Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.635
Cevap
36
Favori
219.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 20 gündür gelip kurmalarını bekliyorum. 3 defa arayıp tarih verdiler ve gelmediler. Müşteri hizmetlerinde bir muhattap bulamıyorum. İptal etmeye çalışsam onun da muhattabı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sadece hediye Vodafone TV dışında bir şey görünmüyor. Kalan kullanımlar bile yazmıyor yanımda uygulamasında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mertdogan.44 kullanıcısına yanıt
    hsipkin H kullanıcısına yanıt
    Teknofix miydi kurulum yapaca şirket, onları aramayı denedin mi. Muhtemelen senin bölgende personel yetersiz hangi şehirdesin merak ettim.yada ilçe

rica edeim @hsipkin
  • 3 gün önce online olarak başvurduğum talebime bugün arayarak dönüş yaptılar.Ve 3 iş günü içinde arayıp, kurulum için geleceklerini söylediler.

• Gaziantep/Şehitkamil deyim
    Bugün kurulum tamamlandı yalnız hız konusunda inanılmaz dalgalanmalar söz konusu. download ve upload hızında ortalama 10 mpgs almıştım 1 saat önce
    Şimdi ise 144p de dahi video açamayacak durumda ve mobil veriden yazıyorum şu an.
    Arkadaşlar müşteri hizmetleri evden internet araması yaptıgımda benim cep no ve tc numaramı sistem hala tanımıyor. Siz müşteri hizmetlerine nereden ulaşıyorsunuz? Altyapı olmadığından çaresizce girdim vodafone a ama bu hız şu an beni perişan ediyor.

• merhaba arkadaşlar, bende superbox ve redbox arasında kaldım. iki sorum olacak, birincisi verilen modem sadece 3g de çalışıyor mu? çünkü yaşadığım lokasyonda henüz vodafone 4.5g yok. ikincisi bu tarifeyi modemsiz verme ihtimalleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoresh

merhaba arkadaşlar, bende superbox ve redbox arasında kaldım. iki sorum olacak, birincisi verilen modem sadece 3g de çalışıyor mu? çünkü yaşadığım lokasyonda henüz vodafone 4.5g yok. ikincisi bu tarifeyi modemsiz verme ihtimalleri var mı?
    3G olsa bile kesinlikle hız alamazsın,hele vodafone... modemsiz vermezler
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun çoktandır istiyordunuz:) sorunsuz olması dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: mertdogan.44

Gaziantep/Şehitkamil deyim
    Bugün kurulum tamamlandı yalnız hız konusunda inanılmaz dalgalanmalar söz konusu. download ve upload hızında ortalama 10 mpgs almıştım 1 saat önce
    Şimdi ise 144p de dahi video açamayacak durumda ve mobil veriden yazıyorum şu an.
    Arkadaşlar müşteri hizmetleri evden internet araması yaptıgımda benim cep no ve tc numaramı sistem hala tanımıyor. Siz müşteri hizmetlerine nereden ulaşıyorsunuz? Altyapı olmadığından çaresizce girdim vodafone a ama bu hız şu an beni perişan ediyor.
    Aa memleketim.. Hocam hayırlı olsun şebeke band'i sürekli değişiyor telefon gibi, yoğun olmayan hatta atıyor. Ust mesajlarda bahsedilen Band değiştirme deneyerek lokasyonda en stabil hız veren Band /bantları bulun onları secin( sonuçta yavaş olanları eleyin). Sonuç alamazssniz özelden ayrıntılı anlatabilirim duruma göre.
    İlk önce Band 1 3 7 8 20 tek deneyiniz

Vodafone net değil Vodafone mobil i arayacaksınız. Normal mobil müşteri hizmetleri.
    Farklı numara ile işlem yap deyip müşteri hizmetlerine bağlanın, redbox mobil data hattı kullandığınızı söyleyin (eğer otomatik tanımazlarsa). Ben sorun yaşamadım çabuk bağlanıyor redbox ile ilgilenen ekibe.

• quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Sözleşmeye el yazinla 14 gun icinde ucretsiz iade edebileceğimi biliyorum yazip imza atiyosun. 14 gun icinde 1 lira ödemeden cayabilirsiniz yani. Ama bağlatinca vazgeçemiceksiniz heryere gidiyo telefona 2. Hat olarak takiyom modemi powerbank ile piknik dağ bayir dolaşiyor benimle :)
    Merhaba hocam

Ben bu hizmeti 2 farklı noktada kullanmak istiyorum dediğimde belirtmiş olduğunuz adrese en yakın 3 baz istasyona tanımlı olarak açılıyor ve başka bir yerde kullanamıyorsunuz diyorlar.

siz nasıl dağ bayır dolaşıyorsunuz ?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Biraz önce Redbox başvurum için Vodafone'dan aradılar.
    Aboneliği başlatacaktım fakat modem 24 ay sonunda verilmeyeceğini, tekrar geri alınacağını söyledi.

Bende modemin kalması gerektiğini, web sayfasındaki detay bilgilerde modem ücretinin ayrı alındığını, bayiilerin de modem kalacak dediğini vb anlattım.
    Fakat ısrarla modemin geri alınacağını söyledi. Üyeliği başlatamadım.

Bu konuda net bilgisi olan var mı? Sözleşmede ne yazıyor?
  • Aynen hocam 🙂Umarım bi aksilik olmaz ve kuruluma gelirler.

• ilkerhk İ kullanıcısına yanıt
    Modemin parasını taksitle ödüyoruz zaten.Mülkiyetinin biz de olması gerekir.

• Çok teşekkür ederim,
    Bugün deneyeceğim. Sonuçları yazarım.

• shawshang kullanıcısına yanıt
    Powerbank var hocam istediğim yere götürüyorum bi sorun yaşamadim 40 50 lokasyon gezdirmişimdir.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Evet ben de katılıyorum modem kalmasi gerekir, ama telefondaki satis temsilcisi tersini iddia etti.
    Sözleşmede modem kirası mı diyor yoksa modem bedeli vb gibi bir ifade var mı?
  • ilkerhk İ kullanıcısına yanıt
    Aylık Cihaz Bedeli adı altında tarafımca
    yapılmış ödemelerin düşülmesi akabinde kalan cihaz bedelinin hesaplanarak Vodafone tarafından
    tarafıma gönderilecek ilk faturaya cayma bedeli olarak yansıtılacağını ve işbu tutarı aynen
    ödeyeceğimi,

Kira olsa kira/kullanım bedeli demesi gerekmez mi. Önceki abonelere 940 satılmış cihaz sizde kalacak denmişti.
    Sözleşmede iade edilecek yazmıyor, hakları var mi buna bilemedim

vodafone
    Vodafone RedBox Kampanyası | Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/Net/vodafone-evde-redbox-kampanyasi.php

• quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Powerbank var hocam istediğim yere götürüyorum bi sorun yaşamadim 40 50 lokasyon gezdirmişimdir.
    enerji konusunu anladım demek istediğim başvuru yaptığınız adres dışında kullanıma kapanır gibi bir olaydan bahsetti telefonda müşteri temsilcisi
  • Bin liralık modemin mülkiyetini veriyorlarsa çok iyi ama sözleşme şartlarını bilen yok.

Sözleşmede açık bir şekilde geri alınacaktır demiyorsa ve iade etmeyenlere cezai şart vb bahsetmiyorsa bence kalması lazım modemin.
  • shawshang kullanıcısına yanıt
    MT yanlış bilgi vermiş olabilir, Sözleşmede ve esaslarda da yazıyor. Başka lokasyonda kullandığımda çıkabilecek problemlerde(Mesala çekim) Vodafone sorumlu değildir diyor. İtiraz etme diyo yani.

Yeni alan arkadaşlar başka lokasyonda kullandiysa bilgi verebilirler, daha kesin olur

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.