Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vurduracak tabi. Sizi bizi herkesi. Ne sandınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Al gülüm ver gülüm, sen bana vur bende sana

En iyi internet servis sağlayıcı KomşuNet'tir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim. Peki benim Superbox ekimde bitecek. Şimdi iptal ettirip redboxa geçersem ne kadar cayma bedeli öderim tahmini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night King -- 31 Ağustos 2021; 10:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemesis kullanıcısına yanıt

anonstaki tuslama neyse onu yaptim 3g yetiyorsa kullanim gitsin :)

• ne zaman kuruluma geliyorlar. dün başvurdum dün aradılar. bilgileriniz şu an ekranıma düşmedi gün içersinde arıcaz dedi kadın ama aramadılar.

• Bugün bağlandı redbox tam bi facia bakalım nasıl devam edecek.arıza kaydı oluşturdum.

• Redbox sim kartı telefona takılırmı?

• Yeni üye olupta yanımda uygulamasına giriş yapamayan var mı? Puk kodu işe yaramıyor telefona hiçbir şekilde mesaj gelmiyor. Müşteri hizmetleri yanımda uygulaması redbox için devre dışı bırakıldı gibi saçma bir şey söyledi. Ben o zaman red ayrıcalıklarını nasıl kullanacağım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri dediyse vardır birşey hocam, telefondan 0542 5007 7000'e S yazıp gönderdiniz mi?

RedBox için, eğer S yazıp gönderdiğinizde gelmiyorsa Yanımda uygulaması RedBox için kapanmıştır.

• adrnshprd A kullanıcısına yanıt
    Takılır hocam fakat data hattı olduğu için telefonda çalışmayabilir.

• Night King kullanıcısına yanıt
    3 gün içinde ararlar hocam.

• Ama bu çok saçma bir durum değil mi? Online redbox başvuru sayfasında redli özelliklerden faydalanın diyor. Ben uygulamaya giriş yapamadan nasıl kullanacağım? Kullanım bilgilerim fatura gibi şeyleri nasıl ödeyeceğim? Siz eski üye olarak girebiliyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Superbox üyesiydim, maalesef onu Vodafone ile konuşmanız lazım hocam, bence de saçma ya da BTK'ya yazabilirsiniz.

->https://btk.gov.tr

• Sakın sakın bulaşmayın Allah belasını versin bunların.yemin ederim aldığım hız bursa merkezde 0.0 ile 1.5 mbps arası.aradigimda yoğunluk var yatırım planımız yok deyip geçiyorlar.iptal etsem 500 600 TL istiyorlar.btk şikayet var her yerde yazdım hâlâ kapatmak için uğraşıyorum.

Burda açtığim şikayet süreci abone olmak isteyen baksın.

www.sikayetvar.com
    Yıl 2021 Vodafone Redbox Hız 0.2 Mbps, Ping 102
    https://www.sikayetvar.com/vodafone/yil-2021-vodafone-redbox-hiz-02-mbps-ping

illa ben alacağım diyorsanız Vodafone hatlı bir cep telinden sabah gece gündüz birkaç gün speedtest ten bağlantı hızını kontrol edin sonra karar verin

An itibarıyla hız testim

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 3 Eylül 2021; 16:1:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_78

Ama bu çok saçma bir durum değil mi? Online redbox başvuru sayfasında redli özelliklerden faydalanın diyor. Ben uygulamaya giriş yapamadan nasıl kullanacağım? Kullanım bilgilerim fatura gibi şeyleri nasıl ödeyeceğim? Siz eski üye olarak girebiliyor musunuz?

Hadi bulaşmışsin madem anlatayım.

Vodafone MH ara . Vodafone sesli yanıttan hat işlemlerine bağlan (evde internet için tuslama yapma).numaraniz dışında işlem yapmak için sesli yanıta gir.noyu gir. Sesli yanıta yanımda diye komut ver 3 e baş.mh telefonda iken şifreni al ve gir hemen uygulamadan bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 3 Eylül 2021; 15:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Müşteri hizmetleri dediyse vardır birşey hocam, telefondan 0542 5007 7000'e S yazıp gönderdiniz mi?

RedBox için, eğer S yazıp gönderdiğinizde gelmiyorsa Yanımda uygulaması RedBox için kapanmıştır.

Kapanma falan yok yanlış yönlendirme yapmayalım.abone olurken müşteri profilinizde farklı bir cep no tanımlıyorsunuz ve şifre talebini o nodan veya MH den yapıyorsunuz .MH den yapabilirseniz oturup şükür namazı kılmak gerekli

• EXUBERT kullanıcısına yanıt
    Yanlış yönlendirme falan yok, üyeye müşteri hizmetleri kapandı demiş bende yardımcı olmak için yazdım ve kapanmış olabilir dedim.

• Hocam sizlik bir durum değil bahsettiğim mh.hicbirsry bilmiyorlar ve kayıt açmaktan başka bir halt bilmezler.ben 3 haftadır iptalle uğraşıyorum

• EXUBERT kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcın olsun dostum.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Hocam bana Vodafone den taşıma talebime yönelik hiç mesaj gelmedi ayrıca tarife önermek için de aramadilar. Sessiz sedasız Turkcell e geçtim. Son fatura da çıkmadı şimdi aradım 324 TL fatura gözüküyormuş bunun 228 tlsi modem kampanyası içinmiş. Galiba kurtuldum.

138 TL redbox kullanırken yazın 1-3 mbps internet çekerken

122 TL TTNet e geçtim şuan 75 mbps hız alıyorum.

Umarım herkesin altyapı sorunu çözülür.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.