Şimdi Ara

Vodafone Sms Gelmeme Problemi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vodafone hattımı yaklaşık 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum.
    Ama 2 gündüs sms alamama problemi yaşıyorum.
    Sms gönderebiliyorum ama alamıyorum.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone SMS Gelmeme Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Vodafone aboneleri olarak, telefonunuza SMS gelmiyor veya Vodafone'dan mesaj gelmiyor gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorun, çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir ve oldukça can sıkıcı olabilir. İşte Vodafone SMS gelmeme sorununun olası nedenleri ve çözümleri:

• Ağ Sorunları: Vodafone'un şebekesinde geçici arızalar, SMS teslimatını engelleyebilir. Bu durumda, sorunun çözülmesini beklemekten başka yapılacak bir şey yoktur.
    • Cihaz Sorunları: Telefonunuzdaki yazılım hataları veya donanım sorunları, SMS'lerin alınmasını engelleyebilir. Telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin veya yazılım güncellemelerini kontrol edin.
    • Mesaj Merkezi Numarası Hatalı: Mesaj merkezinin numarası yanlışsa SMS'ler teslim edilmez. Vodafone'un mesaj merkezi numarasının telefonunuzda doğru ayarlandığından emin olun.
    • Yetersiz Hafıza: Telefonunuzun hafızası doluysa yeni SMS'ler alınamayabilir. Gereksiz mesajları ve uygulamaları silerek hafızayı boşaltın.
    • Engellenen Kişiler: SMS'i gönderen numara engellenmişse mesajlar teslim edilmez. Engellenen kişiler listesini kontrol edin ve gerekirse numarayı listeden kaldırın.
    • Diğer Nedenler: Virüsler, kötü amaçlı yazılımlar veya SIM kart sorunları da SMS gelmeme sorununa neden olabilir. Bu durumda, telefonunuza virüs taraması yaptırmayı, SIM kartınızı yenilemeyi veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi deneyin.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra hala vodafone sms alamıyorum sorunu devam ediyorsa, Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşarak daha fazla yardım almayı deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ##002# yapıp bir dene istersen düzelebilir.
  • Yaptım kapattım açtım ama düzelmiyor bir türlü : (
  • hocam acaba yanlışlıkla numarayı mı engellediniz, müşteri hizmetlerindende sorabilirsiniz.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kontrol ettim.
    Hiçbir yerden sms gelmiyor.
    Ne banka ne şahıs hiçbir yerden gelmiyor.
  • Hattını başka bir telefona tak öyle dene bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
    Yedek 6300 nokia var ona taktım yine gelmiyor.
  • Vodafone forum dan yaz bi

• Benim 2 sene mesaj gelmemişti 2012-2014 arası hat benim adıma değildi düzeltemediler yanlışlıkla engellemiş olabilirsiniz müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin bloke varsa onlar kaldırabilir

• Teşekkürler Vodafone 4,5G geçiş sürecinden kaynaklanıyormuş.
    Neyse ki düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.