Şimdi Ara

Vodafone Sorular - Sorunlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/huawei-ascend-g610?&icmp=hp_mucize

beyler cihaz tahmin ettiğim gibi huawei çıktı .. daha önce ideos x5 kullandığımdan huaweiyi iyi bilirim sanki iddalı bir kampanya yapmış vodafone kamera dışında başarılı bir model olmuş
  • Geçen cumartesi günü Turkcell hattım Vodafone'a geçirmek için bir Vodafone şubesine başvurdum. Kimlik, imza vs. her şeyi hallettiler ve 6 gün içerisinde geçiş tamamlanacak dediler. Az önce Turkcell hattım kapandı yani Vodafone hattımı takmak zorundayım ancak bana Vodafone şubesi yeni bir hat vermedi. Yeni bir hat vermeleri gerekiyor sanırım, bunun için ücret ödeyecek miyim? Bir de Turkcell'de tarifem vardı, her ayın 25'inde sıfırlanıyordu. 5 gündür kullandığım dakikalar, mesajlar nasıl ücretlenecek? Teşekkürler.
  • @Zodiac Killer sınırsız internet paketleri vodafoneda yeni abone alımına kapalıdır.

@dedeland vodafone müşteri hizmetleri kurbanı olmuşsunuz maalesef.

@Vita Pulchra Size bi vodafone simkartı vermeleri gerekiyordu eğer vermediyseler unutmuş olabilirler işlem yaptığınız yani numaranızı taşıdığınız bayi ile görüşün,herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz numara taşıma işlemi kesinlikle ücretsizdir...Faturanız kesildiyse turkcellde bir dönem faturanız daha çıkacaktr.
  • Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

@Zodiac Killer sınırsız internet paketleri vodafoneda yeni abone alımına kapalıdır.

@dedeland vodafone müşteri hizmetleri kurbanı olmuşsunuz maalesef.

@Vita Pulchra Size bi vodafone simkartı vermeleri gerekiyordu eğer vermediyseler unutmuş olabilirler işlem yaptığınız yani numaranızı taşıdığınız bayi ile görüşün,herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz numara taşıma işlemi kesinlikle ücretsizdir...Faturanız kesildiyse turkcellde bir dönem faturanız daha çıkacaktr.

@Tengrielders ; Kurban değil mundar gideceğim üstadım göz göre göre parmak gözüme durumları,
    nasıl menem bir yapıdır ki ( sanala, ekrana ve boyalı basına reklam vermeyi güç sanıyor tüm alemi cihan uşak konumun da bu gidişle Türkcell'in durumunu yaşayacak fark edemiyor )

insan bir arar mesaj atar hata yaptık demek erdemdir hala tın yok ve sanala baktığımda gırla mağdur var eceli yakın sanırım :)

ilgin için sağol üstad

• Freezone daki 19 tl'ye olan komple özgür paketteydim abone alımı kapalı diyor şimdi ben 19 TL te o paketi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tengrielders;

Uzun süredir turkcell kullanıyorum.3G hızı çok iyi yalnız ücret konusunda vodafone'a göre yüksek ve ekstradan 3-5 lira fazladan geliyor sürekli faturalarım.Bu yüzden vodafone'a numara taşımayı düşünüyorum,internet hızı olarak turkcelli aratırmı?Beni tek düşündüren internet olayı.Telefon modeli iphone 5,bölge akdeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ED036DF6 -- 1 Şubat 2014; 3:34:18 >
  • dedeland@ Her operatörün yanlış yaptığı aboneler mevcut tabi..Rekabet piyasası işte.

@Bilgiye aç adam paket aboneliğiniz devam ediyorsa eğer siz faydalanabiliyorsunuz sadece yeni abone alımına kapalıdır.

@duf1 Açıkcası birazda bölgedeki çekim kuvvetli ilede alakalı bi durum açıkcası,eğer bulundugunuz bölgede evinizde ya da işyerinizde 3G hızı ile bağlanıyorsanız,ımmm aratmaz diyemem fakat aratırda diyemem çünkü varsada aralarında bi kaç saniyelik bi hız farkı vardır,yani pişman edecek kadar yavaş geleceğini zannetmiyorum ben gayet memnunum hız konusunda,3G olduğunda pişman etmiyor.

• hocam ben uzun zamandır voda kullanıyorum ve vodanın hareketlerine bakarsak kıymetlileri arasındayım : ) neyse 2 yıldır cihaz kampanyası taahhütüm var ve faturam kesildiği anda ödedim yani önümde yeni cihaz kampanyalarına katılmamı engelleyecek hiç bir şey yok .. Şimdi sorum şudur ki , ben yeni bir cihaz almak istesem vodanın sitesindeki görünenler dışında istediğim cihaz ile birlikte bir ödeme planı sunarlar mı ?

