Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ZTE MF255V modemim satılıktır. Yeni abone olmak isteyen varsa hiç modem taksitine girmesin. Ben satarım. Fiyatı kendiniz belirleyebilirsiniz. Ne öldürün fiyatı, ne de fazla ödeyin. Mutlu edecek fiyata göre kendiniz belirleyip alabilirsiniz.

• Zte mf255v çok tırt bir modem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni abonelere bunu veriyorlar. Ama bende şunu anladım, modem güzel, vodafone internet tırt. İlk 2 ay hız manyağı olup tak diye 13 mbite düşürdüler interneti.

• Huawei B535-232 4G Router Modemim satılıktır. 1 yıl garantisi vardır. İlgilenenler öldürmeden fiyat teklifi yapabilir.

Edit: Cihaz satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsas46 -- 1 Şubat 2022; 16:35:24 >
  • Hocalarım 2. Dönem kyk yurdu çıkmasından ötürü özel yurttan kykya geçeceğim ve bu nedenle kişisel internete ihtiyaç duyacağım ancak redbox için muş hızmetleri ile görüştüğüm zaman yurdun adresi çıkmadığı için hizmetten yararlanamazsiniz diyor. Bu sorunu nasıl cozebilirim?

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Kırıkkalede 15 gun once birine aldik redbox. Huawei b535 verdiler. İlden ile degisiyor sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmstn -- 4 Ocak 2022; 17:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarınızdan evde kalanların adresine deneyebilirsiniz. Bağlandıkta sonra adres değiştirilebiliyor.

• Redbox ta %25 indirim varmi acaba.

• birinci senenin sonunda hattı taşırsak modem ücreti kesiliyor mu son faturada arkadaşlar yoksa 1 yıl sonunda modem ücreti bitmiş mi oluyordu?

• tridinebandim T kullanıcısına yanıt

Modem taksidi 2 yıldır. Eğer 1. Yılını doldurup çıkarsan son faturana geri kalan modem taksitlerin toplamı yansıtılır. Faturandan modem taksidine bak 12 ay ile çarp ne kadar ödiceğin çıkar.

• Yanımda uygulamasında cayma bedelinde gösteriyor modemi ayrı olarak

• teşekkürler

• 4 gün önce 1 yıl dolunca otomatik yenilenmiş. burada 1 yıl dolunca iptal ediliyor diyenler vardı benden 750 tl cayma bedeli istediler. kullanamadığım leş gibi internete her ay 200 tl vermek koyuyor

• İnşallah bir an önce kurtulursunuz.

• Arkadaslar merhaba. Red box almak istiyorum kurdurdugum kamera sistemini takip edebilmek icin. Vodafone a gittim. Adres sordu soyledim o adrese veremeyiz diyorlar. Nasil is anlamadim gitti. Bilen varmi

• ccolt kullanıcısına yanıt
    Bak sizin mesajın bir üstünde ne yazmış bir arkadaş. İyilik etmiş size Vodafone :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Nasıl bir sevap işlediniz siz öyle. Keşke zamanında bana da aynısını söyleselerdi.

• O zman turkcell superbox alacagim. 100 gb

Şunu bir inceleyin bence. Yalnız oradaki fiyatlara bir 18 lira daha ekleyin her ay vergi olarak. İster Modemli ister Modemsiz cep tele takın sim kartı. Ben telekomun internet hızından çok memnunum
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Evimde Mobil Wifi Tarifeleri > İnternet > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 18 Ocak 2022; 20:9:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.