Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattı taşıyarak çıkanlardanım. Son fatura maili gelmedi. Yasal takip anapara borcu olarak 351 tl gözüküyor. 228 tl, modem ücreti; kalanı aylık kullanım. yalnız aylık kullanımdan 10 tl civarı daha fazla isteniyor. Bu tutar nereden ödenir?

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL
  • AdnanAkıncı kullanıcısına yanıt

Bunu yazmaya buraya geldim... Benim de aynı durum var e devlette borç gözüküyor ama isbankasi , Finansbank filan borç gözükmüyor. 2 gün önce müşteri hizmetlerini aradım daha fatura oluşmamıştır dedi ama onunla pek alakası yok galiba. İnternette de benzer durumları okudum , bankada borç gözükmüyormuş kimileri şubeye gidip ödemiş.. Şube bana uzat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı durumdayım yanımda uygulamasında fatura yok gözüküyor internet bankacılığından sorguladığımda da fatura çıkmıyor ama e devlette borç gözüküyor. Bir sistem bu kadar kötü olabilir. Bu arada caydığımızda ve modemi teslim ettiğimizde modem parası ücretten düşülüyor değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Operation S kullanıcısına yanıt

Modemin verilebildiğini hiç duymadım. O, sizin oluyor. her ay verdiğiniz paralarla satın alıyorsunuz.

• Şimdi tekrar aradım 9. ayın faturası yani bizim son fatura daha sisteme yansımamış, siz görebiliyor musunuz diye sordum evet görüyorum daha yansımamış diye net şekilde söyledi müşteri temsilcisi. Yarın veya pazartesi sisteme geçmiş olur bankaya yansır dedi.. ne kadar doğru bilemiyorum 2 gün daha bekleyelim.

Henüz ilk ayım ama binaya fiber gelmesi gibi bir durum var bu yüzden iptal ettirmek istiyorum. Modemi Aras kargo yoluyla geri gönderebildiğimizi okumuştum önceki sayfalarda.

• APN olarak modemdekini mi yazdınız ? eve 100 Mbit/s internet bağlattım, en azından 3G Modunda ikinci telefonumda internettini NFC ile ödeme için android telefonu kullanırım.

• Modem sim kartını telefona taktım. Şifre almak için sms attım ama mesaj gönderilemedi diyor. Yine alamadım yanımda şifresi.

• Yanımda şifresi alamayanlar sorunu başka bir yöntemle çözdüm. Biliyorsunuz redbox üyesi olanlara Vodafone tv hediye. Öncelikle telefonunuza huawei nin modem programını indirip giriş yapın. Sonra tarayıcıdan Vodafone tv ye girip şifremi unuttum kısmına tıklayıp redbox numaranızı yazın mesaj redbox hesabınıza gelecek. Modem uygunlamasına girip şifre mesajını görebilirsiniz. Bu gelen şifreyi yanımda uygulamasına giriş yapmak için kullanın. Sonra bir şifre de kullandığınız cep telefonu numarasına gelecek. Onu da girdikten sonra uygulamayı kullanabilirsiniz ben sorunu bu şekilde çözdüm sonra da şifreyi kendim belirleyip beni hatırla özelliğini aktif ettim artık sorunsuz bir şekilde girebiliyorum.

Fatura gözükmeme problemi için de bugün Vodafone bayisine gittim redbox numaramı verdiğimde fatura orada çıktı ve ödedim. Ne bir SMS geliyor faturayla ilgi ne de mail. E devlette de gözükmese icralık olacağız durduk yere. Gerçekten çok aksak hiçbir şeyi düzgün olmayan bir sistemleri var. Birkaç güne eve fiber bağlanacak anında kapatacağım redboxu cayma bedeli neyse vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Operation

Yanımda şifresi alamayanlar sorunu başka bir yöntemle çözdüm. Biliyorsunuz redbox üyesi olanlara Vodafone tv hediye. Öncelikle telefonunuza huawei nin modem programını indirip giriş yapın. Sonra tarayıcıdan Vodafone tv ye girip şifremi unuttum kısmına tıklayıp redbox numaranızı yazın mesaj redbox hesabınıza gelecek. Modem uygunlamasına girip şifre mesajını görebilirsiniz. Bu gelen şifreyi yanımda uygulamasına giriş yapmak için kullanın. Sonra bir şifre de kullandığınız cep telefonu numarasına gelecek. Onu da girdikten sonra uygulamayı kullanabilirsiniz ben sorunu bu şekilde çözdüm sonra da şifreyi kendim belirleyip beni hatırla özelliğini aktif ettim artık sorunsuz bir şekilde girebiliyorum.

Fatura gözükmeme problemi için de bugün Vodafone bayisine gittim redbox numaramı verdiğimde fatura orada çıktı ve ödedim. Ne bir SMS geliyor faturayla ilgi ne de mail. E devlette de gözükmese icralık olacağız durduk yere. Gerçekten çok aksak hiçbir şeyi düzgün olmayan bir sistemleri var. Birkaç güne eve fiber bağlanacak anında kapatacağım redboxu cayma bedeli neyse vereceğim.

valla oldu sonunda Allah razı olsun

• Bugün faturalar çıktı, 12. ayın faturası 332 TL.
    Bunun 220 civarı cayma bedeli kalanı da internet kullanımı. Modem de galiba bende kalıyor , son fatura çıktığına göre artık fatura da yazmazlar. İş bitti galiba. Şimdi bulunduğum yerde kış geldiği için nüfus azalıyor yine 20 lere 30 Lara hız yavaştan çıkar ama yine diğer yaz 1-2 gezecekti, şimdi 2 yıllık TTNet başlamış oldu umarım bunda sıkıntı çıkmaz.

• Çekmiyor diye arıza kaydı oluşturmuştum. 10 gün fln önce aramışlardı isterseniz iptal edebilirsiniz demişlerdi şimdi iptal etsem cayma bedeli fln çıkar mı bir de nasıl iptal edebiliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konsar K kullanıcısına yanıt

bugun gittim 700 kusur cayma bedeli cıkıyor. nasıl bir yol izlemem lazım

Kaç aydır kullanıyorsunuz? Modemi geri gerince fiyattan düşmüyorlar mı?

• Shadow Operation S kullanıcısına yanıt
    1 ay olcak hocam

Ben de büyük ihtimal önümüzdeki hafta iptal ettireceğim tam bir ay geçmiş olacak. Bence modemi geri yollayınca sadece internet için yapılan indirim kurulum ücreti gibi 350-400 liralık bir ücret kalacak geriye.

• Başka adres için ek 30 TL faturaya yansıtılır diyor, bu nasıl bir mantıktır, insanlar bunu zaten taşınabilir olduğu için alıyor, bunun bir çözümü var mı?

Ben de hattı taşıyarak kurtulmak istiyorum bu rezillikten. Hattı aboneliğin 12. ayından sonra mı taşıdınız yoksa 12. ay içerisindeyken mi?

Edit: Soru cümlesi düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsas46 -- 27 Eylül 2021; 9:15:31 >
  • alsas46 kullanıcısına yanıt
    12 aya girdim 3 gun sonra taşıma talebi verdim 1 hafta sonra taşındı.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim hocam. O zaman aboneliğin 12. ayının bitmesini beklemeden direkt taşıyıp kurtulabilirim sanırım.

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.