Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstersen modem almazsin galiba çünkü taahutnamede istenilirse modem alinabilir ve aylik 19 lira taksit vs gibi bisi yaziyordu. Aylik 19 lira taksiti var modemin. Son faturana 228 lira gibi modem ucreti yansitilir. Kurulum ucreti 150 lira olarak gözüküyor bunuda ödetmezler merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Hayat kurtaran bir durum olmuştu benim için kullananlar memnun olur umarım. bugun tesadüfen faturaya bakmıştım vergiler haric 56 lira gorunuyor.. helal olsun dedim, bu ücret sınırsız tarife için. yeni aboneler için muhtemelen 66TL dir. Neyse,

Hocam bence o durumu soyle netlestirebilrsin. Modem kiralık mı yoksa satıyorlar mı, eger kiralık ise 24 ay taahhüt olmaması gerekir, kullandıgın kadar vermen gerekir yani 12 ay gibi.

Eger geri almayacaklarsa modemi bir kere modem ücretini gözden cıkaracaksın sitede 456 görünüyor.

quote:

456 TL değerindeki kablosuz Redbox (modem) 24 Ay taksitle veya Abone’nin ilk hizmet faturasında peşin olarak ücretlendirilir. Taksit bedeli tüm paketler için 24 Ay taksitle vergiler dahil aylık 19 TL’dir. Sunulan “modem” sıfır veya yenilenmiş 2. el olabilir.

Geriye kalan tarife kısmı; 12 + 12 olayı burada devriye giriyor. 12 ay ilk taahhüt burada...
    ekstradan aylık 12 TL telsis/sim vergileri vs var
    tarife bedeli de 150 TL

Yani 150(tarife) + 19(modem) = 169 TL fiyat bu ek olarak aylık 12 tl ilk sene verecegin vergi, sonraki sene 2.80TL olması lazım

Bu durumda ilk sene sonunda ayrılırsan kalan 1 sene 19 TL aylık odemen gerekir.

Farklı bir durum varsa uyarın lütfen, kesin olarak bunları müşteri temsilciyle bire bir ayrıntılı da konusabilirsini ozellikle ilk 12 ay sonunda ayrılma olayı önemli. Ayrıca yapmadıysan, sözleşmeyi inceleyebilirsin.

• upioadlar kotadan sayılıyor mu arkadâslar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim taahutlerde de 500gb yaziyor malesef ama ben 600 700 gb kullaniyorum bi sorun oluşturmadi şuanlik ilerde ne olur bilemiyoruz :)

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Bence onu terabyte'larca veri indirenlere onlem amaclı koymus olabilirler. Bölgede internet ile ilgili hız/yogunluk problemi oldugunda müdahale edebilelim gibisinden dusunmuş olabilirler. Uzun bir süre böyle sınırsız devam edecegini düşünüyorum ben, bakalım görecegiz
  • Dostlar tekrar selam. Yahu bu sisteme internetten basvuramiyor muyuz? Adres vs giriyorum bana bu paketleri gostermiyor sadece fiber paketleri gosteriyo. Olum zaten adsl yok diye aliyoruz bunu:) bunun cozumu var mi

• 10/5 sinirsiz kullaniyorum 3 ay sonunda iptal bedeli 1050 tl civarinda cikiyor devir edilebiliyor mu bilginiz varmi

• prenssabahattin kullanıcısına yanıt
    Neden devretmeyi dusunuyorsunuz hocam? Sorun mu var kullanimla alakali.

sorun yok binaya tt fiber geldi ona gecicem 10mbit yeterli gelmiyor

• Kamyoncux K kullanıcısına yanıt
    hocam verilen modemin modeli nedir? ilk alanlara verilen modem 900 tl civarındayken şu an 450 tl lik modem veriliyo. belki de modemler artık kiralık olduğu için böyledir.

hocam ben online başvurmak istediğimde altyapı yok diyor. Bayiden başvurdum pzt. Hala aramadılar kurulum için

• seperatex S kullanıcısına yanıt
    Bende simdi bayiden ciktim basvuru yaptim. Numarami mail adresimi aldi basvuru formu imzaladim. Bakalim nolcak

• quote:

Orijinalden alıntı: seperatex

hocam verilen modemin modeli nedir? ilk alanlara verilen modem 900 tl civarındayken şu an 450 tl lik modem veriliyo. belki de modemler artık kiralık olduğu için böyledir.
    900₺ olan modem hocam model numarasını hatırlamıyorum fakat baktigimda fiyati o civardaydi

• 169₺ olan sınırsız paket tam oturtamamışlar fakat şuan çok memnunum modem 2 oda ileride olmasına rağmen başarılı hiz testi aşağıdaki gibidir superbox da kullanmış birisi olarak kesinlikle redbox diyorum ⚡

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

hocam pm atamıyorum. kurulum için aradıklarında yazarım buraya

• Bize verilen modem ile yeni abonelere verilen modem ayni huawei b535. Biz 950 lira civarina taksitlendirme yapiliyor modem iade olmuyor bizde. Sizin sözlemenizi okuduğumda modem 456 lira görünüyor ve isteyen modem talebinde bulunabilir diyor sözleşmede yani modem almak zorunda degilsiniz anliyorum bu kelimeden. 19 lira taksitlendirme var ama sözleşme bitiminde modem geri iade edilicektir diye bir ifadede yok ileride görücez bakalim

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam bekleyip görmek lazım

• 15 çok az hız ya, 25 falan olsa düşünülür de.
  • 10/5 süperbox kullanıyorum 140 tl yakında sözleşmem bitecek ama çok internet kullanıyorum redboxun 15/5 paketindeki 500 gb bize yetmez. Apartmanda 6 daire kullaniyor yaklaşık 15-18 cihaz İnternete bağlanıyor.
    Süperboxta kullanimlarimiz;
    Haziran 1335gb
    Temmuz 1270 gb
    Agustos 1174 gb

1 tb dan az kullanimimiz hiç olmadı.

• vodafone dan aradılar. mt verdiğim adrese hizmet veremeyeceklerini söyledi. ben de siz teknik ekibe iletin gelip yine bi baksınlar dedim. inşallah talebimi iletmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 17 Eylül 2020; 18:31:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.