Şimdi Ara

Vodafone Sorular - Sorunlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @:Fatih: bahsettiğiniz durumla karşı karşıya kalmadım açıkcası,kii pek mantıklıda gelmiiyor,sim kart'ın gereksiz yere şarj yemesi...bence hurafedir itibar etmemenizi tavsiye ederim.

@DeWe bunun çözümü için müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekli ya da tüketici hakları mahkemesi...Diğer bir ihtimalse(biraz zayıf ve zor bi ihtimal) bi vodafone cep shop'a uğrayın..Kendilerine bu sorundan bahsedip " shop destek " isimli bi üst departmana sizin için bi kayıt açıp(icrm oluşturup)sorununuzu iletmelerini rica edin...eğer bayi çalışanı shop destek hattına sizin için bi icrim oluşturur sorununuzu bildirirse dikkate alacaklardır.
  • arkadaşlar hattımı avea'dan vodafone'a taşımak istiyorum. Yaklaşık 5 6 günde taşıma işlemi oluyomuş. Acaba bu süre zarfı içinde benim hattım açık kalacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

arkadaşlar hattımı avea'dan vodafone'a taşımak istiyorum. Yaklaşık 5 6 günde taşıma işlemi oluyomuş. Acaba bu süre zarfı içinde benim hattım açık kalacak mı ?

Evet hocam açık kalıyor hattınız genelde gece geçiyor zaten
  • Pttcel faturali kullaniyorum, vodafone faturaliya gecince bir ucret odeyecek miyim?

Ek olarak red classic tarifesine gececegim. +5 tl vergi odeyecek miyim aylik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Burn in Hell Pttcell de 1 fatura dönemi doldurduysanız ya da taahütname varsa bunları ödersiniz,diğer şekilde bir ödeme yapmanız gerekmiyor...

5 TL vergi,yeni faturalı hat alımlarında ya da hat devir olduysa eğer ilk 12 ay boyunca yansıtılır,yani hattınız 12 ay'ı geçmiş bir hatsa eğer ödeyeceğiniz vergi classic telsiz kullanım ücretidir, 1.40 tl falan.
  • Merhaba,
    128 kblik kartları nereden temin edebiliriz?
  • @erhanvb kurumsal vodafone shoplardan sipariş üzerine temin edebilirsiniz.bi çok bayi uğraşmak istemeyip red cevabı verebilir ama bilginiz olsun.
  • Kurumsal vodafone shop leventte var mı?
  • Kesin bir bilgim yok fakat tahminen vardır diye düşünüyorum. Maslak Genel merkez oldugu için leventte kurumsal bayi olma ihtimali yüksek.

siz yinede kesn bilgi için müşteri temsilcisi ile görüşün.
  • Vodafone da freezone da konuşma +internet var mı 20 lirayı geçmiycek ama?
  • vodafone internetim var fakat kullanamıyorum yaklaşık 4 gündür sanki kapalıymış gibi. interneti acıyorum kapalıyken nasılsa aynı durumda.
    Müşteri hizmetlerini aradım yeni apn falan ekleyin diye dediklerini yaptım olmadı. nasıl bir çözüm bulucam yardımm
  • Merhabalar,

Hattımı vodafonedan aveaya tasıdım ve biliyorsunuz numaralar vodafone sım kartta kaldı.
    Vodafonedaki numaraları telefona kopyalamak içın kartı taktım pin kodunu yanlıs tusladım. puk koduda yok. pin-puk kodunun oldugu kartı atmıştım tasıdıktan sonra...
    Benim Vodafone sım kartımı açtırmam mumkun mu? ordaki numaraları almam gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @Richard Feynman Aktif vodafone çalışanı değilim,sistematik bilgilerimle yardımcı oluyorum artık,bunun için vodafone internet sitesi ya da cepshoplara uğrayınız.

@filinte Yeniden internet ayarlarınızı almayı denedinizmi ?

@Bar Filozofu Simkartınızla vodafone cepshoplara uğrayın ve kartınızın pin/puk kodunu rica edin,numaranız üzerindende,simkartın üzerinde yer alan ICCI kodundanda puk kodunuzu bulacaklardır
  • Vodadone internet ayarları telefonu her yeni açtığımda gidiyo ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.