Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merak; redbox kullanmiyorsan neden bu sayfadasin Bilgi almak icin gelmedigin belli ayrica turktelekomdaysan %50 indirimli simdi en hizli netti baglatirsin kendine; neden redbox cunku haziran ayina kadar kullandigim superbox 139 tl den 599 tlye ciktigi icin redbox’a gectim neden geçtim pandemo sebebiyle home office sebebiyle ve istanbulda vakalarin cok olmasindan dolayı yazlık bağ evi veya müstakil ev olanaklarından dolayı sehir dışındayım bilundugum yerlerde internet sadece cep telefonu uzerinden erişim saglaniyor o yüzden cep telefonuna Her 10 gb 40 tl verene kadar 179tlye sinirsiz redbox.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Bilgi almak için redbox sayfasındayım. Benimde ev interneti altyapım yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FieldTeam kullanıcısına yanıt

E zaten alanların ezici çoğunluğu -ben dahil- altyapısı olmayanlar. Kim ne kadar zengin bilmem ama mecburiyetten o para veriliyor yani.

• AdnanAkıncı kullanıcısına yanıt
    Komşudan idare ediyorduk bu zamana kadar, eğer online eğitim sezonu başlarsa mecbur oğlan için katlanıcaz.

• selam. şu an superbox 10mb limitsiz kullanıyorum aylık 160 tl. ekimde tarifem bitecek. sanırım aşırı bi fiyat artışı olacak. redboxa geçmek istiyorum. ama vodafone müşterisi değilim. normal telefon hattım turkcell. redbox alabilir miyim?

• Night King kullanıcısına yanıt
    Tabi geçebilirsin dostum, Superbox'u kapattır ve yeni Redbox al, 15 mbps limitsiz olanı.

• Sağolasın aynısını düşünüyorum. Hatta turkcellin bu kazık fiyatına tepki olarak hattımı da vodafonea taşıyacam.

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

İlk grafik izmir - Seferihisar - Doğanbey tarafı, sona doğru hafta sonun gelmesi ile birlikte insanların gelmesi ile hızda düşüşler meydana geldi.. ama hafta içi ortalama limitsiz 15 Mbits olmasına rağmen 18.2 civarıydı.. Haziran ayında İzmir Dikili taraflarındaydım hızlar hafta içi 15Mbits üzerindeydi.

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

Manisa - Salihli bölgesi - gece 2 den sonra internet hızı normale dönmüş ama saat 18 civarı dönmüştüm izmirden saat 02 ye kadar 5 Mbits hızın bile altında,

Home Office sebebiyle devamlı internet lazım olduğundan kullanıyorum ama istanbula dönünce 15 eylül gibi bakalım ne yapacağım.

Redbox'a geçme sebebim Malüm diğerin fiyattı 599,90 TL çıkarması..

Tepki göstermek istiyorsan Superbox hattını da faturasıza taşı yoksa superbox iptal olduğunda hat iptal oluyor. ama hattı taşıyınca Turkcell bile başvurmadan superbox iptal oluyor ve eğer modem sana ait değilse sms ile iade kodu geliyor.

• Merhaba,

Konu ile ilgili bilgi bulabildiniz mi ? yada adresinizi değiştirebildiniz mi ?

• Bunu,

Browser - Sık kullanıcılarda yeni kısayol açın, İsmini istediğinizi koyun, Adres kısmına da komple kopyalayıp yapıştırın, modem girip; sonra kısa yollu seçtiğinizde üste band değişikliği yapabileceğiniz kısım gelsin. BANDS tıkladığınızda band sabitleyebilirsiniz. İlla android uygulaması gerekmiyor, Telefon tarayıcıda oluyor.

Huawei Modem - JustPaste.it

• Çok teşekkür ederim daha sonra önceki mesajınızı görüp bunu denedim. İlk günlerde işe yaradı ama özellikle dün akşam internet yerlerde sürünüyordu. Akşam saatlerinde özellikle bir yoğunluk oluyor Vodafone u arıyorum ama hiçbir çözüm bulamıyorlar. Yanımda uygulamasına bile giriş yapamıyorum puk kodunu kabul etmiyor şifre de gelmiyor. Defalarca aramama rağmen bir kodu göndermediler telefonuna. 14 günlük cayma sürem bitmeden cayıp 100 GB superboxa mı geçsem diye düşünüyorum açıkçası. Akşam saati olunca görüntülü konuşma bile yapamıyorum. Superboxda da böyle sıkıntılar yaşar mıyım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt yapı geldi , TTNet e geçtim. Zannedersem 10 lira farkla 75 lik pakete geçeceğim. Redbox hattını Turkcell e taşıyacağım için umarım sıkıntı yapmazlar , cuma günü başvuru yaptım hala bekliyorum muhtemelen yarın mesaj gelir.

Ev kirası 1500, banka borcu 500, ev gıda ihtiyaçları en az 1000, taksitler en az 500 ??

Herkes zengin değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieldTeam -- 30 Ağustos 2021; 12:21:28 >
    En iyisini yaparsın, Red 20'ye geçmeni tavsiye ederim.

Red 20 GB = 20 GB cepten internet,1500 dk, 250 sms 55 TL.

Ayrıca Vodafone'lularla sınırsız konuşma ve sınırsız messenger, whatsapp var.

Kime bağlandınız neyi tuşladınız? Aslında taşınabilir özelliğini açamadan kullanıyorum ben. Sadece 4g çekmiyor. Modemden sadece 3g ayarını açınca heryerde kullanabiliyorum ama hızı 7-8 mbit genelde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İtibardan tasarruf olmaz. Tatilde şakırt diye çıkaracaksınız kocaman redbox/superbox’ınızı masaya bir vurduracaksınız, alem inleyecek.

Oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ay sonu da Vodafone/Turkcell vurduracak.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.