Şimdi Ara

Vodafone Reklam Tacizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda dıt sesi gelip ekranda onay ret şeklinde bir kampanya sunuyorlar (aslında kampanya değil, bildiğiniz tutmam için boru uzatıyorlar). Bir gün yanlışlıkla kabule basmaktan korkuyorum, ansızın boş anıma gelebilir. Bunu nasıl engelleyebilirim?

SSler:
    Vodafone Reklam TaciziVodafone Reklam Tacizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2guyS -- 9 Eylül 2020; 14:16:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Müşteri hizmetlerini arayın, bildirin durumu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri kampanya için aradığında bu durumu iletmiştim ama herhangi bir düzelme olmadı. SS atamadım telefondan, pcye geçip ss atıcam şimdi. Bilen biri nasıl engelleneceğini biliyor ve söylerse iyi olur.
  • Olmadı taşıma yaparsınız hocam

• Turkcell'e geri döneceğim zaten. Yıllardır kullanıyordum; fiyat cazip gelince geçeyim de yolda gelirken yeter diyordum. Düştük bir hataya, idare edeceğim artık bir süre.
  • 2guyS kullanıcısına yanıt
    Sms ile KAPAT yazıp 7232 e 7231 e gönderiniz.
    Sms ile IPTAL yazıp 5203 e gönderiniz.
    Sms ile IPTAL yazıp 1000 e gönderiniz.

bir daha gelmez
  • bu işlemi yapın, kökten çözüm
    https://forum.donanimhaber.com/root-suz-sim-menusu-nu-devre-disi-birakmak--140237889

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KAPAT yaz 7232'ye sms gönder başka bişey yazıp göndermene gerek yok kurtuluyorsun 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 9 Eylül 2020; 16:17:40 >
  • 7231e daha önce yollamıştım ama 7232ye yollamamışım. Sanırım sorunumu çözecek, internette pop upları kapattığı yazıyor. Hepinize teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.