Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.635
Cevap
36
Favori
219.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün kurdular,
    Yeni bir Huawei b535 modemi verdiler. Hız çok iyi 25 - 30 mbps civarı idi download.
    Fakat GB yetecekmi emin değilim. Windows 10 update 8gb yedi update yaparken.

Belli cihazların hızını azaltma nasıl yaparız bilen var mı?
    Bu modem yapamıyor sanırım.
    Evdeki gereksiz cihazlara çok düşük hız taminlamak istiyorum, yeni bir router bulmam gerekebilir bunun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerhk İ kullanıcısına yanıt
    Kotan bitince devam etmek için ne yapiliyormus bunun bilgisi varmidir hocam

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Kota bitince duruyor dediler ama emin değilim bu ürün yeni herkes farklı bir şey söylüyor. Yanimda uygulamasina girince, 30 gunluk 50GB Redbox ek paket var 40TL'ye. GB/fiyat fena degil aslinda.

Huawei modemde cihaza göre bantgenişliğini tanımlayabilsek çok iyi olurdu.
    hayırlı olsun hocam. modemi koyduğunuz lokasyonda telefonla 4.5G hızı nedir? yani modemin çekim gücü telefona oranla nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seperatex S kullanıcısına yanıt
    Modem telefona gore cok iyi cekiyor. Baglanti icin 4G+ yazmaya basladi. Hiz testi tekrarladim 60 mbps civari cikti bu kez. Aksam saatleri diye hizlandi belki.
    hocam rica etsem modemin bulunduğu yerde telefonla hız testi yapabilir misin?

Hocam Vodafone Yanımda uygulaması için şifreyi nasıl aldınız? Ben müşteri hizmetlerine dahi bağlanamıyorum. Arıza olsa modemde bildireceğim bir muhattap yok
    Telefon hattım Vodafone olmadığından olabilir mi acaba

• mertdogan.44 kullanıcısına yanıt
    Telefonda hız testi 12mbps çıkıyor. Redbox hat bilgileri Vodafone gönderdi fakat şifreyi ayrı SMS ile Teknofix gönderdi. Yanımda app kalan GB göstermiyor ama modemde kota seçeneği gösteriyor.

hocam benim de telefondaki hız testi aşağı yukarı sizinki gibi. Umarım 30 ları görürüm ben de. Peki hız sınırı yok mu tarifenin?

• Arkadaşlar kalan kullanımlarınızı çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. Ben aşağı yukarı 2 haftadır 200 GB olan paketi kullanıyorum, son durumum aşağıdaki gibi.

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

• İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    1 haftadır sifre almak için uğraşıyorum ama maalesef şifreyi almadık daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada niye bilmiyorum ama tik tok izlenmiyor acaba kısıtlama falan mı var mobil veriden girince herhangi bir sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten da direk konunun sonuna gelip yorum yapmak istedim engelli indirimi ilk çıktıgı gün yapılmıyor deniyordu şuan yapılıyormu tahatüt varmı yapılıyor ise lütfen yetkili bu işlerden anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

• sinirsiz paket basvurusu yaptım geldiğinde bilgilendirme yapacagim 2 sene superbox kullandım bunuda test edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncux

sinirsiz paket basvurusu yaptım geldiğinde bilgilendirme yapacagim 2 sene superbox kullandım bunuda test edelim
    Tahattütü iyice oku 500 GB sınır var malesef.Bende bu yüzden vazgeçtim.Superbox ta 1 tb download 500 GB upload var.Bunda ikisi 500 GB.

• gorkem414 kullanıcısına yanıt
    Ortalama 700 gb 800 gb arasi kullaniyorum ortalama , 4 ay önce bağlattim herhangi bir sorun yaşamadim tabiki bu ilerde yaşamicağim anlamina gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Ortalama 700 gb 800 gb arasi kullaniyorum ortalama , 4 ay önce bağlattim herhangi bir sorun yaşamadim tabiki bu ilerde yaşamicağim anlamina gelmiyor
    Hem kota olayı hemde adres olayı ilk çıktığında yokmuş.Ağustos ayında eklemişler.Yoksa bende alacaktım.

• gorkem414 kullanıcısına yanıt
    Benim imzaladiğim taahutde 500gb yaziyordu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Benim imzaladiğim taahutde 500gb yaziyordu hocam
    Yeni alıp deneyen arkadaşlar olursa daha iyi olabilir.İnşallah yenilere öyledir.Kotasız diye satıp sözleşmeye onu koymak da ilginç gerçekten.

• İki hatlı telefonum var. Vodafone hattı telefona taksam internete sorunsuz bağlanabiliyor muyum?

Vodafone bu konuda, sözleşmeye bağlı olarak sorun çıkarıyor mu?

Deneyimleyen biri cevaplayabilirse çok iyi olur. Benim için önemli bir durum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.