Herkese merhabalar, 17 mayıs itibariyle vodaofone evde internet aboneliğini başlattım. Başlatmaz olaydım... 0850 520 27 24 ve 0850 473 11 26 numaralarından aranarak, vodafone promosyon biriminden aradıklarını söylediler. Yeni abone olduğum için ve kimlik bilgilerimi de bildikleri için biran vodafone dan aradıklarına inandım. Normalde vodafone red li olduğum için 50mb hızında internet için 80tl internet+10tl de modem kiralama ücreti vererek aylık 90tl ücret için anlaşmaya vardım. Yukarıda belirtmiş olduğum numaralardan 2 hafta sonra arandım ve memnum olup olmadığımı sordular. Genel anlamda hızında vs bir problemim yok sadece bluetv üyeliği için şifre gelmediğini ilettim. Daha sonra telefondaki arkadaş, bluetv üyeliklerinde problem olduğunu ve Digitürk ile dilerseniz bir kampanya olacağını iletti. 41tl yalın internet+39tl digitürk dizi paketi sunulacağını ilettiler. Yine toplamda 90TL ödeyeceğimi ilettiler. Bende madem böyle bir imkan var. Kullanmak isterim dedim. Film burada koptu. Bugün fatura göndermiş vodafone. Normal 90TL olacak şekilde çakmışlar. Buna ek olarak Digitürk de fatura göndermiş onlarda 39tl çakmış. Yani toplamda 129TL ye geldi. Böyle bir şey başına gelen var mı? Digitürk cayma bedeli 100 küsür TL çıkarmış. En az sıkıntıyla bu problemi nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
|
Vodafone Net Dolandırıcılıkta Son Nokta
Çevrimiçi dolandırıcılıklar giderek artmakta olduğundan, tüketicilerin kendilerini korumak için uyanık olmaları çok önemlidir. Vodafone Net ve Digiturk'ün dahil olduğu son dolandırıcılık, tüketicileri hedef alarak onları hassas bilgilerini vermeleri için kandırmaktadır.
Dolandırıcılar, Vodafone Net ve Digiturk'ü temsil ettiklerini iddia eden telefon görüşmeleri veya e-postalar göndererek, özel kampanyalar veya ücretsiz hizmetler sunmaktadırlar. Ancak bu teklifler meşru değildir ve yalnızca kişisel bilgilerini çalmayı amaçlamaktadır.
Bu dolandırıcılıktan korunmak için şu adımları izleyebilirsin:
- Resmi kaynaklar dışında hiçbir yerden gelen telefon görüşmeleri veya e-postalara kişisel bilgilerini verme.
- Vodafone Net ve Digiturk ile ilgili herhangi bir kampanya veya teklife ilişkin şüphelerin varsa, doğrudan resmi web siteleri veya müşteri hizmetleri departmanları aracılığıyla kontrol et.
- Parolalarını ve finansal bilgilerini hiçbir zaman üçüncü şahıslarla paylaşma.
- Herhangi bir şüpheli etkinlik fark edersen, derhal Vodafone Net veya Digiturk ile iletişime geç.
Vodafone Net ve Digiturk, tüketicileri bu dolandırıcılıktan korumaya kararlıdır. Bu nedenle, herhangi bir şüpheli faaliyetle karşılaşırsanız yetkililere bildirmekte tereddüt etmeyin.