Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.458
Cevap
66
Favori
173.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET vdsl 24mbit sorunsuz hız aldığım adresim için taahhütüm bittiğinden dolayı yeni iss arıyorum. Az önce vodafone'u aradım size 8mbit verebiliriz daha yukarısını veremiyoruz dediler. Çok saçma bir olay. Aynı kabloları kullanmıyormusunuz dediğimde hız firmadan firmaya değişiyor denildi.
  • Antalya'da superonline fiber alt yapısından vodafone kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum 2 senedir hiç sıkıntı yaşamadım 100 mbit sabit.
  • Bende kullanıyorum memnunum fakat ping sıkıntısı var çok az.
  • Merhaba forumdaşlar. Vodafone fibere geçen ya da Vodafone fiber bağlatacak olan arkadaşlarımıza ilk 2 fatura hediye kampanyamız başlamıştır. Geçmiş sayfalarda yüzlerce referansima ulaşabilirsiniz.
    İletişim: 05494453536

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buyrun hocam burdan tüm altyapılara ve fiyatlarina bakabilirsiniz.
    Ayrıca ve ayrıca Türksat altyapısında 16 mbpsde dahi TV hediyemiz...
    Superonline altyapısında da 35 mbps ve üstü paketlerde D-Smart hediyemiz...
    Caymalar zaten 500tlye kadar karsilaniyor hatırlatmama gerek yoktur sanırım.
    Saygılar :) 05494453536

• Sorun yasayan var mi surekli kopma
    Yasiyorum! Genel calisma var dediler

• apartmanda ttnet fiber alt yapısı var ama vodafonea başvururken sizde altyapı yok diyor.

• 99 mbps olan paket süperonline altyapısı ile kullanılabiliyor mu?

• AİGUN kullanıcısına yanıt
    Evet, kullanılabiliyor.

• Merhaba arkadaşlar,
    Dsmart VDSL 24mbit + Mega Paket kullanıyorum 79TL
    Bu ay taahhütüm bitiyor.
    Vodafone 50mbit VDSL geçeyim mi sizce?
    Kopma sorunu yaşanıyor mu çok?
    Müşteri hizmetleri nasıl?
    Sağlıklı bir şekilde kullanabilir miyim Vodafone VDSL?
  • 20mb fıbere basvurmak ıstıyorum vodafone faturalı hat kullanıyorum, 10 gun sonra sol fıber taahhutum bıtıyor. Sunu sormak ıstıyorum modem ucretını almanız şartmı benım kendıme aıt routerım var

• bizim binaya çektiler kutunun içini açtım baktım 8 tane giriş var nasıl yetecek 30 kişiye bu sistem
  • Basta 8 kişi yararlanır sonrasındaki basvuru yapan daire sakinleri biraz port takılmasını beklemek zorunda kalıcak.

• 8 port dolsa bile 2 gun icinde ek port acabilirim. Bu altyapi bizim oldugu icin mudahale etmem cok kolay olur.

• Yani Kutu merkezinda tek bi kablo var köprüleme mantığı ile çoğaltılıyor

• ben fiber kullanıyorum 2 haftadır internetim yok bi türlü yapamadılar kullanırken iyi bi sıkıntı oldumu müşteri hizmetleri sizi tamam en kısa sürede yapıcaz diyip yolluyor vodafone pişmanlıktır uzak durun.
  • Müşteri hizmetlerinin her biri, diğerinin söylediğinin zıttını söylüyor, acemiler. Yardımcı olmak gibi bir dertleri yok. Amma; kurulum süreci bir şekilde geçti umarım mh'ne işim düşmez. 1 haftadır kullanıyorum memnunum Antalyada yaşayanlardan duyduğum kadarıyla geneli memnun diğer şehirler hakkında fikrim yok. Ping de düşük olsaydı eksiği kalmazdı. Günün hiçbir saatinde kopma yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazgecesidenizsesi -- 31 Ekim 2019; 17:0:26 >

• Baska operatorden gecis yapmayin bence bu Vodafone internete. Musteri hizmetleri tam acemi. 4 defa kendileri, 3 defa ben olmak uzere 7 kere aradik. surekli butun islemleri hallettik, sadece birisinin arayip baglanti randevu vermesini bekliyoruz dememe ragmen, hala tik yok. MH sadece memnuniyetsizlik sorulari, ve faturali hat kakalamalarin pesinde. En son rahatsiz etmeyin ve baglantiyi yapin dedik kapattik. Bakalim daha ne kadar internetsiz birakacak bizi. 5.gune girdik). Arkadasimi tam 20 gun surundurduler, cok israr etti yapma etme su Vodafona gecme diye, dinlemedik. Demek ki dogru. Yer Antalya. Genel olarak ta Antalya memnun degil)))
  • Kesinlikle Vodafone Fiber kullanmayın tam bir rezalet her gün akşam saatlerinde istisnasız internetim kesilip 5 dakika sonra geliyor. Ve online oyunlarda vs. suncuudan atılıyorum verdiğim tüm emek çöpe gidiyor. Her akşam MH aramaktan bunaldım.
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.