Şimdi Ara

Vodafone Pay E ticarete 75 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
15
Favori
2.729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone Pay E ticarete 75 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hb cüzdan yer mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce e-ticaret kampanyalarına katılıp hediye kazandığı halde hediye kazandığı işlemi iptal/iade eden kullanıcılar, kampanyadan yararlanamayacaktır.

Ne yaptınızda adamlar bu metni koyma gereği duydular valla helal olsun

• Başlığa 150*3 ifadesini de yazınız lütfen. @memumemo

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Sayar

• crt_ C kullanıcısına yanıt

Trendyol cüzdana para yükleyip kampanya puanları ya da paralar gelince iade geçiyorlar. Iliksizler.

• böyle yapanları neden tc den engellemiyor bunlar, bu adamlardan topluma ne fayda gelir, bildiğin 3 kuruş kar için hırsızlığı herşeyi kendine vazife edinmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı gün aynı işyeri şartı yok sanırım. Arka arkaya işlem yapılırsa verir mi acaba?

• Sayıları az değil demek ki böyle bir önlem almışlar. Gerçekten siparişi iade olanlara haksızlık olmuş .

• Vodafone bu işi çok güzel engeller. Puandan sonra Trendyoldan iade alanları puan oranında eksi bakiyeye düşürür. kullanıcıya 2 opsiyon kalır .. ya vodafone bir daha hiç kullanmaz , yada efendi gibi ilk para yatırıldığında eksi bakiye temizlenir.

Bu tayfayı ( trendyol iade ile para tokatlayan) yok edemeyeceğine göre, sorunu kaynağından çözeceksin. Çözüm vodafone da.

• Guven olur mu bunlara. Gecen aylarda cok sıkıntı cikardilar. Duzeldiyse yapalim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • %5 iadeleri yatırsın ona göre bu kampanyayı da kullanırız harcama bol

• Tesekkurler.

• Konu için teşekkürler

• 50'ydi 75 olmuş vay be

• Harcama şartını değiştirmeyip ödülü arttıran tek firma galiba. Teşekkürler. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım iadelerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelen hediyeyi kullandıktan sonra iade çeken olunca gelen iadeden kesemiyor mu sivri zekalı Vodafone.

Hbden alışveriş yaptım sonra puanı kullandım, sipariş 1 hafta sonra iptal oldu para karta iade oldu puanı eksiye düşürdü Akbank.

Bir sonraki alışveriş de gelen puan ile eksiyi kapattım.Çogu banka böyle yapıyor zaten.

• Benim hic v.pay hesabim yoktu uzerime alinmadim ama eger iade alınmıyorsa artik açmayayım bari her yere de harcama yapamayiz malum harcama yapmadan alma yontemi lazim millete

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.