Mesela ben sms kullanmıyorum ve dakika+internet işime yarar yani talep karşılığı kişiye özel paket yapıyorlar mı ?
  • Hocam şu 2 konuda yardımınızı isteyeceğim.
    İlk olarak hattım kendi üzerime değil babamın üzerine 20 yaşında olmama rağmen hat 5 senelik üzerime almadım. Acaba Turkcell'den Vodafona Hattımı Taşıyabilir miyim? Ve Freezone ( Genç özgür Vs ) faydalana bilir miyim?

İkinci olarakta hattımı bir başka operatöre taşıdığımda tekrar başka bir operatöre taşımak için herhangi bir gün sınırı var mıdır?
    Örneğin Turkcelleden - Vodafone geçinde ne kadar sürede Vodafondan - Turkcell'e geçebilirim?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pajirzeal -- 2 Şubat 2014; 21:55:07 >
  • Turkcell hattımı Vodafone a faturalıya taşımayı düşünüyorum.Vodafone bayinde olan bir tanıdığımıza telefon alma şartlarını sorduğumda zor ama gel sistem bazen kabul edebiliyor dedi.Sizce böyle birşey mümkün mü ?
  • ARKADAŞLAR BENİM FACEBOOK TWİTER PAKETİMİN 20MB BİTTİ AMA FACEBOOK MB VAR GİRDİĞİMDE PARA YİYOR SEBEBİ NEDİR SİZCE
  • @Nuvo' Hayır kişiye özel bir paket söz konusu değil maalesef, kampanyada sunulan paket seçenekleri ile cihaz kampanyasına katılabilirsiniz,tavsiyem red paketleridir...

@Pajirzeal Babanızla beraber herhangi bir vodafone shoplardan numara taşıma işlemini yapabilirsiniz yanınızda kendi kimliğinizde bulunsun,hattın kullanıcısı olarak freezone kampanyalarından faydalanabilirsiniz...Babanızın kimliğini alıp herhangi bi bayiye giderek kendiniz taşıma işlemi yapmaya kalkmayın hat sahibinin kendisi olmadan numara taşıma işlemi yapılamaz.

Diğer bi operatöre faturalı olarak taşımak isterseniz belli bir süre sınırınız yok taşıyalı 1 gün olmuş olsa bile taşıyabilirsiniz,faturasız olarak taşımak isterseniz yine sorun yok kampanyalardan faydalanamazsınız,yanii kampanyalardan faydalanacak şekilde taşımak isterseniz taşıma işleminden 90 gün sonra tekrar taşıyabilirsiniz...

@NeonTrees merhabalar evet sistem açığı ile bu mümkün,yukarıdaki post'a bakarsanız eğer fıratakdağ nickli arkadaşımıza detaylı bir anlatımda bulundum,3 dönem faturanız çıktığında bu 3 dönem faturasının toplamı 150 TL'i bulursa eğer sistem açığı ile 1000 TL ve üstü cihazlardan faydalanabilirsiniz,iphone5s samsung note 3 vs :)

@antilife uygulama üzerinden bağlanmamanız gerekiyor,tarayıcı üzerinden m.facebook.com olarak bağlanabilirsiniz sadece yazıı okuyup yazı gönderebilirsiniz foto vs görüntüleyemezsiniz.

• Merhaba ben faturalı hat sadece internet için kullanıyordum ancak eve internet bağlatınca kullanmaktan vazgeçtim, şimdi üni. sebebiyle şehir dışındayım ve vodafone hattımı 20 tl borcu felan oldugu için kapanmış. Açtıracagım ve 30tl cezası oluyormuş galiba bunu ödedikten sonra acaba taahhütle cihaz alabilirmiyim ? ayrıca sınırsız internet önerirmisiniz ? yani 130 tl olarak geçiyor sanırsam ?
  • @XaeDoS merhabalar,30 hat borcundan dolayı kısıtlandıysa eğer 30 tl gibi bi ceza söz konusu değil,yok eğer hattın faturası 3-4 aydır ödenmediği için hat iptal olduysa faturalı hattın tekrar geri aktif olması için yine bi ceza ödemiyosunuz sadece aylık 5 tl verginiz ilk 12 ay boyunca tekrar başlıyor...Öğrenmeniz gereken şu hat borcundan dolayı aramalara mı kapatıldı yoksa hat iptal mi edildi ? eğer borcundan dolayı aramalara kapatıldıysa faturayı ödemeniz yeterli...Cihaz alıp alamayacağınızın kontrolüde sistemden yapılması gerekli,sınırsız internet yeni abone alımına kapalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı:

