Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En başta oyleydi ama sonradan cakozlamislae heralde yine kotandan yemeye devam ediyor. Ben hem paketi aldim hem kotam gitti arayinca sordum redboxta bu paket kullanilmaz dedi o zaman neden satiliyor 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sinirsiz pass paketler internet paylasiminda calismazlar. Yani sizin sinirsiz youtube paketiniz var diyelim telefondan interneti paylastiginiz kisiler bundan faydalanmasin diye boyle bir onlem aliniyor. Bizim modemler de adhoc (hotspot) mantigi ile calisiyor oldugu icin bu paketi alsaniz bile vodafone internetinizin paylasildigini anliyor. Sistem internetin paylasim uzerinden verildigini TTL denilen bi olayla anliyor. Biraz kafa yorma ile bu TTL cozulebilir aslinda. Sistem kandirilabilir. @tutunkolonyasi @eneskaanb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmstn -- 11 Kasım 2021; 9:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 12. ayım 15.11de bitiyor bugün e-devlet üzerinden iptal ettirdim. Ama orda şöyle bir yazı var.

Abonelik iptal başvurunuzu eksiksiz iletmeniz halinde 24 saat içinde hizmete ilişkin ücretlendirme durdurulur ve hizmet kısıtlanabilir veya durdurulabilir. Ayrıca iptal işleminiz de 7 gün içerisinde gerçekleştirilir.

Dilekçede bugünün tarihi var şayet hemen iptal etmezlerse benim tahütümü geçerse ben yüksek bedel öderim böyle bir sorun yaşatabilir mi e-devlet yoksa dilekçenin yazıldığı tarih mi baz alınır?

Yarin bayiye gidip iptal ettirebilirmiyim tekrardan e-devletteki işlemim dursa bile?

• Evapsie kullanıcısına yanıt

Hattı taşisana başka operatöre ne uğraşıp duruyorsun. 150 lira yeni hat parası verdin başka operatöre faturasiza taşı lazım olursa kullanırsın

• brhmstn B kullanıcısına yanıt
    Dedigin dogru olabilir ama ben ilk zamanlarinda gamer pass vardi youtube ve twitch kotadan yemiyordu ve cayir cayir izliyordum 250 gb kota bitmiyordu sonra gamer passi kaldirdilar benim hattimdan sadece video pass gozukuyordu onuda zorda kalinca bikere kullandim yine yemedi ama 2-3 ay once yine satin aldim bu sefer yemedi sinirsiza gectim bende. Birde kullanim detayinda 720p de kotadan yemedigini yaziyor 1080 4k acsan yararlanilamayacagi yaziyor. Kisacasi almayin bosuna pass paketlerden😄

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, şuan ekran görüntüsündeki gibi bugün tarifemin 12. ayına girdim. Modem ücreti dışında ceza yememek için bu ay mı çıkmam gerekir? Mesela bu hafta hattı başka bir operatöre taşısam sorun yaşar mıyım ceza konusunda?

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL
  • alsas46 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.Ben de tam 12.ay taşımıştım.Sadece modemin kalan taksidini ödersin.228₺.Bir de son ay, kullandığın günlerin parasını, ki ben 40₺ gibi ödedim.Bimcell'e taşı.İptalle uğraşma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün turknete geçtim. Vodafone u iptal için Müşteri hizmetlerimi aranmalı, edevletten mi yapmalı sizce?

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim ilgi ve yardımlarınız için

• Yine yeni bir problem ile karşınızdayım. İnternetim 3 gündür yok modemim sağlam, açtım kapdım resetledim hiç bir işe yaramadı sim kartı telefonuma taktım internet halen yok. Sanki kotayı aşmışım ve internet kullanımım durdurulmuş gibi bir engel var sim kartımda. Ama kotam da 250gb duruyor. İnternete bağlanamıyorum bu hata ile daha önce karşılaşan hatanın çözümü için önerisi olan var mı?

