Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Verdigin adreste 4.5g mi yok yoksa normal internet altyapisi mi var?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4.5G sinyali zayıf dedi. Ama belli konumlarda çok rahat iş görürdü redbox

• seperatex S kullanıcısına yanıt
    Hadi ya kotu olmus. Benim bulundugum konumda vodafone hattimla speedtest yaptigimda hız 100mpbs cikiyor. Heralde sorun yaratmazlar.

• Bu kalan kullanımı nerden görüyoruz? Yanımda da sadece 2gb tv kotası görünüyor.150gb kotalı kullanıma nerden bakacağız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt
    hocam üstteki mesajlara baktım. benim de başvurum sizinki gibi reddedildi. bulunduğum konumda telefonla 8-10 mbps hız alıyorum. redbox da sanırsam telefonla aldığım hızları verir. şunu merak ediyorum ben de başka bi adresle başvuru yapsam sıkıntı yaşar mıyım? ya da aynı adresle bi daha mı başvursam?

sizin telefonla ve redboxla ayrı ayrı aldığınız hızlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 17 Eylül 2020; 22:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylmz07

Bu kalan kullanımı nerden görüyoruz? Yanımda da sadece 2gb tv kotası görünüyor.150gb kotalı kullanıma nerden bakacağız ?
    Bu konu hakkında Vodafone sisteminde problem var sanırım, şikayet oluştur istersen.
    Geçici olarak, tarayıcı üzerinden yanımda uygulamasına girip bakin, görünebilir veya modem arayuzunden, araçlar istatistikler kısmından kullandığın gb lari görebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: seperatex

hocam üstteki mesajlara baktım. benim de başvurum sizinki gibi reddedildi. bulunduğum konumda telefonla 8-10 mbps hız alıyorum. redbox da sanırsam telefonla aldığım hızları verir. şunu merak ediyorum ben de başka bi adresle başvuru yapsam sıkıntı yaşar mıyım? ya da aynı adresle bi daha mı başvursam?

sizin telefonla ve redboxla ayrı ayrı aldığınız hızlar nasıl?
    Benim de ilk 2 başvurum (ikisi de farklı adres) reddedilmişti.Ardından bayiye gittim.Onlar da alt yapın var diye kabul etmediler.En son online olarak 3.adresten başvurdum, onaylandı ve 1 hafta sonra kuruldu.Bence farklı adreslerden online başvuru deneyin.Adres önemli değil.Çünkü ben ilçe adresinden başvurdum.Modemin kurulumunu ilden yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aylmz07

Benim de ilk 2 başvurum (ikisi de farklı adres) reddedilmişti.Ardından bayiye gittim.Onlar da alt yapın var diye kabul etmediler.En son online olarak 3.adresten başvurdum, onaylandı ve 1 hafta sonra kuruldu.Bence farklı adreslerden online başvuru deneyin.Adres önemli değil.Çünkü ben ilçe adresinden başvurdum.Modemin kurulumunu ilden yaptılar.

Alıntıları Göster
    Hocam vodafon tarafından kabul edilen 3. adreste internet alt yapısı var mıydı, bilginiz var mı ?
  • Dostlar selam. Dün sabah bayiden basvuru yaptim. Telefon mail vs aldilar basvuru sozlesmesi imzalattilar ancak dunden beri ne arayan ne soran var. Bugun cuma bugun de aramazlarsa haftaya kalacak sanirim.

Birde online basvuru yapamiyorum adresim icin altyapi var gorunuyo ama bayiden basvurumu aldilar. Sorun olur mu?

• Kamyoncux K kullanıcısına yanıt
    Dostum sorduk cevap vermiyosun:)

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    hocam girdiğiniz adres sizin hiç tanımadığınız birinin adresi mi yoksa bir tanıdığınızın adresi mi? ben kafadan bir adres giricem yasal olarak sıkıntı yaşar mıyım?

ayrıca kurulum ekibi geldiğinde sözleşmede adres kısmına kullanacağım adresi yazabilir miyim? eğer öyleyse online başvurudaki adresin hiçbir önemi yok. böyle yapabilirsem mükemmel olur ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Hocam vodafon tarafından kabul edilen 3. adreste internet alt yapısı var mıydı, bilginiz var mı ?

Alıntıları Göster
    Hocam 3 adsl +3 redbox başvurusuna uygun teklif vardı.Yani alt yapı vardı.Buna rağmen RedBox onaylandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: seperatex

hocam girdiğiniz adres sizin hiç tanımadığınız birinin adresi mi yoksa bir tanıdığınızın adresi mi? ben kafadan bir adres giricem yasal olarak sıkıntı yaşar mıyım?

ayrıca kurulum ekibi geldiğinde sözleşmede adres kısmına kullanacağım adresi yazabilir miyim? eğer öyleyse online başvurudaki adresin hiçbir önemi yok. böyle yapabilirsem mükemmel olur ya.
    Girdiğim adresler, kendim, kardeşim ve ailemin adresleriydi.Ama kabul edilmeseydi alt yapı olmayan bir adres girecektim ki, bir arkadasımın buna uygun evi vardı.Onu da deneyecektim.Kendim oturduğum Antalya-Korkuteli ilçesinden başvuru yaptım.Kurulum için aradıklarında, şu an Antalyadayım, uygunsa burada teslim alayım dedim ve kabul ettiler.Yani kurulum adresi başvuruda verdiğim adres oldu.

• hocam anlamadım. şimdi başvuru yaptığınız adreste mi kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 18 Eylül 2020; 13:33:30 >
  • İnternetten basvurunuzdaki verdiğiniz adres veya bayiden başvurduğunuzdaki adresler bir şey ifade etmiyor sizi kurulum için 2. Bir firmaya aktardiklari için 2. Firma sizi ariyor adresi tekrar soruyor ve randevu için gün veriyolar. Siz ben sokakta teslim alcam diyebilirsiniz yada dagin başinda teslim alcam diyebilirsiniz yada bulunduğunuz il in herhangi bir ilçesinde beldesinde köyünde teslim alicam diyebilirsiniz bunun hiç bir farki yok sadece il değiştirmeyin yeter. Kurulum ekibi genelde teknofix ekibidir. Bir çok firmaya kurulum yaptiklari için yoğun bir firma. Arayip surekli dürtükleyin acileyetini bildirin mail adreslerine mail atinki kurulum ekibi ( saha ekibi) sizi arayip randevu verebilsin

• hocam şimdi ben hiç bilmediğim rastgele bi adresi yazcam. sözleşmeyi imzaladığım zaman asıl adresimi yazabilir miyim?
    ayrıca tanımadığım birinin adresini kullanmam bana ilerde sıkıntı yaratmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 18 Eylül 2020; 14:50:35 >
  • benden günah gitti. başka ilçeden rastgele bir adresi yazdım. @astanca111 hocam gelen ekip kurulum yapar mı? uygun mu falan diye. hız değerlerine bakmadan sözleşmeyi imzalamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 18 Eylül 2020; 15:3:7 >
  • seperatex S kullanıcısına yanıt
    Kurulum ekibin arabasinin kaputunda bile imzalayabilirsiniz siz sadece kullancak olduğunuz konumda hiz testinden emin olun gece gunduz her saat hiz testi uygulayip hizin 5 mbit altina dusmediğine dikkat edin

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi benim basvuru icin verdogom adreste ttnet var ama les gibi. Verdigim adreste vodafone hiz testi yaptigimda da 100mbps cikiyo. Beni altyapi var diyip reddetme durumlari var mi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.