Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.626
Cevap
37
Favori
219.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana halen bi dönüş olmadı.2 gün önce online başvurdum.Olmazsa yarın bir de bayiden başvurayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'un evimde 4.5G ile bana verdiği müthiş hız, Turkcell aynı konumda 80-100 megabit civarı veriyor bu altyapıyla redbox'ın superbox'a rakip olması mümkün değil.

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Band değişikliği ve evin içinde konum değişikliği denediniz mi? Her operatör heryerde çok iyi çekmiyor yada yüksek hız veremiyor

• hocam band değişikliği nasıl oluyor? mobil hattımız için de ek band talep edebilir miyiz (yani redbox ı almadan da)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün sözleşmeleri imzalayıp modemi teslim aldım. Kurulumu yapıldı. 150 GB olandan aldım. Teknofixteki arkadaş tüm paketlere 15 mbps'ye kadar hız tanımlandığını söyledi. O sadece limitsiz pakette geçerli değil mi? İş yerinde kullanmak için aldım. Orda deneme şansım olmadı ama evde 3 mbps zor görüyor. Abonelik adresinde de böyle olursa iptal edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Vodafone'un evimde 4.5G ile bana verdiği müthiş hız, Turkcell aynı konumda 80-100 megabit civarı veriyor bu altyapıyla redbox'ın superbox'a rakip olması mümkün değil.

vodafone her yerde iyi değil ama iyi olduğu yerler var. band 3 ve band 7 aynı anda varsa hız iyi oluyor.
  • hsipkin H kullanıcısına yanıt
    nasıl iptal edeceksiniz hocam? cayma bedeli yok mu?

• Cayma bedeli yapılan indirimler kadar yansıtılıyor. Çok çıkmaz sanırım.

14 gün içinde ucretsiz iptal edebiliyorsunuz cayma bedeli vs olmuyor bilginize. Band programi ile en iyi çeken yeri bulup ayar yapin belki duzelme olur

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    hocam bugün 2 bayide sordum yok öyle bi şey dediler(14 gün olayı için). taahhütnamede de göremedim. nerde yazıyor hocam bu 14 gün olayı?

miktarı nedir tam olarak? soruşturup buradan paylaşabilir misiniz?

• TeknoFix geldiğinde imzaladığım sözleşme 10mbps download 5mbps upload vadediyordu 122 TL'ye fakat bana daha pahalı olan 15mbps paket tanımlanmış. Sözleşme şartlarına uymadığı için Vodafone ile iletişime geçtim, uzun bir süredir dönüş yapmadılar. Ben de bu durumu ve sözleşmeyi THH'ye ilettim.

Sizce sonuç ne olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim taahutnamede el yazimla yazdim imzaladim , ayrica yazmasa bile 0 dan aldiğin hizmeti kanunlara göre 14 gun geri iade etme hakkin vardir.

• hocam siz mi talep ettiniz yoksa onlar mı el yazınızla şunu yazın dedi? bir de taahhütnamede anladığıma göre 12 ay içerisinde çıkabilirsiniz maddesi var fakat devamında yazılanları anlamadım.

Madde şu şekilde:

13. İşbu Taahhütname’nin ilk 12 aylık taahhüt süresi (İlk Dönem) sonunda tarifeye ilişkin kampanyadan

cayma bedeli ödemeksizin cayma hakkına sahip olduğumu ancak işbu hakkımı 12. fatura döneminin

son gününe kadar kullanmadığım takdirde kampanya şartlarının aynı şekilde devam edeceğini,

• Onlar yaz dedi demeseydi ben yazicaktim zaten :) kanunda yasal olarak 24 ay taahut yoktur her taahut 12+12 sisteminde çalişir. Sen 12 ay sonunda cikarsan cayma bedelin cikmaz orn 200 liraya taahutsuz fiyatiysa sen bunu 70 liraya kullaniyorsan taahut ile birlikte 12 ay sonunda iptal edersen sana bu aradaki farki ödemiyorsun. Sadece geri kalan 12 aya taksitlendirmis modem taksit bedelini isteyebilirler.

• hocam çok teşekkür ederim çok soru sordum size ve hepsini yanıtladınız. şimdi bayiden başvurucam da hangi tip modemi isteyeyim? siz biri için iş görmez demiştiniz. hem modem eve gelmeden ne modem geleceğini nasıl öğrencem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 7 Eylül 2020; 22:4:38 >
  • B535 modem veriliyor herkese bu kadar problem yaratmayin kendinize alin keyfinize bakin

• 200 gb li pakete başvurdum,perşembe günu arayip 24 saat icinde kurulum ekibi arayacak dedi,hala ses seda yok.Bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: seperatex

hocam band değişikliği nasıl oluyor? mobil hattımız için de ek band talep edebilir miyiz (yani redbox ı almadan da)
    Ek band talep edemiyorsun yani o biraz kapsama çekim sorunu ile ilgili şikayette bulunursan belki bölgeye yatırım yapabilirler.

Sen bulunduğun lokasyonda etrafında hangi band iyi çekiyorsa veya yüksek hız sunuyorsa ona bağlanabilirsin.
    Normalde bu is otomatik switch oluyor. Şebeke yoğunluğu uzaklık hız vs gibi değişkenler bağlı olarak..

Hua ctrl ve Huawei manager uygulamaları ile bu tip modemlerde band ayarı yapabiliyorsun. Kullanımı kolay. 1 3 7 8 20 bandlarini tek tek seçip evin içinde en iyi sinyali yakalayıp hız testi yapıyorsunuz. Daha sonra en iyi 2 veya 3 bandi ortak seçip kaydedebilirsiniz. Veya memnun iseniz tek Band kullanabilirsiniz.

Telefon için çeşitli uygulamalar var ancak bazı telefonlarda root istiyor. Network cell info lite uygulaması ile telefonun alanındaki bantları görebilirsin.

Band değişimi için cellular-pro uygulamasını deneyin bi, belki rootsuz is görür. Bende root olmadığı için olmuyor. Veya Samsung telefon varsa onlar için program araştırabilirisn. (lte band changer veya checker)

Not : ne kadar farkedebilir demeyin deneyin bence :) telefonla 2 mb zor görürken çok zayıf çeken bi Band seçerek 50 mb üstü görüyorum

Düzenleme :
    Not : bunun garantisi yok tabi, bu durum tamamen lokasyonunuzda bulunan o bandlardaki yoğunluğa bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 7 Eylül 2020; 23:48:44 >

• teşekkür ederim hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 7 Eylül 2020; 23:53:48 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.