Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sim kart başka cihazlarda çalışıyor mu?
  • Bjenige kullanıcısına yanıt
    Kota bitince durur dedi m t ilave paket alınamıyormuş üst pakete geçebilirsiniz biterse dedi yine m t birde 15 gün içinde iade edersek ücretsiz miş ben onay verdim yarın teslim edecekler sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri1979

Kota bitince durur dedi m t ilave paket alınamıyormuş üst pakete geçebilirsiniz biterse dedi yine m t birde 15 gün içinde iade edersek ücretsiz miş ben onay verdim yarın teslim edecekler sanırım
    Hangi MT ile konuşsam bu konuda bizim bilgimiz yok, size en yakın bayii ile görüşün diyor başka bir şey demiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri1979

Redbox 4.5G – 150 GB ve Redbox 4.5G – 200 GB tarifeleleri kotalı tarifelerdir. Paketin kotası bittiğinde internet kullanımı duracak ve talep edildiği takdirde web sitesinde içeriğine yer verilen uyumlu ek kota paketi satın alınabilir.
    vodafone
    Vodafone RedBox Kampanyası | Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/Net/vodafone-evde-redbox-kampanyasi.php

@Bjenige https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145505454

@MustafaC5
    quote:

Sim kart başka cihazlarda çalışıyor mu?

Evet

• Merhaba arkadaşlar, 15mb sınırsız tarifede 500gb gizli kota gözüküyor taahhütnamede bu tarifeyi kullanıp 500gbnin üstüne çıkan var mı? Yada mhden detaylı bilgi alabilen var mı? Ben konuştuğum zaman o tarife sınırsız diyor ama taahhütnamede öyle demiyor, iki arada kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan kuruluma gelecekler.Yaklasık 3-4 aydır almak için uğraşıyordum.Bakalım memnun kalacak mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: aylmz07

Birazdan kuruluma gelecekler.Yaklasık 3-4 aydır almak için uğraşıyordum.Bakalım memnun kalacak mıyım?
    hocam merhabalar, redbox almanızda engel ne oldu ve nasıl aştınız

• VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Daha önce 2 defa adresimde desteklenmediği için reddedilmişti.10 gün önce farklı bir adresle online olarak tekrar başvurdum ve az önce gelip redboxı kurdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 16 Eylül 2020; 19:29:14 >
  • bugün kurulum yapıldı 2 gün önce başvurmuştum sınırsız paket 14mbps hız alıyorum 2,3 ile indirme yapıyor 4 cihaz bağlıyız superboxa göre 3-5 gömlek üstün diyebilirim modem gayet iyi 14 gün iade hakkım olduğu söylendi istediğim her yerde kullanabiliyorum fakat hız konusunda her yerde çok iyi çeker demiyorlar normal olanda bu tabiki şuanlık memnunum sorusu olan sorabilir
  • Arkadaslar selam. Bunu almayi dusunuyorum ancak 24 ay taahut bana cok fazla. Bir arkadas 12+12 oldugunu 12 ay sonunda sonlandirabilecegimi soyledi. Bu ne kadar dogru acaba kesin net bilgisi olan var mi acaba? Birde kusadasi bolgesindeyim deneyen var mi hiz olarak nasil?

• fitamino kullanıcısına yanıt
    12. Ayda ucretsiz cikabilirsiniz sadece geri kalan modem taksitlerini toplu şekilde son faturaya yansitilir diye biliyorum.

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Emin olmam lazim ya yoksa soyalar 2 sene

• VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

İnternet 12 ay sonra çıkabilirsin.Modem 24 ay görünüyor

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    12 ay sonunda kapatirsak modemden ne kadar kilitliyolar acaba. Yani kagit uzerinde superboxtan daha iyi 12 aysa taahut. Bulundugum evde vodafone telefon netim 35mbps. Bu da heralde 15e yakin verir

Turkcell superbox degil bu seni soymaya. İlk 14 gun ucretsiz iade 1 kurus ödemiyorsun. Turkcell gibi ilk ay 500gb tanimladik bedava diyip cayacağin zaman kapi gibi 450 lira cikartmiyolar meydana ;) 12. Ayda ucretsiz cikişini yaparsin geri kalan 12 ay modem parasi peşin olarak son faturana yansir bu kadar basit. 12+12 denilmesinin anlami bu zaten.

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    12 aylik modem ucreti ne kadara geliyor hocam bilginiz var mi. Cok az bilgi var redbox ile ilgili internette. Musteri hizmetleri bile bilmiyor ne oldugunu.

Kurulum ucreti var mi yoksa 12 ay boyunca sadece 169₺ mi odeyecegim.

Gün boyu testedin derim eger problem yoksa rahat alırsın.

Benim evde 1-5mbps telefon ile alıyorum ama modem ile 10-50 mbps arası. Bölgeye göre degişir ama telefon ile ne alıyorsan modem ile daha az almazsın.
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Modem ücreti ~500 lira mı gorunuyor? 24 ay ise bunun taahhütü bu modemi satmışlar bence. Ama MT kira bedelidiyor. Acaba seçenek mi var satın alma veya kiralama diye?

Bana verdikleri modem 940 TL, 24 ay taksiti.
  • Ya allah razi olsun dostlar cok yardimci oluyorsunuz. Valla bu kadar hareketli bir konu oldugunu tahmin etmiyordum. Acikcasi suan bulundugum konumda ttnet tarafindan 80₺ verim 2 mbps net aliyorum.

Ama simdi bazi sorular cevap bulmadi bende. 12 ay taahut olayi var tamam. Peki bu surede cebimden aylik ne cikiyor?

12 ay somunda devam etmek istemezsem modeme ne kadar öduyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kötü kız

Merhaba arkadaşlar, 15mb sınırsız tarifede 500gb gizli kota gözüküyor taahhütnamede bu tarifeyi kullanıp 500gbnin üstüne çıkan var mı? Yada mhden detaylı bilgi alabilen var mı? Ben konuştuğum zaman o tarife sınırsız diyor ama taahhütnamede öyle demiyor, iki arada kaldım.
    Şuanlık sınırsız görünüyor, yani kişisel görüşüm bu şekilde.Muhtemelen bununla pek ilgilenmiyorlar, öncelikleri değil diye düşünüyorum. İlerde durum değişebilir.

Yeni geçiş yapanlardan +500 ü deneyeni görmedim ben, deneyimleyen olduysa bende merak edioyurum. Bu ay faza kota kullanmayı deneyecegim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.