@XaeDoS merhabalar,30 hat borcundan dolayı kısıtlandıysa eğer 30 tl gibi bi ceza söz konusu değil,yok eğer hattın faturası 3-4 aydır ödenmediği için hat iptal olduysa faturalı hattın tekrar geri aktif olması için yine bi ceza ödemiyosunuz sadece aylık 5 tl verginiz ilk 12 ay boyunca tekrar başlıyor...Öğrenmeniz gereken şu hat borcundan dolayı aramalara mı kapatıldı yoksa hat iptal mi edildi ? eğer borcundan dolayı aramalara kapatıldıysa faturayı ödemeniz yeterli...Cihaz alıp alamayacağınızın kontrolüde sistemden yapılması gerekli,sınırsız internet yeni abone alımına kapalıdır.

@Tengrielders Zaten o borc kullanmadıgım için biriken miktar sanırsam, 5-6 ay kullanmadım ondan iptal oldugunu düşünüyorum, ceza sorun değil ancak hattımı açtırdım diyelim ve cihazlı vodemli kampanyadan yararlanabilirmiyim ? Mesela cepte wifi ve 6 gb internet paketi almayı planlıyorum, ancak daha önceden kullanırken bir cihaz taahhütle almak için 6 ay düzenli hat kullanmak gerektigini duymuştum ?

Vodafone Sorular - Sorunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: XaeDoS

quote:

Orijinalden alıntı:

@XaeDoS merhabalar,30 hat borcundan dolayı kısıtlandıysa eğer 30 tl gibi bi ceza söz konusu değil,yok eğer hattın faturası 3-4 aydır ödenmediği için hat iptal olduysa faturalı hattın tekrar geri aktif olması için yine bi ceza ödemiyosunuz sadece aylık 5 tl verginiz ilk 12 ay boyunca tekrar başlıyor...Öğrenmeniz gereken şu hat borcundan dolayı aramalara mı kapatıldı yoksa hat iptal mi edildi ? eğer borcundan dolayı aramalara kapatıldıysa faturayı ödemeniz yeterli...Cihaz alıp alamayacağınızın kontrolüde sistemden yapılması gerekli,sınırsız internet yeni abone alımına kapalıdır.

@Tengrielders Zaten o borc kullanmadıgım için biriken miktar sanırsam, 5-6 ay kullanmadım ondan iptal oldugunu düşünüyorum, ceza sorun değil ancak hattımı açtırdım diyelim ve cihazlı vodemli kampanyadan yararlanabilirmiyim ? Mesela cepte wifi ve 6 gb internet paketi almayı planlıyorum, ancak daha önceden kullanırken bir cihaz taahhütle almak için 6 ay düzenli hat kullanmak gerektigini duymuştum ?

Vodafone Sorular - Sorunlar

Tamam anlaşıldı hattınız iptal olmuş sizin. Cihaz almak için 6 ay düzenli kullanım cep telefonu kampanyaları ve tabletler için geçerli,faydalanmak istediğiniz kampanya ise yeni hat alımlarında geçerli...Yani o hattınızla bi işiniz yok o hattın borcunu ödeyip üzerinizden borcunu atın. Herhangi bir vodafone shop'a uğrayarak 6 GB ve wifi kampanyasından faydalanmak istediğinizi belirtin,yeni bi gprs - data hattı açıp hattınıza wifi tanımlayıp teslimatını yapacaklardır....Wifi vodem için 45 TL de ön ödeme yapmanız gerekicek.

• Freezonelulara 2 gb internet hediye geliyormuş. Bana neden gelmedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalılarda Paket'e taahüt verilirse eğer. 500 dk 5000 sms 2 gb internet 40 TL'dir...diğer şekilde bir hediye varmı bilmiyorum eğer varsa ve size gelmediyse bunu 542 müşteri hizmetleri ile çözmeniz gerekiyor.
  • Hocam cevaplar için öncelikle teşekkürler son bir sorum daha olacak ,

telefon taahhütümün bitmesine 2 ay kaldı ve taahhüt ile yeni bir telefon almayı planlıyorum . Şimdi ben 2 ay beklemeden yeni bir taahhüt yapabiliyormuyum ?Duyduğuma göre yeni kanun ile 24 ay taahhütlüler ilk 12 ayı doldurduktan sonra ek ücret karşılığı yeni bir taahhüt yapabiliyorlarmış ..

Mesela ben 70+25 ödüyorum yeni alacağım telefon aylık 35tl.. Daha 2 ay sürem olduğu için 70+25+35 şeklinde oluyormuş .. Doğrumudur ? Tabi tarifem ne olur nasıl olur onu bilemedim ..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.