• sim kartı telefona takınca 70mbps alıyorum modeme takınca 5mbps. sim kartın büyük kabını çizmiştim çıkartırken kabı zarar gördüğünden olabilir mi ? yoksa direkt modemle mi alakalı. telefona en küçük simi takıyorum.

• Arkadaşlar merhaba. Ben de 15 mbps sınırsız paket kullanıyorum. Başlangıçta hiçbir problem yoktu ama bir aydır devamlı bağlantı kopuyor modeme reset atmak zorunda kalıyorum. İnternet bağlı gözüküyor ama bağlantı olmuyor. Hız olarak da 15 mbps’ye asla ulaşmıyor artık. Çözüm hakkında bilgisi olan var mı? Hangi numaradan ulaşacağımı bile bilmiyorum müşteri hizmetlerine. Yardımcı olabilir misiniz?

• Bunlar hep vodafone'un oyunları. Modemi 4,5G den 3G ye alırsanız daha stabil bağlantı sağlarsınız.

• alakası yok hocam simle

• Arkadaşlar herkese merhabalar. Başka hiçbir servis sağlayıcı olmadığı için Redbox ve Superbox araştırırken, kendimi bu başlıkta buldum. Yaklaşık 15-20 sayfa yazı okuduktan sonra hızlıca şunları sormak istiyorum:

-Redbox hizmetinden genel bir memnuniyetsizlik mi var yoksa benim okuduklarımda mı denk geldi sadece? Bölgeye göre çok değişen bir durum mu bu? Veya genel olarak tavsiye eder misiniz? Adresimde sadece Turbonet adında lokal bir servis sağlayıcı var ama onu almak pek istemiyorum.

-Başlıkta birkaç mesajda Redbox'u kapattım ve Türknet'e geçtim yazanlar olmuş. Türknet'in de mi benzer bir 4,5G hizmeti mi var yoksa genelde diğer servis sağlayıcıların olmadığı yerde artık Türknet bulunabiliyor da insanlar o yüzden mi Türknet'e geçiyorlar?

• Pluchart P kullanıcısına yanıt
    Bölgeye göre değişen bir durum mevcut ne yazık ki. İki farklı lokasyonda kullanıyorum. Birinde çok iyi iken diğer lokasyonda berbat diyebilirim.

• K I R T E kullanıcısına yanıt

modem markanız nedir huawei mi?

• Pluchart P kullanıcısına yanıt

aynen öyle bölgeden bölgeye değişiyor şansıma bana yakın bölgede baz istasyonları var ve 50-70mbps arası hız alınabiliyor ama ne yazıkki prime time da ara ara kopmalar oluyor ben çözümü band değiştirmede buldum. LTE 2100+2600 bandını seçtiğimde daha hızlı olduğunu gözlemledim ama bu da bölgeden bölgeye değişiyor. türknetin böyle bir hizmeti olduğunu varsa bizide yeşillendirsin. Türk Telekom magnet var pilot bölgelerinden birindeyseniz ve adresinizde telefon hattı yoksa ona başvurabiliyorsunuz ve fiyatları vodafonedan uygun ve sınırsızı mevcut

• eneskaanb E kullanıcısına yanıt
    evet hocam huawei.

• K I R T E kullanıcısına yanıt

https://wetransfer.com/downloads/b12870baef0fd2f8641709c80c1cffda20211201113107/4e1010

şimdi bu linkte huaweinin band değiştirmeyi sağlayan şeyleri var

huawei band tool config metin belgesine girip router ip si, modem arayüe girdiğin admin ve şifresini yazıp kaydet diyorsun. sonra bölgene göre denemen lazım lte yazanları açarak sırasıyla dene success yazdıktan 10-15 saniye sonra o bandda çalışmaya başlıyor bazılarında hiç çalışmayabiliyor 900 mhz i bölgende sadece turkcell kullanabiliyorsa onu açtığında çalışmayacak mesela. ben LTE 2100+2600 kullanıyorum ordan deneyerek bulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.