Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.635
Cevap
36
Favori
219.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başkan bende Antepteyim başvuru yaptım ekibi bekliyorum bana ulaşabilir misin? Soru sorcamda bi kaç
    İnstagram berkaysymn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün başvuruyu imzaladım. Sözleşmeyi okudum ve bayi ile detayları tartıştık:
    ilk gün bile iptal ettirsen cayma bedeli ve modem parası ödenir.
    Modemin kimde kalacağına ilişkin bir netlik yok.
    Çaresizlikten ben aldım ama altyapısı olanlar için daha iyi seçenekler var...

• ilkerhk İ kullanıcısına yanıt
    astanca111 A kullanıcısına yanıt
    @astanca111 hocamız 14 gün cayma bedelsiz iade var demişti. çok üzüldüm hocam peki cayma bedeli 12 aylık fatura+modem ücreti şeklinde mi? ben de bağlatmak istiyorum da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seperatex S kullanıcısına yanıt
    Benim imzaladigim sözleşmede iade hakkı yok.

Ilk ay iptal edersem cayma bedeli 1 aylık indirimsiz kullanım 300tl + 150tl kurulum indirimi + 456tl modem ücreti
    Yani toplam 900tl civarı olacak benim anladığım.

• seperatex S kullanıcısına yanıt
    Kuruluma gelen teknofix ekibi el yazisiyla 14 gun icinde ucretsiz cayma hakkim olduğunu biliyorum yazdirip imzalatiyor altini bana öyle yaptilar

• ilkerhk İ kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. kurulum yapıldıktan sonra modem modeli ve aldığınız hızları yazar mısınız?

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    14 gün olursa çok güzel olur hocam. hani olmadı o zaman superboxa geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Powerbank var hocam istediğim yere götürüyorum bi sorun yaşamadim 40 50 lokasyon gezdirmişimdir.
    Dönüştürücü kablo olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Bende powerbank var ona göre kablo almayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazy0067 C kullanıcısına yanıt
    10 liraya aldim ben herhangi bir 5v to 12v kablo olabilir.

• Ben de antepteyim. 4g de dalgalanma olduğu için modemden 3G ayarladım. Stabil oldu en azından. Band sabitleme PC den oluyor mu acaba?

• "Kampanya kapsamında Abone’nin Vodafone’dan Redbox modemi talep etmesi halinde vergiler
    dahil Aboneye 24 aylık fatura dönemi boyunca aylık 19 TL ödeme seçeneği ile sunulur veya
    Abone’nin talebine göre Abone’nin ilk hizmet faturasında peşin olarak ücretlendirilir. Kampanya
    kapsamında Vodafone’dan Redbox modemi alan Abone’nin modem kurulumu talep etmesi
    durumunda vergiler dahil 150 TL olan modem kurulum hizmeti ücretsiz olarak sunulacaktır. Sunulan
    modem sıfır veya yenilenmiş 2. el olabilir
    ."

her yerde farklı farklı bilgi var esas sözleşme olduğu için bunlar kafa karıştırıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shawshang -- 10 Eylül 2020; 8:58:34 >
  • Thedubbing T kullanıcısına yanıt
    İnstagram kullanmıyorum başkan,
    Özel mesaj attım.

• müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm

farklı bir lokasyonda çalışmadığını ( adrese en yakın 3 baz istasyona tanımlandığı için ) ve modemin kiralık olduğunu belirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Ben de antepteyim. 4g de dalgalanma olduğu için modemden 3G ayarladım. Stabil oldu en azından. Band sabitleme PC den oluyor mu acaba?
    Denediğim kadarıyla böyle bir yöntem var,

MioNonnoyoutube
    VECCHIO - Huawei Router b535 Hack - How to set bands - OLD VIDEO
    https://www.youtube.com/watch?v=91rQVxHyZqQ&feature=youtu.be

Yer imi ekliyor, ve modeme giriş yapıp o yer imine tıklayınca açılıyor menü.
    Hack yazmış ama legal birsey, otomatik değil de Manuel seçiyor.

Yeni bir video çekmiş açıklamalarda var benim denediğim alttaki bağlantıda :raw data paste

https://pastebin.com/48dvdTBJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 10 Eylül 2020; 12:39:21 >

• Forumda superbox band değiştirerek hiz yukseltme yazarsaniz daha basit çift tiklama band degiştirilebiliyor sinyal takibi yapilabiliyor

• Teknopark35 isimli üyeden modem ve sim alan oldu mu? Bana yanlış modem gönderdi sim de yok içinde

• oguz_ozkurt O kullanıcısına yanıt
    Bunu buraya yazarak çözüm bulamazsiniz hocam referansi kimse direk ona yazin yada aldiğiniz kişiyle irtibata geçin hocam

• Buldum pc sen yapmak isteyene en basiti

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Sağolasin, önceden görmüştüm onu denememistim. Çalışıyorsa iyi oda evet kullanışlı. Android olmayanlara alternatif olmuş oldu

• yeni abonelik yapan bir arkadaş lokasyon değiştirmede durum nedir bilgi verebilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.