Şimdi Ara

Vodafone Sorular - Sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genç Avantaj Extra Faturalı tarifesindeyim.
    ( 500dk+5000sms+500mb: 35 TL )
    1-yaş olayından dolayı eşimin tc'siyle bu tarifeye + vf 655 w telefona 24 AY taahhüt verdim.Yaş sınırını taahhüt süresı içinde doldurunca tarifeden çıkarırlar mı.? Veya başka tarifeye geçirirler mi.?
    2-Taahütümü bozmadan başka hangi tarifeye geçebilirim.?
    3-Paketimdeki Heryöne 5000sms'i telefonumdan GPRS SMS modundan gönderebilirmiyim.? Ve göndersem extra ücretlendirme yazarmı.?
    Bilgi verirseniz sevinirim;şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 26 Eylül 2013; 0:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturasiz hat da ortalama heryone1000 dk heryone 1000 sms olan bir tarife onerebilir misiniz ? tesekkurler

• Taahhütü bitmiş faturalı Vodafone abonesine 750-800DK her yöne konuşma içeren (SMS-internet gerekmiyor) 20-25 TL civarında faturalı/faturasız tarife-kampanya önerir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şah mat

Vodafone Turkcellin CepAçık servisi gibi bir servis sunacak mı?

Zaten var ve ücretsiz:

SMS ile Vodafone Yönlendirme Servisine Yönlendirme
    Bu servise yönlendirme yapmak için cep telefonunuzun mesaj bölümüne
    Gelen tüm aramalar için T
    Cevap veremediğiniz durumlarda C
    Size ulaşılamayan durumlarda U
    Telefonunuzun meşgul olduğu durumlarda M
    Mevcut yönlendirmeleri iptal etmek için İ
    yazarak 7542'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Cep Telefonunuzu Kullanarak Vodafone Yönlendirme Servisine Yönlendirme
    Bu servise yönlendirme yapmak için cep telefonunuzundan
    Gelen tüm aramalar için **21*7543000#
    Cevap veremediğiniz durumlarda **61*7543000#
    Size ulaşılamayan durumlarda **62*7543000#
    Telefonunuzun meşgul olduğu durumlarda **67*7543000#
    tuşladıktan sonra arama tuşuna basınız. Birden fazla durum için yönlendirme yapmak istiyorsanız, aynı işlemi her biri için ayrı ayrı tekrarlamalısınız

Mevcut yönlendirmeleri iptal etmek için cep telefonunuzundan
    Bu servisi iptal etmek için cep telefonunuzundan
    Gelen tüm aramalar için ##21#
    Cevap veremediğiniz durumlarda ##61#
    Size ulaşılamayan durumlarda ##62#
    Telefonunuzun meşgul olduğu durumlarda ##67#
    tuşladıktan sonra arama tuşuna basınız.
    Vodafone Yönlendirme yönlendirme iptal işlemlerini ayrıca telefonunuzun menüsünden yönlendirmeyle ilgili bölüme girerek de yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurakar -- 26 Eylül 2013; 2:31:28 >

• sonurakar kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o şekilde değil. Örneğin aradığım kişi ulaşılamazken telefonu açtığında aradığınız kişiye şu an ulaşabilirsiniz gibisinden mesajlar gelmesini sormuştum orda..

• @TOROS RÜZGARI kullanıcınız 50 yaşında bile olsa o tarifeyi kullandığınız sürece sizin onayınız olmadığı sürece ve siz istemediğiniz sürece hiç bir şekilde tarifenizden çıkarılamazsınız,müşteri hizmetleri tarafından yapılan kelime oyunları ile satış yöntemlerine dikkat etmeniz yeterli.

Normalde taahütünüz bile olsa paket yükseltebiliyorsunuz,düşüremiyorsunuz fakat bildiğim kadarıyla genç avantaj paketlerinden taahüt bozulmadan paket yükseltilemiyor( bir kaç müşteride denemiştimde sistem izin vermemişti ) Fakat yinede p.mden numaranızı gönderirseniz bi kontrol sağlayabilirim. sistemin burda açık açık anlatamıyacağım fakat tahmin bile edemiyeceğiniz saçmalıkları mevcut

GPRS-SMS modunda ücretsiz gönderebilirsiniz.

@kiyok faturasız hatlarda heryöne 500den fazla bir dakika yok,cep kazan tarifesinde 25 TL yüklemeye vodafonelularla kullanabileceğiniz 1000 dakika var. istediğiniz bir tarz tarife faturalı red classic paketinde mevcut.

@sonurakar 500-750 Dakika civarları bir dakika eski kampanyalarda mevcuttu cep avantaj her yöne tarifesinde mesela( vodafone + sabit hatlar sınırsız,her yöne 750 dk ) eğer bu tarifeyi kullanıyorsanız devam edebilirsiniz,ya da eski tarifenize daha önceden katlama taahütü ekleyerek 750 dakika yapabiliyorsanız eğer tekrar bir taahüt ile bunu devam ettirebiliyorsunuz fakat yanılmıyorsam 35 TL'e 750 Dakika oluyordu,şu anda yeni tarifelerden cep avantaj 1000 Tarifesine geçiş yaparak her yöne 1000 Dakikayı 12 ay kontrat imzalıyarak 35 TL'e kullanabilirsiniz.

