< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 11 Eylül 2018; 19:31:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 11 Eylül 2018; 19:31:47 > |
Bunu insanlara anlatamıyoruz. Biz Vodafone’un eksiklerini, yanlışlarını söyledikçe insanlar hayırdır Turkcell’de mi çalışıyorsun? Ben memnunum gibi kutuplaşmaya gidiyor.
İnsanlar tepkilerini koysa Vodafone kendini toparlayacak belki de.. Başta müşteri hizmetleri olmak üzere sistemsel hatalar, internet hızı gibi birçok hatalarını giderecekler ama tepki koyamıyoruz. Tepki koyanları da suçluyoruz. Bizim memleket insanının genel sorunu da budur. Bir siyasi parti, bir futbolcu, bir sanatçı kim olursa olsun affı olmayan bir hata yapar. İnsanlar üstüne gider eleştirir, tepki koyar. Belirli bir kesim her şeyi bile bile savunmaya geçer. Bu ülkede mazluma yatacaksın ne yaparsan yap göze batmaz. İşini iyi yapana hakkını teslim etmeyi öğrendiğimiz gün bu ülkede çok farklı şeyler olacaktır. Kabul etseniz de etmeseniz de bu ülkede işini en iyi yapan operatör Turkcell’dir. Eğer sen Vodafone tepki koyup Turkcell’e veya Türk Telekom’a geçersen Vodafone mecburen kendini düzeltecek. Vodafone düzelince de Turkcell’e daha çok rekabet edecek kazanan biz olacağız. Yoksa Turkcell tekeline alır istediği tarifeye istediği fiyatı koyar. Buna kafası basmayan bir sürü insan var. |
Turkcell kalitelide salakliklari cekilmiyor. Hepsinin artisi ve eksisi var hic biri hic birinden cok iyi degil.
Vodafone a gectim 23 tl ye 750 dk 3 gb internet var. Turkcell de 500 dk olana 42 43 tl veriyordum.4 yil kullandim. Benim icin cokta bir sey fark etmedi sonucta telefonla asiri bir hiza gerek duymuyorum isimi goruyor. |
Vodafone kullanıyorum genel olarak memnunum turkcell de kullandım turkcell daha hızlı ama pek bi fark hissetmedim
|
Ben memnunum valla yalan yok.. lacivert e geçip 60 liraya 3 gb internet kullananlar çekim gücü diyip dursun.. adamlar 25 liraya 1500 dakika veriyor ister internete gir 30 gb kota dahilinde ister konuş. Evimde ve işyerinde 60mbit aşağı hızı görmüyorum Vodafone’da. Bir de lacivert’in hala malum kuruma destek vermesi beni soğutan en büyük neden oldu.. kazık olması da ikinci nokta.
|
Bence asıl pişmanlık Türk telekom.
|
Vodafone kullanmak istiyorum,lakin bizi çekim kalitesi yönünden Turkcell e mahkum ediyor
![]() |
İstedigi hizi versin kazik ensarcell
|
Vodafone zaten pişmanlıktır. Başta Turkcell olmak üzere Türk Telekom kullanılabilir.
Bu ülkede 2 operatör var. Vodafone'u cidden saymayın. |
Vodafone neden pişmanlıktır ? Anlatayım.
6 ay kadar süredir Kocaeli'de ikamet ediyorum bu süreden önce İstanbul'da doğup büyüdüm. Kocaeli'de yolda yürürken telefonun şebekesi gidiyor. Dağ başında olmanıza gerek yok şehir merkezlerinde bu hattı kullanıyorsanız bir sevdiğinizle güzel giden sohbetiniz varsa bir anda şöyle oluyor; Siz: İzmit merkezdeyim bir saate işim biter. Buradan çıkmadan önce seni ararım. Konuştuğunuz Kişi: ............. Siz: Alo Sesim Geliyor mu. Zaten sesim geliyor mu derken telefon kapanır. Böyle acayip bir pişmanlık hikayesi. En kısa sürede minimum sorunlu hatta geçişimi sağlayacağım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 12 Eylül 2018; 21:48:34 > |