En iyi turkcell cekiyor hocam. Ardindan vodafone sonra turktelekom geliyor. Internet olarak en zayif ceken ttelekom oyuzden sıkıntı yasarim diye dusunuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (125. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Emin misiniz :) Benim bulunduğum ortamlarda Telekom turkcell sonra Vodafone. Hem evimde hem iş yerinde hemde köyümde böyle. Aslında bu işin en iyisi olmaz lokasyona göre değişir. Ama vodafonu bu kuralın dışında tutuyorum çok deneme yaptım. Vodafone çok tutarsız ve çok şikayet var. Bende sizin gibi düşünüyordum ama gerçekten Telekom bu konuda büyük atılım yaptı. Neyse yeni bir tartışma açmayalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Hayırlı olsun hangi paketi aldınız?
Kolay gelsin hocam redbox alıpta cep telefonuna hattı takıp kullanan var mı_?
-
Bu Redbox Huawei B535 modeme başka hat takılınca çalışıyor mu? Turkcell'inkinde APN eklenemediğinden çalışmıyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Turktelekom hattımı taktım çalışmamıştı, apn ekleme yöntemini araştırıp buldum şimdi çalışıyor.
Bunun için video linkini de bırakıyorum buraya.
https://m.youtube.com/watch?v=Mq3Gocftm80&feature=youtu.be
Redbox hattını telefona takıp kullanabilirsiniz, en azından önceki tarifelerde takılabiliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 30 Ocak 2022; 21:4:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende hız 10 mb sizin nasıl böyle
Herkeste aynı. Bilerek hız sınırı getiriyorlar.
-
Türk telekom magnet hattını farklı cihaza taktığı için bağlantı kesikliği olmuş
-
kapatmak için mh vodafone şubelerine falan yönlendiriyor. burda arkadaşlar söylemişti; hattı telekoma taşıdım, kapandı bitti gitti.
byebye redbox
-
Enes Bey ben bir yıldır sınırsız redbox kullanıyorum modem zte. Bunda hangi frekanslar var biliyor musunuz zira kafayı yiycem önceden hat az çekerdi prime time saatler harici 20 mb hız rahat verirdi lakin görüşme kalitesi çok azdı 1 yıldır yalvar yakar verici dikti Vodafone 2100+800 bandından hizmet veriyor 0.10 mb. Allahtan direk kaynağı bulduk da uğraşıyorlar planlamacı yeni istasyon koymalarına rağmen yoğun kullanım. Var diyor güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
Gece vakitlerinde Vodafone ile denediğimde 60 mbps aldığım yerde gündüz 1-2'ye düşerdi, herkesin yoğun kullandığı operatör iyi hız sağlayamadığı zaman işkenceye dönüşüyor. Gece denemenizi öneririm eğer dediğim gibi ise yapacak pekte birşey kalmıyor.
B7 2600 MHz i aktif etsinler , ek bandlari açmaları lazım 2 mbit altında olan hızlar için
huawei modem kaça gider arkadaşlar kapattık farkı da ödedik modem kaldı elimizde :)
-
840 tl cayma bedeli ve 400 küsur tl modem cayma bedeli çıkıyor. bu nedir arkadaş. evime fiber internet geldi. bu ücretler yüzünden iptal edemiyorum. yok mudur bunun bir çözümü kolay yolu.
-
Vodafone fiber geldiyse belki superboxta olduğu gibi redboxtan fibere ücretsiz geçiş vardır. Turkcell öyle yapıyor, superbox kullanıyorsan ve evine superonline fiber geldiyse superboxtan fibere ücretsiz geçebiliyorsun. Cayma baya kabarık, şimdilik idare edin derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X