• Faturasız hatlar için, sadece heryöne dakika ve internet içeren bir paketiniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

@TOROS RÜZGARI kullanıcınız 50 yaşında bile olsa o tarifeyi kullandığınız sürece sizin onayınız olmadığı sürece ve siz istemediğiniz sürece hiç bir şekilde tarifenizden çıkarılamazsınız,müşteri hizmetleri tarafından yapılan kelime oyunları ile satış yöntemlerine dikkat etmeniz yeterli.

Normalde taahütünüz bile olsa paket yükseltebiliyorsunuz,düşüremiyorsunuz fakat bildiğim kadarıyla genç avantaj paketlerinden taahüt bozulmadan paket yükseltilemiyor( bir kaç müşteride denemiştimde sistem izin vermemişti ) Fakat yinede p.mden numaranızı gönderirseniz bi kontrol sağlayabilirim. sistemin burda açık açık anlatamıyacağım fakat tahmin bile edemiyeceğiniz saçmalıkları mevcut

GPRS-SMS modunda ücretsiz gönderebilirsiniz.

@kiyok faturasız hatlarda heryöne 500den fazla bir dakika yok,cep kazan tarifesinde 25 TL yüklemeye vodafonelularla kullanabileceğiniz 1000 dakika var. istediğiniz bir tarz tarife faturalı red classic paketinde mevcut.

@sonurakar 500-750 Dakika civarları bir dakika eski kampanyalarda mevcuttu cep avantaj her yöne tarifesinde mesela( vodafone + sabit hatlar sınırsız,her yöne 750 dk ) eğer bu tarifeyi kullanıyorsanız devam edebilirsiniz,ya da eski tarifenize daha önceden katlama taahütü ekleyerek 750 dakika yapabiliyorsanız eğer tekrar bir taahüt ile bunu devam ettirebiliyorsunuz fakat yanılmıyorsam 35 TL'e 750 Dakika oluyordu,şu anda yeni tarifelerden cep avantaj 1000 Tarifesine geçiş yaparak her yöne 1000 Dakikayı 12 ay kontrat imzalıyarak 35 TL'e kullanabilirsiniz.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    İstanbul'da bayii iseniz ziyaret etmek isterim.( p.m'nizi bekliyorum. :) )

• bi soru da benden
    ben sinirsiz internetli bi tarife ariyorum su anda faturasiz trcl kullaniyorum bundan once vodafondaydim tarife onerinizi bbekliyorum
    ayrica faturali hat almak istedigimde uzerime kayitli fatura istenirmi ?
    ben kiraci bi insanim uzerime kayitli fatura yok bu durumda nasil bi yontem izleyebiliriz.?

simdiden tsk

• @AlaturkaMavzer Vodafone da genelde sms'in olduğu paketlerde internetde mevcut. Faturasızlar için komple paket var. 30 TL karşılığında Heryöne 500 DK + 500 SMS + 500 mb internet satın alabilirsiniz.

@TOROS RÜZGARI Bir kaç dakika içinde mesaj kutunu yeşillendirmiş olurum

@based_1984 Sınırsız internet hakkında açıklamaları diğer postda yaptım,incelerseniz net cevap alabilirsiniz,şu anda vodafone'da sınırsız internet mevcut değil

Faturalı hat almak için illa ki adına kayıtlı sabit fatura şart değil,ikametgah belgesi ya da kredi kartın varsa otomatik ödeme talimatın ve yahut son 1 ya da 2 ay'a ait ekstrende yeterli

ama en kötü ikametgah cıkartman yeterlidir.
  • 1-Vodafone chat 655w model tlf sahibiyim bu tlf hakkında sizin yorumunuzu alabilirmiyim.
    2-3g olsun otomatik mod olsun internet çok yavaş bu neden kaynaklanıyor.? (500mb kotalı netim var.)
    Yorumlarınızı bekliyorum..

• ankara da o kadar çok bayi gezdim ama 542 ve 544 prefixli faturasız vodafone numarasi bulamadım. Bu prefixler faturali hatlara mi ait ? Ayrıca gold number alırken sadece faturali olarak ücretsiz alma şansımız var mi her bayi kafasına göre fiyat belirlemiş durumda kimi 60 tl istiyor kimi 110 tl istiyor. Kafa karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

Selamlar,1 yıldır vodafone shop çalışanı bir mağaza müdürü olarak vodafone ile ilgili soru veya sorunları olan arkadaşlar varsa sahip olduğum tüm bilgiler ile elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim

Hep mağazaya gelen müşterilere yardımcı olacak değiliz ya

Freezone'ye gelenlere faturalı 19tlye 500dk 5000sms 1gb internet kampanyası vardı. Ben şimdi Vodefoneye geçmeyi düşünüyorum bu kampanya bitmiş tekrar yapılırmı ? Yada buna benzer bir kampanya varmı olacakmı ?
  • merhaba 21.6mbps destekli turbo vodem kullanıyorum ancak hızım 11mbps civarı en fazla 14mbps kadar oluyor neden 21mbps hız göremiyorum yaşadığım il Ankara.
  • @TOROS RÜZGARI Açıkcası bana göre işe yaramaz bir cihaz,vodafone markalı cihazları almanızı pek tavsiye etmiyorum...internet yavaşlığıda telefon ile ilgili bir durum.

