Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattı iptal ettiğimizde modemi geri gönderme gibi bir şey olmuyor mu? Bu sadece 14 günlük süre için mi geçerli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylmz07

Uygulamada görünen bedeli ödüyoruz hocam.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Operation S kullanıcısına yanıt
    İlk 14 gün cayma kapsamında modemi de gönderirseniz ücret çıkmaz ama ondan sonra Modemi satın almış oluyorsunuz zaten.Mecbur kalan taksidini ödüyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce İstinye Parktaki Vodafone şubesine bu durumu sordum modemi geri gönderebilirsiniz dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmetse en kisa zamanda iptal edip kurtulacagim sakın almayi dusunmeyin..Oyun oynayamiyorum 480p videolarda sahi kasiyor internet defalarca mhyi aradim ayni tasbayni terane..Allah altyapi vermeyen ttyide bildigi gibi yapsın bizi bunlarin eline dusuruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_GannicuS_xX -- 4 Ekim 2021; 13:47:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunulan tarifeler yine değişmiş, ilginç.

• rezil bir müşteri hizmetleri var. sadece suya düşen yılana sarılır durumunda alın. rssı rsqr rsrp ve SINR degerlerı cok onemlı oluyor. en ufak dalgalanmalarda pıng zırve yapyor.oyun fılm gıbı hızmetlerde kopma cok fazla oluyor. sadece download yapıcam dersenız sorun yok ama konferans ders vb konularda cıddı sıkıntı oluyor. call centerda anlayan bırısını bulmak samanlıkta ıgne aramaya benzıyor. cıhazların menzılı cok dusuk..anten taksanızda maalesef benım bulundugum bolgedekı hatlar rezıl oldugu ıcın sorunlar hıc bıtmedı..tamamen ezıyet arkadaslar.. hıc altyapı yoksa sadece olabılır yoksa kesınlıke bulaşmayın...

4 ay call center ıle ugrastım..hıcbır yere sıkayet yazılmıyor..hıcbır mercıyı takmıyorlar..gozumde vodafone cok buyuk bır markaydı ama su anda kosedekı bakkaldan farkı yok..ıcra kurul baskan yard tanıyorum ama adamı o kadar cok uzecegım kı o nedenle yasadıklarımı anlatmak ıstemedım..

dedıgım gıbı yılana sarılacak kadar zor durumunuz kalmadı ıse redbox yada superbox gıbı hızmetlerden uzak durun. vodafoneyı yerın dıbıne batırdım ama supebox aynı yerde aynı sekıldedeydı..yan komsumda onlarla kavga halındeydı...

dediğim gibi ölçme sansınız varsa RSSI RSQR RSRP ve en önemlisi SINR değerlerinizi standart degerlerın altında ıse sakın bulaşmayın.anlık degerlere bakmayın 10 dk boyunca bakın..kopmalar var ıse sakın bulaşmayın

• İnternetsiz kalın yine de almayın o derece net konuşuyorum. Bugün ya da yarın iptali için uğraşacağım neyse ki 2 hafta sürem daha dolmadı gerçi bu süre dolsa dahi parası neyse iptal ettiririm.

• Merhaba arkadaşlar

redbox kurulumu ile verilen modemde bridge modu var mı,

yardımcı olur musunuz

• KabesTr kullanıcısına yanıt

Huawei B535 modemde var.

• EYgt kullanıcısına yanıt

huawei 4g router 3pro olarak geçen mi

• KabesTr kullanıcısına yanıt

Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5G Modem

akakce.com
    Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5G Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-huawei-superbox-b535-232-300-mbps-4-5g-fiyati,764227770.html
  • Limitsiz tarifesi gördüğüm kadarıyla kalkmış.. Artık Limitli tarifeleri var sadece

• Durittil D kullanıcısına yanıt
    Kotaniz dolmus olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adresten farklı bir yerde mi kaullandıniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.