Şimdi Ara

Vodafone Sorular - Sorunlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklarını gizli tuttuğu için böyle bir hakkı var maalesef. özelden numaranızı gönderirseniz paketinize sonlandırma işlemi verilmiş mi bunu bakıp görebilirim...aynı tarz avantajlı tarifeler numara taşımalarda ve yeni tesis faturasız hatlarda geçerli.
  • Merhaba 6 ocak itibari ile faturalı cep avantaj yıllık sözleşmem bitmiş olucak yeni sözleşme arayışındayım. internet sms ve konuşma olarak 25 yada 30 TL'yi geçmeyen önerebileceğiniz bir paket var mıdır ?
  • 500 dk 5000 Sms 1 Gb internet 35 TL taahüt verilirse eğer. 500 Dk 5000 Sms 2 Gb internet 40 TL'dir.

25 yaşında altındaysanız faydalanabilirsiniz,yok eğer değilseniz sizinle aynı soyismi taşıyan 12 - 25 Yaş arası herhangi bir yakınınızın kimlik fotokopisi ile kendisini referans olarak gösterip vodafone cep shoplardan paket değişikliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

Selamlar,1 yıldır vodafone shop çalışanı bir mağaza müdürü olarak vodafone ile ilgili soru veya sorunları olan arkadaşlar varsa sahip olduğum tüm bilgiler ile elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim

Hep mağazaya gelen müşterilere yardımcı olacak değiliz ya

Merhaba,

faturada yazan bilgiye göre 6 şubat 2014 23:59:59 tarihinde +1 tlye katlayan tarife(250+250 dk) taahhüdüm bitmiş olacak

yeni bir fatura ödemeden ve taahüdü bozmadan(cayma bedeli ödemeden) nasıl hattımı faturasız hatta geçirebilirim

Bildiğim kadarıyla faturasıza hemen geçiş yapılamıyor
    sanırım şuan yeni fatura döneminde bulunuyorum 6 şubattan önce başvursam taahhüdüm bozulurmu?

• Beyler 19tl ye her yöne 500dk 1000sms 1 gb net kullanıyordum.Bugün yenilenmesi lazımdı ama yeterli bakiye olmadığı için yenilenemiyor diye mesaj aldım.Halbuki hattımda 22 tl mevcut.Fiyatımı arttı acep ?
  • International kullanıcısına yanıt
    hocam müşteri hizmetlerini arayın vodafone bazen sistemsel problemler yaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @baybars_ merhabalar,vodafone müşteri hizmetlerini fatura kesim tarihinden önce arayarak taahütünüz bittiği an faturasıza geçiş yapmak istediğinizi ve yeni bir fatura dönemine daha girmeden bu işlemin gerçekleşmesini rica etmeniz gerekli.

@International selamlar,paketiniz eski bir paket olduğu için tarife fiyat bilgisi bize aktarılmıyor,müşteri hizmetlerini arayarak doğru bilgi alabilirsiniz,şimdi ben ne desem yalan olucaktır :)

• Selamlar .. Yakın tarihte yeni telefon kampanyaları düşünülüyor mu özellikle wpler için ?
  • Bireysel aboneler için oldukça geniş bir telefon kampanya seçenekleri uygun fiyatlarla mevcut,hatta her geçen gün fiyatlar düşürülüyor diyebilirim. Yeni modeller çıktıkça kampanyalara eklenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

Bireysel aboneler için oldukça geniş bir telefon kampanya seçenekleri uygun fiyatlarla mevcut,hatta her geçen gün fiyatlar düşürülüyor diyebilirim. Yeni modeller çıktıkça kampanyalara eklenecektir.

ben ara sıra bakıyorum telefon kampanyalarına ama bir orantısızlık var fiyatlandırmalarda sanki .. Yani iyiside ortasıda kötüsüde hemen hemen aynı fiyatlandırılmış .. Yalnız o ayda 4-5 liralık telefonlardan bahsetmiyorum belirteyim ( vodanın kendi telefonları vs ) .. Eskiden ne güzel kampanyalar olurdu ayda 20-25 liraya ( cihaz bedeli ) hemde güzel tarifelere ek olurdu şimdi nedense yapmıyorlar bu kampanyalardan neyse biraz daha bekleyeyim wplerde bir kampanya olur umarım

• Kesinlikle haklısınız,artık kendi kafalarında nasıl bir satış stratejisi izliyorlarsa orasını bilemiyorum :)
  • bir bakiye iade işlemini 3haftadir oyalıyor koskoca vodafone

• http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/Mucize-Kampanya.php?&icmp=hp_mucize

beyler bu nedir ne markadır var mı herhangi bir bilgiye ulaşabilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/Mucize-Kampanya.php?&icmp=hp_mucize

Samsung olabilir mi?

samsung dizaynına benziyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/Mucize-Kampanya.php?&icmp=hp_mucize

Samsung olabilir mi?

samsung dizaynına benziyor?

Valla sanmiyorum oyle olsa hem markayi gizlemezler hemde uzerindeki arayuz (resimde gorunen) samsungun degil.. Bana huawei yada voda markali bir telefon gibi geldi yada discovery gibi abuk subuk bir markada cikabilir..

