Aradım sordum. Mobil internet olduğu için yine de cayma bedeli ödersiniz dedi. Şaka gibi. Şu redboxtan kurtulayım daha da yaklaşmam redboxa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (126. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu redbox için port yeri vb. gerekiyor mu isteyen bağlayabilir mi?
-
Nasipse Ek frekans izni istedik merkezden dedi planlamacı lakin bu rağmen adamın hergün başındayım bu zte modemler hangi frekansları destekliyor. Ayrıca huawei modemde istediğimiz frekansı sevebiliyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zte bütün frekansları destekler , tr ye giren tüm modemler telefonlar tüm bandlari destekler, Huawei modem en iyisi istediğin frekansida secebiliyosun. Boş frekanslari belirleyip kullanırsın daha stabil olur. Bölgende hız düşükse ek band açmak zorundalar
-
Saha ekibi parça yok diye seni kandırmış ilk önce onu belirtiyim. Ulak istasyonları hariç baz istasyonlarında Huaweinin cihazı takılı. Tek cihaz 5 bandın 5inide aktif edebilir sadece btk onayına sunulması lazım. Senin bu hızı alman uploadda aynı ise yani 0.01 dowload 0.02 upload gibi upload aliyosan istasyon sorunludur. 900mhz yerine 2600mhz aktif ettirmeye çalis. 900 hiç bir işine yaramaz. Huawei modem olsaydı 3km ötedeki istasyonunun 2600 üne sabitleyebilirdin. Ama mutlaka 2600 ü aktif ettir bunun farkını çok görürsün
Yapmıyorlar üstadım Muğla Bölge planlamacısını bıktırdım En son şunu söyledi 900 mhz ek bandı aktif edene kadar UENİ istasyonun bize bakan antenlerini kapatacak işe yarar mı bilmiyorum ama modemi koymadığım yer kalmadı ama olmuyor
2600 MHz şarttttt nokta
15 genişlik var 2600Mhz de.
1800 + 2100 + 2600 =
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah ama nerede varoş Vodafonede onu koyacak akıl irade band. Ancak yara bandı ile geçiştiriyor bunlar 900 mhz
-
B535-232 cihazımın frekans ayarlarını nasıl değiştirebilirim ping sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
-
Arkadaşlar selam. Superboxı bırakıp redboxa geçtik yakın zamanda. 3 gün falan oldu. İnternette sürekli bir kopma oluyor, bir süre gidiyor ve herhangi bir şeye giremiyoruz. Bu sorunu çözebilen var mı? Evde superbox modem de var acaba onu kullansak daha stabil olur mu? Superbox modemin markası Zte. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Superbox modemi Huawei ise tabiki kullan. Arayüzden apn ayarını internet yapmayı unutma. YouTube de videoları var nasıl yapicagin. Modemi bide evin en iyi çeken camına yapıştır.
play.google.com
LTE Manager - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=manager.lte
900 yerine 1800 daha iyidir.
Maalesef superbox için mesaj attılar cihazı geri alacaklarmış. Çok saçma 2 sene cihaz parasıyla fatura kesiyorlar zaten. Çok sıkıldım bu firmalardan ya. Neyse sağolun yine. Bu internetin kesilmesini nasıl halledebilirim onun hakkında fikrin var mı acaba? Telefonda wifide ünlem oluyor ve internet yok diyor.
Merhaba,kullandığınız modemin tam marka modeli nedir acaba?
Bunun bir çok nedeni olabilir , baz istasyonundan kaynaklanabilir , modemden olabilir , hava şartlarından olabilir. İlk önce modemi Huawei de dene kopma yasicakmisin test et. Modemi test ettikten sonra teslim edersin.
Redbox'un Huawei B535-232. Superboxın ise zte markaydı modelini hatırlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X