< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (115. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamıHocam bana Vodafone den taşıma talebime yönelik hiç mesaj gelmedi ayrıca tarife önermek için de aramadilar. Sessiz sedasız Turkcell e geçtim. Son fatura da çıkmadı şimdi aradım 324 TL fatura gözüküyormuş bunun 228 tlsi modem kampanyası içinmiş. Galiba kurtuldum.
138 TL redbox kullanırken yazın 1-3 mbps internet çekerken
122 TL TTNet e geçtim şuan 75 mbps hız alıyorum.
Umarım herkesin altyapı sorunu çözülür.
Hayırlı olsun hocam.Kurtulduğunuza sevindim.Redbox hatlarda Mesaj alımı kapalı olduğundan gelmemiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İlk 12 ay sonunda çıkanlar hep hat mı taşıdı? Direk arayıp iptal ettiremiyor muyuz acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fenrizİlk 12 ay sonunda çıkanlar hep hat mı taşıdı? Direk arayıp iptal ettiremiyor muyuz acaba
Hiiç uğraşma hocam, memnun kalmadıysan ve hattı kullanmayacaksan, Bimcell'e taşı, gec.İptal için 40 takla atıp, dil dökerler.
Hat parasını zaten redbox ile ödüyoruz hazır ödemişken de iptal etmeden başka yere taşımak mantıklı . Bazen kampanya vs oluyor sıfır hat gerekiyor , iş görür sonradan. Telefonda ikinci sim yeri varsa takılabilir. Sıfır faturasız hatlar turkcell Vodafone vs 100 liradan başlıyor. Hat taşımadan iptal etmek istersen illa ki edersin engel olamazlar, hat taşıma daha basit evine kadar da yeni hat geliyor.
Bugün bağlandı. Hız testi biraz dengesiz. 15 mb limitsiz aldım. Testlerde 13-14 mb çıkıyor. Bazen 1-2 mb çıkıyor. Anlamadım bir de yanımda uygulamasına giremedim. Puk 1 kodunu yazıyorum telefon no yazıyorum ama yanlış diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Night King
Bugün bağlandı. Hız testi biraz dengesiz. 15 mb limitsiz aldım. Testlerde 13-14 mb çıkıyor. Bazen 1-2 mb çıkıyor. Anlamadımbir de yanımda uygulamasına giremedim. Puk 1 kodunu yazıyorum telefon no yazıyorum ama yanlış diyor.
Vodafone'un dengesizliğine hoşgeldin.
-
Modemin band ayarı otomatikte olduğu için sizi farklı bandlara atıyor ve buda hızda dalgalanmaya neden oluyor. Bu durumdan band seçiminizi değiştirerek kurtulabilirsiniz. Band ayarını yapılandırarak en verimli bandı bulup sabitledim. Şuanda çok stabil. Band ayarını nasıl yaparım diyorsanız konuda anlatımı vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Luttarte
Modemin band ayarı otomatikte olduğu için sizi farklı bandlara atıyor ve buda hızda dalgalanmaya neden oluyor. Bu durumdan band seçiminizi değiştirerek kurtulabilirsiniz. Band ayarını yapılandırarak en verimli bandı bulup sabitledim. Şuanda çok stabil. Band ayarını nasıl yaparım diyorsanız konuda anlatımı vardı.oo iyimiş bu. nerde var en başta mı. benim modem zte bu arada. aslında şu anlık iyi gibi. az öne test yaptım 14mb çıktı. ama tabi arada düşüp artıyor.
-
ZTE için nasıl yapılır bilmiyorum hocam. Benim modemim huawei. Android kullanıyorsanız huaCtrl programını araştırın. Belki zte ile uyumludur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Luttarte
ZTE için nasıl yapılır bilmiyorum hocam. Benim modemim huawei. Android kullanıyorsanız huaCtrl programını araştırın. Belki zte ile uyumludur.
-
hocam bugün türk telekoma taşıdım fakat ne redbox'a ne de kişisel hattıma mesaj gelmedi. 3 gün sonra geçiş tamamlanır dedi telekomdaki görevli. numaranın taşındığını nasıl anlarım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: seperatexhocam bugün türk telekoma taşıdım fakat ne redbox'a ne de kişisel hattıma mesaj gelmedi. 3 gün sonra geçiş tamamlanır dedi telekomdaki görevli. numaranın taşındığını nasıl anlarım?
Bana da sürpriz oldu hocam.Mesaj gelmedi.Şu tarihte taşınacak diye.3 gün sonra kartı tak anca öyle anlarsın.Ya da redbox modemin ışığı kırmızı yanar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 9 Eylül 2021; 6:43:0 >
modemden simi çıkartıp telefonuma 2.sim kart olarak ekledim type-c ile bilgisayara bağladım güzel oldu. 4mbps 50ping sürekli kopan internet 20ping 80mbps oldu. aynı anda şarj ettiği için telefonun kapanma derdi de yok. günde 14 saat şarj da takılı telefonun ömrü ne olur bilmiyorum
-
arkadaşlar merhaba,
beni sürekli 212 li numaradan internet tarifenizde fiyat değişikliği olmadan dsmart bağlatalım falan diyorlar ben numaraları engellemekten bıktım adamlar bıkmadı sizide arıyorlar mı?
-
Maalesef beni de çeşitli aralıklarla arıyorlar. Dolandırıcı onlar. Ya kurulum yapmaya geken firma numaraları verdi ya da vodafone verdi ya da sızdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X