• Merhaba hocam ben avea faturalı hattan vodafone red classic tarifene geçtim bir kaç gün önce. İphone 5s almayı düşünüyorum hattının üstüne ama benim bildiğim kadarıyla hattımı 6 ay kullanıp faturalarımı düzenli ödemiş olmam gerekiyor. Vodafone geçtiğim bayi gerek yok 2 ay kullan faturanı geciktirme ve bir faturan yüksek gelirse geciktirmeden öde telefon hemen çıkar dedi bana hiç inandırıcı gelmedi ama bunun doğruluk payı nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Merhaba hocam ben avea faturalı hattan vodafone red classic tarifene geçtim bir kaç gün önce. İphone 5s almayı düşünüyorum hattının üstüne ama benim bildiğim kadarıyla hattımı 6 ay kullanıp faturalarımı düzenli ödemiş olmam gerekiyor. Vodafone geçtiğim bayi gerek yok 2 ay kullan faturanı geciktirme ve bir faturan yüksek gelirse geciktirmeden öde telefon hemen çıkar dedi bana hiç inandırıcı gelmedi ama bunun doğruluk payı nedir acaba ?

O senin dediğin 6 ay olayı Turkcell'de, Avea'da ise 8 ay diye geçiyor.

Vodafone'da bayii nin dediği doğru. Hatta vodafone'un internet sitesine bakarsan orada RED tarifelerine numaranı taşırken anında cihaz kampanyasından da yararlanabiliyorsun.
  • @inexo bakiye iadeden kastınız nedir? hattınızı başka bir operatöre taşıdınızda vodafonedayken kontörleriniz kaldı bunun mu iadesini istiyorsunuz? eğer bu şekildeyse sorununuz o kadar fazla sürmemesi lazım,bayiye kimliğiniz ve banka hesap iban numaranız ile başvuruyorsunuz 48 saat içiinde paranız hesabınıza yatıyor.

@Nuvo' muhtemelen yeni çıkaracak oldukları cihazdır,çünkü en son ki vodafone blade v de samsung galaxy s3 benzerii bir tasarıma sahip.

@firatakdag Merhabalar,Öncelikle cihaz kampanyasından faydalanma şartı 1000 Liranın altındaki cihazlar için 6 ay,1000 liranın üzerindeki cihazlar için 1 yıldır...Yani normal şartlarda iphone kampanyasına kredi kartsız faydalanabilmeniz için 1 yıllık kullanıcı olup faturalarınızı son ödeme tarihinden itibaren 10 gün geçmeden yatırmanız gerekiyor.

Fakat...Vodafonenin sistem açığı mevcut,ki abartmıyorum bu sistem açığını bulan ilk kişide benimdir Kampanya şartlarını sağlamıyo olsanız bile cihaz kampanyasından faydalanabiliyorsunuz.Yani vodafone bu sistem açığını farketmeden önce yeni 0 hat açıp cihaz bile verebiliyorduk,hatta normalde bir müşteri cihaz kampanyasından en fazla 2 kez faydalanablirken 6-7 tane verdiğim müşterilerime oldu :) Şu an da biraz biraz kapattılar bu açığı. fakat 2 dönem faturanız çıktıktan sonra sistem vermez cihaz,3 aylık kullanıcı iken yani 3 dönem faturanız çıktığında ve bu 3 faturanın toplam miktarı minimum 150 TL'i bulursa sistem açığı ile cihaz kampanyasından faydalanabilirsiniz...Fakat bu işlem içinde işleminizi yapan satış danışmanınızın sistem'e mutlak hakim olması gerekiyor. Siz'i zararlı çıkarmaması lazım. yani taahütnamenizi bozar cihazın girişini yapmayı başaramazsa eğer kullandığınız her ay için 21 TL ceza bedeli yansıyacaktır faturanıza ve tekrardan 49 TL indirimli fiyattan faydalanamazsınız fakat icrm dediğimiz sistem üzerinden satış danışmanı vodafone'a mail atıp yanlış işlem sonucu müşterinin taahütünü bozduğu söylerse eğer taahüt geri ekleniyor ve sizde mağdur olmuyorsunuz

Dedğim gibi 3 faturanız çıktığında fatura toplamlarınız 150 TL'i bulursa eğer sistem açığı bile cihaz alabilmeniz %90 bi ihtimaldir...

Şimdi şu soru gelebilir aklınıza " peki ya bu sistem açığı yüzünden vodafone bana bi ceza kesermi,herhangi bişey olur mu ben mağdur olurmuyum vs "

Kesinlikle hayır. Tamamen bayinin sorumluluğu altındadır bu eğer sistem cihazı kabul ettiyse ve siz aldıysanız cihazınızı hiçbir sorun yok...Hatta ilk 2-3 ay ödemeleriniz gecikirse size sistem açığı ile cihaz verdiği için vodafone telefonun parasını ekstradan bir de bayiden alacaktır

• Faturasız sınırsız internet paketleriniz nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUYUN VE EMPATİ YAPIN

***Vodafone faturalı hattı mı kontürlü hat yapmak için 542'yi aradım gerekli işlem için ayın 15'ini beklemem söylendi bekledim ...

***bu kez ayın 15'in de 542 aradım aradan bir ay geçmeden vodafone bayine gittim geçiş olmamış yani işleme konmamış gerekçe aramamı faturalı numaramdan aradığım içinmiş...

*** tekrar 542' yi arayıp refleks olarak çıkışınca görevli abi ayın 14 ü bittiği gece 00.01 de harici bir telefondan 542'yi ara dedi sağolsun bekledim o geceyi...

***bu kez 542 ' Yi ev telefonumdan aradım biraz geçikmeli açsalar da çıkan görevli işleme alındığını söyledi..

*** bu arada telefonumda kontür yüklü bitti bir daha yüklemiş...

*** banka ekstrem de otomatik ödeme talimatım var ... ana oda ne vodafone kontürlüye geçiş yaptığımı sandığım aylardan beri babalar gibi tıkır tıkır faturalı kesim yapıyor

*** şikayet vara yazdım sonuç bekliyorum

*** haksız çıkar sağlayan vodafone ile sanırım mahkemede yüzleşeceğiz

dikkat edin kanmayın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.