Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: __kadıköyRAP__ , maygar Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.173
Cevap
114
Favori
507.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yazmıştınız da geçiş sağladılar hocam, ben fiyatı sorun değil diyorum kaç kere yazdım geçirmediler beni, ne bu inat anlayamadım.

Önce den biz de böyle geçmiştik.
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Yanımda da göremiyorum hocam.
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Görmüş olduğum hatlar da hala var hocam ama benim ana hattıma da hala gelmedi teklif, sabırsızlıkla bekliyorum.

5 Mbps 950₺

10 Mbps 1050₺

Hız sınırsız 1190₺

Oldu.
    Bana hotspot sınırsız tarifeme taahhütsüz devam halinde 1200 TL fiyat çıktığını söylediler. O zaman bu fiyat iyiymiş.
    Ayda tek bir geçiş yapabilirsiniz diyor zaten müşteri hizmetleri kesinlikle geçemezsiniz vs dediler başta. Bende şikayetvara ; uzun yıllardır vodafone da olduğumu, sınırsız tarifeyi kullandığımı , hattı taşımak durumunda kaldığım için paket devri gerçekleşmediğini ve bu durumdan aşırı mağdur olduğumu dile getiren bir yazı yazdım. Aynı gün öğlene doğru aradılar yazıda anlattığım durumu kendileri teyit etmiş faturalarımıda düzenli ödediğim için geçişimi sağlamayı teklif ettiler. Fiyat yüksek geldi bir süre düşündüm sonra kabul ettim hocam.
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevabınız için, muhtemelen bana 3 ay dolunca teklif edecekler, bu ayın sonu 3 ayım doluyor, ama yine de bir şansımı deneyim bakalım yeniden.
    Rica ederim umarım daha iyileri size sunulur
  • Guest-342F8FE16 G kullanıcısına yanıt

hotspot sınırlı olsa ne olacak, onu da aşmanın yolu var.

97TL 20GB Red tarifesinin ikinci dönemindeyim, ikinci döneme geçince teklifler yok olmuştu (sanırım ilk 30 gün tekrar değişiklik yapılmadığı için) bu ara yine teklif geldi Lite olan sınırsızı 950TL den vermişler (baya zam gelmiş) onun dışında 50GB+ birsürü pass olan tarifeler var. Aylık ortalama internet kullanımım ise 3-5GB civarı. Bence bu işin yüksek internet kullanımıyla falan da ilgisi yok rastgele veriyorlar 😀

Normalde bende de sınırsız internetli hat var şuan, onu ev interneti niyetine kullanıyorduk (4G modemle) ama eve Fiber gelince onu bağlatıp hattı köşeye attık. 250TL ilk taahhüdü var hala 2 aya dolunca onu da kapattırıp sınırsız konusuna kapıyı kapatıyoruz biz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 7 Aralık 2024; 23:16:43 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam, yeter ki sistem teklif göndersin.

Artık 1 GB tarifesi bile olana, en az 5 Mbps olanı teklif ediyorlar.
  • Hız sınırsız tarifeye vergilerle beraber 1020₺'dan geri döndüm;
    Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

Gözün aydın, nihayet yakaladın tarifeyi.

• newfel kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, akşamları hız kötü ama daha caymam artık, kötünün iyisi :)
    Hayırlı olsun hocam. Sizin sayenizde bende sınırsıza 3 sene önce geçmiştim.
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam, evet hatırlıyorum o zamanları, siz siz olun asla caymayın benim gibi hocam
    Aynen hala devam ediyorum

Hayırlı olsun bro 😎 redli müşteri 15 sosyal iş görüyor halen benim 😁

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Maşallah, iş görüyor ise ne ala

Teşekkür ederim
  • Merhabalar yaklaşık 7 sene vodafone red tarifesi kullandım. bu ay taahhütüm bitince bana geçebileceğim bir tarife önermedi. mecburiyeten türkcell e geçiş sağladım fakat çekim kalitesi kötü bu yüzden vodafone tekrar geçmek istesem önerebileceğiniz tarife var mı?

• CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt
    İçerik ne kullandığınız ve de bütçeniz önemli hocam, ona göre bir şeyler önerebiliriz.

Gerçi hiç bir tarife uygun değil artık ama, hiç değilse bir kroki hazırlayabiliriz yine de.
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.