Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şuanda internet bağlandı ama tiktok açılmıyor bendede çok ilginç speedtest yapıyorum 17 mb veriyor ama tiktok gram açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL
    An itibariyle redboxum bağlandı şuanlık droplar yaşıyorum ama test yapınca değerler iyi çıkıyor kullanıma geçince yavaşlamalar hissediyorum ilginç. Acaba bant değişikliğimi yapmam lazık

• eneskaanb E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, çok işime yaradı bu bilgiler. Keşke mesela aylık 5 mbit hız ile 50 liraya sınırsız devam edin gibi bir şey de olsaydı çok iyi olurmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syn.BerkaySYM

Hocam şuanda internet bağlandı ama tiktok açılmıyor bendede çok ilginç speedtest yapıyorum 17 mb veriyor ama tiktok gram açılmıyor
    Sıkıntı sadece bende değilmiş o halde

• Ben red box sınırsız paketi almayı dşünüyorum modemi koyacağım yerde telefon 10 mbps çekiyor modem daha fazla çeker diye düşünüyorum 15mbps çeke r full 2 telefon bağlanacak 2 telefon aynı anda 720 p video izleyebilirmi . Bide 15 mbps iyi bi hızmıdır cevaplarsanız sevinirim.

• Ayıboğan2828 A kullanıcısına yanıt
    İki telefon rahat izler 15 mbps yeterli olur

• crazy0067 C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam nasıl çözecez ki bu olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: syn.BerkaySYM

Aynen hocam nasıl çözecez ki bu olayı
    Tik tok la ilgili bir sorun olsa gerek ama bilgili biri çıkar inşallah

• 160tl superbox 10/2 mi yoksa 170tl redbox 15/5 mi
  • Superbox 10/2 199 TL olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebesthingieverdid

160tl superbox 10/2 mi yoksa 170tl redbox 15/5 mi
    Ben bir redbox kullanicisi olarak superbox un kisitlamasina karşi redbox u tercih ederdim hiz olarak sorun çekmiyorum 5 aydir kullaniyorum pandemi vs hiç bir sorun olmadi. 40 dan fazla lokasyon gezdirmişimdir 6 mbitten altini göremedim.

• Hız değerlerim çok tutarsız bi 45 alıyorum 1 saat sonra 15 e düşüyor. Huactrl uygulamasını kullanamadım. Band ayarı yapmak için başka uygulama var mı?

• hsipkin H kullanıcısına yanıt
    Uygulamada sinyal seviyelerini görüyor musun? Giriş yaptıysan görünmesi lazım. ayar kısmından bir tane bandı seçip ok deyince 3 5 saniyede ayarlıyor bandı. Üste de de yazıyor hangi banda bağlı olduğu.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145468639

Sunu deneyebilirsin fakat ilk başta karmaşık görünebilir. Yer imine eklediği kod için paylaştığımi denedim.

Birtane daha paylaştı konu sahibi o daha kolay fakat denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebesthingieverdid

160tl superbox 10/2 mi yoksa 170tl redbox 15/5 mi
    Bulunduğun bolgede Vodafone dan 15/5 alabileceğini düşünüyorsan bence redbox.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 13 Eylül 2020; 23:47:6 >
  • Arkadaşlar 1 yıldır Turkcell superbox 10mbit sınırsız internet kullanıyorum, vergiyle 140 TL ödüyorum 10 gün sonra sözleşmem bitiyor ve tarife ücreti vergiyle 160 tl oluyor.

Turkcell uygulamasından son 6 ay karcadığım kotaya baktım

MART/75GB
    NİSAN/99GB
    MAYIS/85GB
    HAZİRAN/115GB
    TEMMUZ/97GB
    AĞUSTOS/121GB

Superbox ile aldığım hız ev içi odada durduğu yerde Turkcell 9.8mbit (şimdi kontrol ettim, upload 5) veriyor.
    Aynı yerde Vodafone hatlı telefonum 8mbit hız veriyor...

...
    2 adet vodafone ve turkcell hatlı telefonla dışarıda hız ölçüyorum
    Turkcell 20mbit
    Vodafone 18mbit
    ...
    Muhtemelen Vodafone modem ile ev içinde superbox modemin yerinde hız ölçsem 10 mbit interneti geçip yaptığım tahmine göre 15 mbit internet verecektir.
    ...
    Yani bana kota uyuyor, hız artıyor ve fiyat da 50 tl daha aşağısına geliyor.
    Başvuruyu yapıyorum, hatta vodafone yanımda uygulaması da kullanılıyorsa daha cazip oluyor(orada baya yemeksepeti filan çek veriyorlar)
    ...
    Tabi bazı endişelerim var, bulunduğum yerde internet var ama modemi farklı yerlerde kullandığım için aktarma vs olmasın diye tercih ediyorum. Başka yerde apartmanda vodafone ne kadar hız verir bilemem(artabilir de), bir de vodafone ne kadar sürekli olur arasını da bilmiyorum.

• İlave olarak şuan internet kullandığım yere vodafone redbox modem verilmiyor sadece kablolu modem veriliyor.
    Şehir içi başka adresi seçip orada modemi aldıktan sonra şuan bulunduğum yere geleceğim, sıkıntı olur mu bilmiyorum?

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz büyük bi ihtimal, ben modemi vermiş olduğum adresten 60 km başka bi ilçeden teslim aldım orada kurulum yapıldı internet aktif edilip hiz testi yapıldı ve modem bana teslim edildi, yaklaşık 2 saat o şekilde modemi kullandım ve kapatıp eve götürdüm açtım modemi direk kullanmaya başladım. Kurulum için gelen ekip istediğim yerde kullanabileceğimi söyledi şartlar icerisindede zaten farklı lokasyonda kullanılamaz diye bi şart görmedim

• crazy0067 C kullanıcısına yanıt
    Turkcell i de aynı şekilde kullanıyorum sıkıntı olmuyor Vodafone de olmaz herhalde. Sağolun , internetten başvurdum kaç gün içinde dönüş yapıyorlar ? Bir de randevu saati filan veriyorlardır herhalde. Git gel 2 saat önceden bilgimin olması lazım.

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Ben İnternetten başvuru yaptım ertesi gün aradılar başvurunun sadece bayilerden alındığını söylediler sonra bayiye gidip başvurdum bi kaç saat içinde tekrar aradılar ama adresimde 4.5g olmadığını söylediler sonra detaylı incelemeden sonra bana tahattutle ilgili gerekli açıklamayı yaptılar ve 2 gün sonra mesaj geldi basvurunuz onaylanmıştır diye sonra araya haftasonu falan girdi pazartesi günü arayıp carsamba gününe randevulaştık, toplamda 1 hafta sürdü benim

• Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. RedBox için verilen modem'e access point bağlayabiliyor muyuz? Bir kısıtlama mevcut mu?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.