Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.635
Cevap
36
Favori
219.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam başvurdum bakalım.Şimdilik dönüş olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam selamlar. bahsettiğiniz 900 mhz olayını bilmiyorum .bulunduğum bölgede vodafone'un kaç mhz olduğunu nasıl öğrenirim. Ek band açtırabilirsiniz demişsiniz onu nasıl yaparım. redbox ı almadanda böyle bi şey talep edebilir miyim. Yanıtlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun içinde paylaştiğim uygulama var huactrl diye. Modemin band ayarini basit şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Müşteri hizmetlerini arayip bölgemde hizlarin kötü olduğunu ve ek band açilmasini talep edebilirsiniz müsteri odakli çaliştiklari için sizi muhendis ariyor 2 gün sonra test yaptiriyor sizden istiyor. Duruma göre çözüm üretebiliyorlar. Ben 3 lokasyonda ek band açtirdim ortalama 1 2 ay sürüyor devlet izinleri frekans izinleri vs. 1 tane baz istasyonunun anteninide 15 derece kadar benim lokasyona dogru çevirmişlerdi. Yardimci olabiliyorlar. Başvurunuzu yapin modemi aktif edin uygulama ustumden bakip gereğini uygularsiniz. Vodafon kirsal dağlik arazide %90 900mhz i kullaniyor. Benim olduğum yerde kirsal 900 + 2100 vardi ek olarak 1800 ü aktif ettirdim 50 mbit aliyodum şuan 80 mbite kadar çikti hizlarim ama gel gelelim modem 10 mbit olduğu için bu hizlara ancak kendi hattimla görebiliyorum.

• hocam öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. ben de ne yazık ki kırsalda oturuyorum. az önce vodafone 4.5G hız testi yaptım. İbre bazen 12-14 leri görsede genellikle sonuç 8 mbps çıkıyor. yalnız bu sonuçları cam kenarında alıyorum. mesela salon ortasında çekmiyor.ben bu modemi en iyi çeken yere koysam öyle kullansam olur mu? bir de modemden en fazla kaç metre uzaklıkta internete bağlanabilirim. modemin bulunduğu odanın hemen karşısındaki odadan sorunsuz baglanır mıyım?

• Modemi en iyi çeken yere koymanizi tavsiye ederim. Telefonda 15 civari görüyorsaniz modemi en iyi yere ayarladiğinizda 30 lari 60 lari görebilirsiniz diye tahmin ediyorum tabiki test etmek gerekir. Ben salonda telefondan 10 mbit civari görüyorum , modeme takinca 80 mbit görüyorum(modem en iyi çeken yerde) , telefon 2 diş 4.5g çekiyor modem 5 diş lte+ çekiyor. Çekim gücü hiza çok etki ediyor. Modem wifi 5ghz de 20 metre 2 duvara kadar çekiyor , 2.4ghz açik alanda 100metreye kadar , 3 duvar 20 metre diyebilirim.

• hocam modemi koymayı düşündüğüm yerle sıklıkla bağlanacağım yer arasında 2 duvar var ve 10 metre mesafe var. sanırım bağlanabilirim modeme. kurulum yapmadan hız testi yapıyorlar değil mi? yani çekiyor deyip modemi bana kitleyip gitmezler değil mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 5 Eylül 2020; 20:33:47 >
  • Sözleşmeye el yazinla 14 gun icinde ucretsiz iade edebileceğimi biliyorum yazip imza atiyosun. 14 gun icinde 1 lira ödemeden cayabilirsiniz yani. Ama bağlatinca vazgeçemiceksiniz heryere gidiyo telefona 2. Hat olarak takiyom modemi powerbank ile piknik dağ bayir dolaşiyor benimle :)

• sinirsiz paketini kullanan var mı hızlar ne durumda

• maşallah hocam umarım ben de sizin gibi sıkıntısız kullanabalirim. yalnız siteden başvuru yapamıyorum altyapı yok diyor. e altyapı olmadığından başvuruyom ya zaten :) müşteri hizmetleri de şu an sadece online başvuru alınıyor dedi. ne yapcam bilemiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 5 Eylül 2020; 21:19:20 >
  • Verdiğin adres herhangi bir yer olabilir farketmiyor. Sokaktada imzalayip teslim alirsin , önemli olan hattin aktivasyonu ve paketin tanimlanmasidir.

• yani online başvuruda adresimi başka bir yer mi yazayım hocam? anlamadığım nokta şu hocam bulunduğum bölgede altyapı yok evet ama neden bu redbox başvurusu için engel oluyor. kafama takıldı acaba bizim eve hizmet vermiyolar mı?

• Sistemden yaptiğin adres başvuru sadece 2. Firmaya aktariliyor bu firma kurulum ekibi , seni randevu vermek için onlar ariyor sen şu adrese gelin dersen gelirler siteden yaptiğin şey formalite ön sipariş gibi düşünebilirsin.

• anladım hocam. peki modemler tek tip mi herkese aynı modem mi veriliyor? ayrıca modeme aynı anda kaç cihaz bağlanabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 6 Eylül 2020; 0:4:27 >
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    nasıl yaptınız hocam? benim de online başvuruda altyapı yok diyor.

• 200 GB lik pakete başvurdum 1 gün sonra onay için aradılar 1 gün sonrada kurulum ekibi aradı bu ne hız vodafonu evimde kullanıyorum müşteri hizmetlerine ulaşmak ölüm yeni müşteri olunca hızlı oluyorlar sanırım müşteri hizmetleri şöyle bir şey dedi kafama takıldı cihaz verdiğiniz adreste çalışır başka yerde kullanamazsınız dedi çok saçma geldi kullananlar cevap verebilirim varmı böyle bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: seperatex

nasıl yaptınız hocam? benim de online başvuruda altyapı yok diyor.
    Vodafone ceosuna email attim .Anca öyle veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 6 Eylül 2020; 13:38:4 >
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    hocam ciddi misiniz ya? biri daha ceoya mail attığını söylemişti de inanmamıştım. peki maili nasıl yazayım? hatta rica etsem mailin özel kısımlarını kapatarak paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

200 GB lik pakete başvurdum 1 gün sonra onay için aradılar 1 gün sonrada kurulum ekibi aradı bu ne hız vodafonu evimde kullanıyorum müşteri hizmetlerine ulaşmak ölüm yeni müşteri olunca hızlı oluyorlar sanırım müşteri hizmetleri şöyle bir şey dedi kafama takıldı cihaz verdiğiniz adreste çalışır başka yerde kullanamazsınız dedi çok saçma geldi kullananlar cevap verebilirim varmı böyle bir durum
    SIM i telefona takip farklı yerlerde deneyebilirsin. Çalışacaktır muhtemelen. Eğer olurda bi evde kapsama sorunu olursa bu çekmiyor iade edeceğim dersen, onlar da sana adresinde kullan orada çekiyor diyecekler, o yüzden öyle bir madde var

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.