Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone dan tamamen çıkışımi yaptirdm 150 lira cayma bedeli ödeyip turknet geçtim bu Vodafone verdiği modemi bizde mı kalıyor yoksa geri veriyoruz mu? 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanımda uygulaması için şifre problemini sonunda düzeltmişler. 0542 500 70 00'a S yazıp gönderince geliyor şifre. Şifreyi girdikten sonra 4 haneli doğrulama kodu isterse 8090 girmeniz yeterli olacaktır.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Hocam sizin modem ne? Bende zte modem var ve sms özelliği kayboldu kendi kendine arayüzden...

• Schrodingers cat S kullanıcısına yanıt

Beninki de ZTE.

• Merhaba, bugün redbox almak için Sinop Gerze şubesine gittim, bana söylenen şey, "Redbox alabilmek için turktelekom altyapınızın olması gerekir" gibi yukarıdan geldiğini söyledikleri bir garabet bir bilgi oldu. Son durum nedir acaba, internet almam gerek ama alamıyorum.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

Ne alaka yalan.

Onu diyen kişi acaba kaç kadeh dikmiştir, insan ayık kafaya söylemeye utanır.

RedBox için sadece bölgede Vodafone 4.5G alt yapısı iyi olsun yeter. Gerisi fasa fiso, yok Turkcell, yok Telekom hepsi yalan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

onu söyleme sebebi redbox yerine Vodafone ev interneti bağlamak içindir yukarıdan gelen Vodafone ev internetine abone yapın

• Oha redbox bildiğin sıçalamış, limitsiz paket kalkmış 200-300-400 gb gelmiş.

• KONU GUNCELLENMİSTİR 07.11.2021

15 MBİT PAKET KALKMİŞ YERİNE 400GB PAKET GELMİŞTİR.

HERKESE HAYİRLİ OLSUN. TURKCEL MALUM 600 LİRA 15 MBİT İNTERNETİ VODAFONE DE BÖYLE :)

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in zammı sonrası VFone'un totişi hafif kalktı.

400 GB 250 TL oldu paşam?

• Turkcell gibi aşırılığa kaçmamış yine

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Aa o ayrı, 15 Mbps 599 TL'ye laf söylettirmem

Paketi kullanan 10 kişi vardır herhalde.

• Niyetim vardı vaz geçtim bu kafayla devam Vodafone

• kalite çok düştü son birkaç aydır, gerçi ben redlimitsize geçmiştim farkeder mi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridinebandim -- 8 Kasım 2021; 12:16:51 >
  • Bugün itibari ile Süperonline geçiş yaptım. Sorum şu arkadaşlar bana ordaki yetkili bağlandıktan sonra iptal ettir dedi.

Benim 12. ayım 15.11'de doluyor ben iptal ettirmek istediğimi söylediğim zaman mı interneti kesiyorlar yoksa fatura kesim tarihi dolunca mı interneti kesiyorlar? 15.11 fatura kesim tarihim aynı zamanda.

• İptal edersen odedigin hat taksidi boşa gitmiş olcak. Başka operatöre faturasiza taşı kalsın yedek hat olarak kullanırsın. Son ay hangi gün iptal edrrsen et faturan neyse onu ödersin gün bazlı.

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.