Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
220.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım hocam sağolun. dediğiniz gibi yapcam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Eskiden reddediyolardi alt yapi varsa alt yapi kurulum yapitirmaya çalişiyorlardi. Şimdi ise bilmiyorum. Ben online başvuruda adresimi girdiğimde 3 tane adsl paketi 3 tanede redbox paketi çikiyor. En kötü muşteri hizmetleri veya baska birisi kurulum yapmadan once burda alt yapi var derse sende dersinki bu sadece sistemde gözüküyor ama turk telekom alt yapi ekibi bana ankastre uzak diye internet bağlantisi yapilamiyor diyebilirsiniz. Ondan bu redbox a başvurduk diyebilirsiniz onlarda daha sorgulamaz zaten ;) bendede ayni durum var 16 mbit hiz gosteriyor sistemden alt yapi ama ttnet saha ekibi merkezden 2 km uzakta olduğum için bana 1 mbit bile veremiceklerini söylediler. Ayni durumu pandemide vodafone anlattim alt yapimi sorgulattilar bunu dedil tamam dediler redbox u bağladilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkurler hocam. Zaten cok sacma adsl olsa neden redbox alalim

• quote:

Orijinalden alıntı: seperatex

hocam anlamadım. şimdi başvuru yaptığınız adreste mi kullanıyorsunuz?
    Hocam 3 farklı yerde kullanıyorum.Il-İlçe-Köy

• VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Mobil internetlerde sayılıyor muhtemelen bundada sayılıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Mobil internetlerde sayılıyor muhtemelen bundada sayılıyordur.
    Hocam normal kullandığımız adsl/vdsl/fiber internetlerde uploadlar kotadan sayılmıyor. Acaba bunlar da aynı mantık mıdır bilemedim
  • redboxla ilgilenen numara hangisi?

0850 542 0 542
    0542 542 00 00
    0850 542 9 542
    bunların dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 19 Eylül 2020; 12:24:45 >
  • seperatex S kullanıcısına yanıt
    Benide hala aramadılar. Haftasonu diye sanırım aramazlar daha. Kaldık haftaya.

• 6 daire 10 15 20 cihaz telefon tablet pc iki kişi youtube açsa biri oyun oynasa yada download ii bu nasıl bir verimlilik ping değerleri online oyunda ne olur modem ii reset atmıyor gelen hız belli çok ilginç. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaireis06 -- 19 Eylül 2020; 12:39:29 >
  • Modemin 4 ethernet çıkış var her çıkış farklı bir ac modeme gidiyor . Her katta bir ac modem var. Kablosuz olarak superboxun ince tip Huawei modeme baglanmiyoruz. Şimdiye kadar hiç reset atmadı. Ping en düşük 45 en yüksek 130 olarak ölçüm. Kimse internetten dolayı şikayet etmedi. Zaten bölgemizde baska sağlayıcı da yok kimse sözleşme ile bir internet almak da istemiyor. Tek başlarına 140 lira ödemek kolay değil . 6 daire var her daire 25 tl ödüyor . 25 liraya kaç gb internet paketi satın alabiliyoruz ? En fazla 8 gb alabilirsin ama burda 200 gb kullanım söz konusu 25 liraya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigsaw007 -- 19 Eylül 2020; 15:45:12 >
  • Turkcell bile superbox ile zaman geçtikçe patladı. Umarım vf patlamaz ilerdei zaten 4.5gsi çok saglıklı değil..
  • Hocam çok ii bende alsam 4 çıkıştan farklı modeme veya dağıtıcı router access point verirsem hız 10 luk 20 4 kişi youtube netflix 2 kişi oyun 2 kişi oyun indirme gelen hız belli 10 15 20 mb akıllı hub mu switch mi her cihaza kaç mb internet düşüyor aldığımız 50 mb değil 100 mb değil fiber hat değil bunu merak ediyorum teşekkürler.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    iştebunu merak etmiyor değilim hat kapasite nasıl kaldırıyor paylaşımı hızları her kullanıcıya eşit veya yüksek kapasite hız mb yeticek mi turkcell veya vodafone sonuçta baz istasyonunda alıcak adı üstünde mobil İnternet sabit fiber altyapı değil kullanıcıyı tatmin ediyorum özellikle online oyunlar ping lag gecikme hız düşmesi performans nasıl kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim teşekkürler.

• Fiber yada mobil olmasi farketmiyor, gelen hız belli. 2 cihazdan full HD video açınca anca kaldırıyor 10mbps, 3. Video da aktif olunca takılmalar başlar, video olmasa bile kullanım performansı olumsuz etkilenir, resimler bile gec yüklenir

• Hızdan memnun olmayan özel abone alir online oyun oynayan olduğunu da sanmıyorum mahrumiyet bölgesinde herseye katlanılır. Şehir merkezinde değiliz Türktelekom adsl hat bile yok en yakın sabit internet 2 km uzakta. Herkes neflixci youtubecu değil
    Ayrıca kişiye özel şifre ve hiz atayabilirsin bunlar için;
    Bir tane pc ayıracaksın ve o pc de en az 2 ethernet olacak

modemden o pc ye giriş yapacaksın ethernete 2. ethernete de acses point bağlayacaksın
    https://www.pfsense.org/ dan iso indir ve captive portal paketi aktif et.
    kurulum hakkındaki bilgileri youtube da bulabilirsin. arayüzü de Türkçedir, dandik bir pc yeterli 2 ethernetli, 1 tanesi hat girişi, diğeri switch ya da access pointe çıkış. Ben ilk zaman yaptım ama ayni anda fazla kullanıcı aktif olmadığı için kaldırdım. Kişi başı 400 kb/s hiz limiti koymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigsaw007 -- 19 Eylül 2020; 21:52:21 >

• teşekkürler hocam benim net de öyle hocam 30 40 yıllık altyapı ilçedeyim bende bir nevi kasaba köy gibi altyapı sorsan büyükşehir il 😀😁

• Turkcell hat ile modemde gezdiğim lokasyonlarda 35 ping ile 50 ping arasinda aliyorum hep(hiz testinde) ayni testleride vodafon ile yapiyorum en berbat görduğüm ping 35 en iyi görduğum 15 pingdir. Ortalama %95 19 ping civarinda aliyorum ama tek kötü yani 2100 mhz i 10 mhz aralikta açarken turkcell 1800 mhz ve 2600 mhz i 20 mhz aralikta genellikle. Ayni şeyi vodafon da yapsa turkcell kalitesine ulasir

• Tam 1 hafta oldu 187 gb kullanmışız bile 500 üstü olunca ne olcak merak ediyorum
    VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

• iznikte ikamet ediyorum , buluduğum bölgede kablolu bağlantı şansım yok , sürekli lol oynuyorum . Şu an yerel destannet diye bir firma superonline üzerinden air internet dağıtıyor onu kullanıyorum . Bazen hiç sorun olmuyor ama bazen de oldu mu düzeltmesi uzun suruyor . Sorun dediğim de internet kesintisi falan değil lol de sürekli ping yükseliyor oyunu oynatmıyor . turkcel superbox bolgede hizmet veremiyormuş zaten turkcell hattımı da çekmiyor diye değiştirmek zorunda kaldım vodafone a geçtim . Acaba redbox alsam verim alabilir miyim ki ? Red box alıp online oyunlarda ping sorunu yaşıyor musunuz kullanıcı arkadaşlar ? tavsiye eder misiniz ?

bu arada telefondan speedtest sonuçları download en az 28 upload 8 civarında .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 20 Eylül 2020; 0:21:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.