@yafess_ Öncelikle numara seçme olayındanda bahsedelim hazır konusu açılmışken,diğer operatörlerde olmayan bir seçenek,vodafonedan yeni faturalı hat aldığınızda isteğinize özel bir numara sistemde var mı yok mu kontrol edebiliyorsunuz,özel bir numara alabiliyorsunuz. bunda ise ücretli ve ücretsiz yani gold dediğimiz seçenek mevcut,istediğiniz numarayı bayilerde öncelikle ücretsiz olarak arattırın,eğer yoksa gold numaralardan bakın...Prefixli numaralar sadece faturalı hatlarda mevcut,sistem üzerinden kullanılmış ya da kullanılmamış olarak seçilebiliyor. Eğer gold numara alıcaksanız. 100 TL'İn altında bir fiyat verirlerse o bayiden almanızı tavsiye ederim şahsen benim çalıştığım bayinin belirlediği fiyat 100 TL'dir.

@Majorca bahsettiğiniz tarife şu anda mevcut değil,onun üzerin'e o tarz 2-3 tarife geldi de geçti şu anda 30 TL'E 500 DK 5000 Sms 1 Gb internet mevcut,numara taşımalara ve yeni faturasız hat almalar'a özel,son katılım bu ayın 30'u.

@eurowision Bulunduğunuz bölgeden edge ile mi 3G ile mi bağlanıyorsunuz ? edge ile bağlanıyor olabilirsiniz,eğer 3G ile bağlanıyor ve hala bu sorunu yaşıyorsanız önce müşteri temsilcisinden bi destek isteyin( pek bi cacık olacağını zannetmiyorum ama genelde bi halta yaramıyorlar ) Olmadı vodem cihazınızı bi garantiye göndermenizi tavsiye edebilirim.

• 12Ay x 12,5 tl ile 655w kampanyasına kayıt oldum.
    1-Güncel faturam bugün itibariyle 35 tl gözükmekte.(tarifemin normal ücreti) peki fatura kesildikten sonra k.k 'tan çekilen 12aylık cihaz bedeli olan 12,5 tl bu rakamdan düşülürmü.?
    2-Birde kara liste/gri liste olayı nedir.?
    3-Faturamı k.k ile ödeyince k.k'ın durumuyla alakalı vf'un beni kara/gri listelere alma gibi bir durumu söz konusu olabilirmi.?

• 1 - 35 TL'den düşülmez cünkü cihaz kampanyalarında paket ücretine + olarak cihazınızın taksitlendirmesi eklenir,yani siz kartınızdan cihazınızın taksitini ödeyeceksiniz. tarife ücretiniz ayrı.

2 - Kara/gri liste olayı,vodafoneda daha önce faturalı hat kullanıp,faturasını ödememiş müşterilerin düştüğü bir listedir.

Fakat bazen,hiç borcu olmayan hatta hiç faturalı hat kullanmayan müşterilerimizin bile kara listeye düştüğünü görüyoruz sistemin saçmalıklarından dolayı,fakat icrm dediğimiz bi üst departmanımıza ulaşabilmemizi sağlayan ekrandan hakkınızda işlem kaydı alınarak bu sorun kısa süre içerisinde çözülüyor.

3 - Hayır,kara listeye sadece borcunuzu ödemezseniz düşersiniz.
  • Selamlar. Bayram süresince Freezone Sinema kampanyası devam edecek mi?

Edit: Dayanamadım kendim öğrendim, pazartesi günü yani arefe günü kampanya olacak, bayram günleri ise olmayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 12 Ekim 2013; 12:34:44 >
  • kamu mini tarifesi 250 dk 0 sms + 0 Mb internete ayda 26.25 ödüyorum . net ve smsli bir paket varmı gececeğim. millet avea da bu fiyata 1 gb internet vesms kullanıyor.
  • @yavuzz42 açıkcası o fiyatlara 1 gb internetin ve smsin olduğu bir paket vodafoneda bulamazsınız,1 gb internetin olduğu paket numara taşımalara 59,mevcut abonelere ise taahütlü 65 Taahütsüz 70 TL olan Red Classic Paketidir.

Vodafone ve sabit hatlar sınırsız
    Heryöne 1000 DK
    Her yöne 1000 sms
    1 Gb internet ( aşımsız,limiti gelince duran )

eğer sizinle aynı soyisime sahip 12 - 25 yaş arası bi yakınınız varsa(siz bu kriterlere uygunsanız sorun yok ) kendisini kullanıcı olarak gösterip,Taahütsüz 35 TL'e 500 DK + 5000 Sms + 500 mb internet kullanabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.