Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: miyavlayankirpi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.168
Cevap
114
Favori
507.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şubat'ta tt 70GB tarifesine geçmiştim cayma bedeli 1860 tl çıkıyor,

vf 60GB 324tl tarifesine geçersem cayma bedeliyle birlikte aylık 479 liraya geliyor,

kontrat bittiğinde imkanı yok bu paraya böyle bir gb vermezler ne yapsam bilemedim.

edit; bu teklif gelmiş bir kaç gün öncesine kadar yoktu

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 10 Aralık 2024; 22:0:10 >
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Teklif fena durmuyor, ama içerik ve fiyat çok derseniz, Vodafone da ki bahsettiğiniz 60 GB 324₺ olan tarifeyi düşünebilirsiniz, tabii bölgeniz de Vodafone iyi ise.
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

Yıllardır vf kullanmamıştım iki hafta önce yeni bir hat aldım belki sınırsız teklif gelirse geçerim diye şebeke ve hız kesinlikle daha iyi tt'den

• newfel kullanıcısına yanıt
    O zaman karar sizin hocam, sonuçta iki operatör de de hattınız mevcut :)

Hocam genelde whatsapp instagram youtube ve spotify da takılıyorum işim gereği genelde whatsapp da önceki kullandığım tarife sosyal destek kampanyasından dolayı %25 indirimli 280 lira ya sınırsız ultra redli 30GB tarifesinde idim fakat artık tarifelere sadece 1 dönem kullanabiliyormuşuz buna benzer bir tarife 880 tl dediler. şimdi max 600 lira olabilecek buna benzer bir tarife arıyorum

• CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt
    Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

Açıkçası hiç biri de bütçenize uygun değil.

O zaman eğer 1-2 aylığına yeter derseniz, 60 GB 324₺ olana geçin, ardından size sunulan tarife tekliflerin den birini kabul edersiniz hocam veya Türk Telekom da ki teklifi de bir düşünün derim.

Çünkü Vodafone da süreç biraz uzun olacak, dediğim gibi yaparsanız şayet tabii.

• Türk telekom da hangi tarife var hocam ?

• CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt
    40 GB + Sınırsız Sosyal Medya 320₺ idi, hala devam ediyor mu emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokizm.

Evet hocam, akşamları hız kötü ama daha caymam artık, kötünün iyisi :)
    Hocam siz eski sinirsizcilardan diniz ne olduda vazgeçtiniz valla ben hala devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Bana hotspot sınırsız tarifeme taahhütsüz devam halinde 1200 TL fiyat çıktığını söylediler. O zaman bu fiyat iyiymiş.
    Hadi ya taahutsuz mu devam ediyodunuz bende hala 479 gözüküyor
  • myildizofficial M kullanıcısına yanıt
    Hocam Yanımda uygulamasından kontrol ettim 479 görünüyordu. Müşteri hizmetleri tam bir çakal. Kararımdan vazgeçirmek için öyle dedi demek ki. Bunlara inat 2 bin lira da ödesem bu tarifeden vazgeçmeyem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Hocam Yanımda uygulamasından kontrol ettim 479 görünüyordu. Müşteri hizmetleri tam bir çakal. Kararımdan vazgeçirmek için öyle dedi demek ki. Bunlara inat 2 bin lira da ödesem bu tarifeden vazgeçmeyem.
    Aman hocam sene geçtikçe hersey pahalaniyor galiba bu tarifede biraz başka durumlar var ya fiyatı elleyemiyolar yada kalsınlar diye dusunuyolar bilmiyorum ama benimde fikrim aynı yönde su dönem için daha uygunu gelmedikçe bulunmaz nimet hotspot limitsiz tarice.
    Tekrar döndüm, daha da caymak yok

469 olmasın hocam :) benim 469,22

taahhütsüz fiyatı nedir belli mi?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Henüz yok hocam, fatura kesilince bakacağım tekrar dan onun için.
    Hocam özellikle size sormak istiyorum bu soruyu sanırım istanbuldasiniz ve vodafone un çekim kalitesi baya iyi. Fakat ev interneti niye kullanmiyorsunuz yıllardır veya kullanıyorsunuz o zaman bu tarife niye? Bu konu ilk açıldığı zamanlar 200 lira civarında bende geçmiştim ankarada fakat pek işe yaramıyordu çekim kalitesi kötü ve ping fazlaydi. Yani siz ve diğer hocalarim neden bu sınırsız tarifedesiniz ? İnternet altyapısı yoktur bir yerde ve iyi kötü bir sinirsiz internet olsun diyorsunuzdur bu tarife alınır çok seyahat edene de mantıklı fakat başka ne için alınıyor bu tarife gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackandwhite23 -- 12 Aralık 2024; 0:49:16 >
  • blackandwhite23 B kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç olduğu için.

Sadece evde değil, dışarda olur, iş yerinde vs nerede kullanırsan kullan, ilaç gibi geliyor.

Ev internetini geçelim bi kere, artık küçük gördüğümüz Afrika da bile sınırsız mobil tarife var, illa ev interneti diyorsanız da altyapısı olmayanlar ne yapsın? Onlar için özellikle bu tarife nimet nimet.

Biz geç bile kaldık böyle şeyler için...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • blackandwhite23 B kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da her yerde çekim kalitesi iyi değil maalesef Vodafone çok geride kaldı. Ama çekim kalitesi iyi olan yerde ekstra sabit internetle uğraştırmıyor özellikle belli bir süre kalınan yerde. Yaklaşık 1 sene boyunca 100mbitleri aşan hıza ulaştığım güzel çeken bir yerde kullandım. Evde 4G modeme sim kartımı takıp yeri geliyordu terabaytlarca kullanıyordum ilaç gibi geliyordu cidden.
    O mevzuda haklisiniz zaten keşke 3.dünya ülkesi olmasa bu memleket. Dunyanin 4 bir yaninda ucuz ve sınırsız internet var ve kullanıyorlar biz hâlâ çağ dışı kalmaya devam.

Altyapısı olmayanları bende söyledim zaten o insanların yapabileceği bir şey yok bu tarz bir şey kullanmak zorundalar.
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.