu sorunum Hız sorunundan Önce Çözüldü Ttnet Ekipleri eve geldi birkaç test yaptılar Bu sırada Bende Hız sorununu onlarla paylaştı mVe Onlar bana hattımın Santralden Uzak Olduğunu söylediler Bende Vodafone Ekibi Hattımı Kontrol edeceklerini Söylemişlerdi Dedim Ttnet ekibi ise " İnan bana yalan söylüyorlar" Dedi Ve ben o an şok Oldum şimdi Tüketici haklarımı Kullanmak istiyorum Ancak ondan önce Bir kez Daha şikayet edeceğim etmeden önce Size sormak İstedim Aşağıya hat değerlerimi vereceğim Acaba hattım Bana bu konuda Yeteri Kadar Hız Sağlayabilirmi? Ona Göre Hattımı kontrol edeceklerini Söylediklerini Mahkemede Bildirmek istiyorum (Bana vaad Ettikleri Hız 1-16 Mbit) Son Olarak Acaba Hakkımı Aramalımıyım ?

Hat Durumu
    Yardım
    Yukarı yönde maksimum hızı (kbit/s) 921
    Aşağı yönde maksimum hızı (kbit/s) 836
    Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 509
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 474
    Hat standardı ADSL2+
    Kanal türü
    Aralıklı
    Ana sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 13.3
    Alt sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 6.8
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 41.2
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 64.7
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 12.2
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 16.7
    Yukarı yönde Ara kağıdı Derinliği 8
    Aşağı Ara kağıdı Derinliği 8
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı CRC 2823
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı FEC 34828
    Yukarı yönde HEC 0
    Aşağı HEC 2141
    Yukarı yönde Toplam Hücre Toplamı 164409
    Aşağı Toplam Hücre Toplamı 1518471
    Yukarı yönde Ara kağıdı Gecikme 6
    Aşağı Ara kağıdı Gecikme 6

• Düşürmeleri bence daha iyi bu değerlerde ne kadar yüksek olursa okadar kopma yaşarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NsLGaming

Düşürmeleri bence daha iyi bu değerlerde ne kadar yüksek olursa okadar kopma yaşarsın

Kopma Yaşamıyorum Sadece Hız Sorunum Var. Hızımda İlk başlarda İyiydi.
  • Zaten kopma yaşamaman için hızını azaltıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NsLGaming

Zaten kopma yaşamaman için hızını azaltıyorlar.

O zaman Ben Bu İşten Ne Anlarımki Hani Vodafone Hattımı Kontrol Edecekti ? eğer Dediğin Gibiyse Hattım kontrol edilmemiş.

Peki Hem Hızım Yükseltilip Hemde Kopma Olmamasını Nasıl Sağlayabilirler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galipyigit -- 20 Eylül 2015; 17:04:33 >
  • Galipyigit kullanıcısına yanıt
    Alabileceğin maksimum hız zaten 1 mbit 2 mbit onuda alırsan kopma yaşarsın hat zayıflama değeri çok yüksek santrale çok uzaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ap055

Alabileceğin maksimum hız zaten 1 mbit 2 mbit onuda alırsan kopma yaşarsın hat zayıflama değeri çok yüksek santrale çok uzaksın.

Bu da Demek oluyor Ki Vodafone Ekibi Beni Kandırmış Hattımın Kontol Edileceğini Söyleyip Kontrol Etmemişler (Güya Hattım uygun değilse kabul edilmeyecekmişim)

Buda Demek Oluyorki Ben Tüketici Haklarına Başvuruyorum Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.

Ama birşey Daha Diyeceğim Ben Yaklaşık 1 yıl Önce Yine Aynı Hattan Ancak bu sefer Ttnet Üzerinden Bağlantımda Bir Kopma Olmadan 5mbps Hız Alıyordum Şu Anki Durumum beni çok düşündürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galipyigit -- 20 Eylül 2015; 17:34:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ic tesisatta sıkıntı yok ise bolgede calisma yapilip tip 7 kabin konulursa sorun ortadan kalkar vodafone veya diger saglayicilar superonline fiber ve uydunet haric turk telekomun altyapisini kullanmaktadir yani ttnet sana istedigin hizi veremiyorsa diger saglayicilarda veremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 20 Eylül 2015; 17:33:55 >
    Birde bu arada paket 16 Mbit'e KADAR yani ne desenizde anlamazlar kendi bildiklerini okurlar 16 mbite kadar deyip geçerler.
  • Ama birşey Daha Diyeceğim Ben Yaklaşık 1 yıl Önce Yine Aynı Hattan Ancak bu sefer Ttnet Üzerinden Bağlantımda Bir Kopma Olmadan 5mbps Hız Alıyordum Şu Anki Durumum beni çok düşündürüyor
    Benimde geçen günlerde alabileceğim max hız 3 dü bağırdım biraz arıza kaydı oluşturdu sabah max hız 18 19 oldu istersen bir daha oluştur kayıdı. Ve biraz sert konuş yoksa cahil gibi davranıyorlar insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ap055 -- 20 Eylül 2015; 17:37:34 >
  • Yaklaşık 20-30 Dakika Önce Bir Kez Daha Şikayet Ettim Hat Değerlerim değişti Hızım 1mbit Oldu Kopmada Yok Gibi Gözüküyor Hayırlısı İnşAllah Dahada Yükselir.

Birde Aşağı yönde Yada Yukarı Yönde Maksimum Hızı Tam oalrak ne oluyor? İnternet Hızımın O olmadığını biliyorum Ancak ne işe yaradığınıda merak ediyorum ?

Yukarı yönde maksimum hızı (kbit/s) 892
    Aşağı yönde maksimum hızı (kbit/s) 1368
    Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 509
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 1023
    Hat standardı ADSL2+
    Kanal türü
    Aralıklı
    Ana sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 14.3
    Alt sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 6
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 41.2
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 63.8
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 12.2
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 17.9
    Yukarı yönde Ara kağıdı Derinliği 8
    Aşağı Ara kağıdı Derinliği 16
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı CRC 20156
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı FEC 37708
    Yukarı yönde HEC 0
    Aşağı HEC 37144
    Yukarı yönde Toplam Hücre Toplamı 103250
    Aşağı Toplam Hücre Toplamı 2341201
    Yukarı yönde Ara kağıdı Gecikme 6
    Aşağı Ara kağıdı Gecikme 6

Aşağı yönde max hız indirme hızı, yukarı yönde max hız ise upload yani gönderme hızıdır bunlar max alabileceğiniz hız.Max yazmayan ise hat hızınız.Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 509
    bu sizin hat hızınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ap055 -- 20 Eylül 2015; 17:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ap055

Aşağı yönde max hız indirme hızı, yukarı yönde max hız ise upload yani gönderme hızıdır bunlar max alabileceğiniz hız.Max yazmayan ise hat hızınız.Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 509
    bu sizin hat hızınız.

Teşekkürler
    Rica ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.