Şimdi Ara

Vodafone Sorular - Sorunlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yas 27 galiba freezondan yararlanamiyorum
    En az 2 gb internet sonrasi sinirsiz olan en ucuz paket hangisi sms olmasada olur
    Faturali faturasiz farketmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone cep net abonesiyim ama yenilenmesi için 25 gündür kontür yüklemiyorum.Bu süre içinde Coca Cola kırmızı
    kasadan günlük üç-dört defa 100 mb yükledim.Coca Cola dan yüklediğim hediye 100 mb ,cep net aboneliğimi etkiler mi ?
  • Hocam kamupanya.com'dan bir alışveriş yapmak istiyorum ama kamu tarifeli değilim. Var mıdır bir yolu? :)
  • Hocam yeni hat aldim icinde bes tl olan ama kontor gelmedi sifirbgozukuyor kontor ne yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blade *123# Veya *123#23# yapın hediye bakiyeni görebilirsin.

• et yemez sınırsız internet için şu an en uygunu pttcell tarifelerine bakın vodafone ve turkcell internet konusunda biraz pahalı oluyor.

• Vodafone midi+1 kampanyasından

Vodafone mini +1 kampanyasına geçmek istiyorum 6 nisan da tahaatüt doluyor müşteri hizmetlerini arıyorum bir türlü işlemi gerçekleştirmedim yardımcı olur musunuz ?
  • @etyemez şu anda aktif vodafone çalışanı olmadığım için güncel kampanyalar hakkında bilgim yok güncel kampanyaları internet üzerinden ya da vodafone cepshoplardan öğrenebilirsiniz,fakat sizinle aynı soyisme ve kütüğe sahip 25 yaş ya da altı bi yakınınız varsa kendisinin tc kimlik numarasıyla bile freezone'a geçiş yapabiliyosunuz. kendisi sisteme kullanıcı olarak tanıtılıyor,yani o kullanıyor görünüyor fakat hat sahibi vs herşey sizsiniz.

@colsart hayır etkilemez.

@arnald06 bilgim yok maalesef.

@Blade13ReaKer 5 TL hediye olduğu için *123# sorgulaması ile görünmez,fakat hattınızda mevcuttur arama yaparak ya da sms atarak kullanabilirsiniz

@hoksi merhabalar,öncelikle kullanmış olduğunuz ve geçiş yapmak istediğiniz tarifeler yeni abone alımına kapalıdır,yani o paketler kaldırıldı katılamazsınız,yerlerine çıkartılan paketlerden birini tercih etmeniz gerekecek.

• hattım babamın üzerine duble internet kampanyasından faydalanmak için kendimi kullanıcı olarak göstermek için vodafone cep merkezine gittim fakat aile numarası tutmuyormuş yapamadılar 'freezone' lu olamıyorum ne yapmam gerekiyor?
  • Merhaba vodafone faturasız faturasız freezing değilim 31 tl bakiyim var yapabileceğim dk sms internet paketleri yokmu 5000 sms olan

• @kuzeydogulu eğer babanızsa hat sahibi ve babanızın 2 evliliği gibi bişeyi yoksa eğer,tutmaması imkansız. kimlik bilgilerinizi yenilemenizde gerekebilir,vvodafone müşteri hizzmetlerini arayarak mernis kimlik doğrulaması rica edip tekrar deneyin,olmassa nüfüs müdürlüğünden kimlik bilgilerinizi yenilemelerini rica edin

@Sheldoon güncel paketler hakkında bilgim yok maalesef.
  • Faturalı kampanya istiyorum 40-50 lt aralığında. Sms paketi pek muhim degil max 1000 olabilir. Konuşma süresi uzun olursa makuldur. Internet paketi hiç olmasın; kısacası annemin kampanya süresi bitmiş yeni bir kampanya arıyorum.

• Bugün ihtiyaçtan Vodafone R206 Kablosuz Vodem aldım. Üreticisi Huawei. Şu anda çok memnunum, şehrin göbeğinde çok iyi çalışıyor. Fakat arada memlekete gidiyorum, ve biraz önce öğrendiğim kadarıyla Vodafone 3G köyde çekmiyormuş. Fakat Turkcell orada çok iyi çekiyor.
    Sonuç olarak Vodafone'dan aldığım bu kablosuz modem ile Turkcell kullanmak istersem ne yapmam gerek? Bu modem kilitli midir? Kilitli ise nasıl açarım?
  • 6 aydır TL yüklememiştim, 3 ay sonra iptal olmuyor mu hattım, şu an sorgulama yapınca 1 ay sonrasının tarihi çıkıyor ve "aramaya devam edebilmeniz için yükleme yapmanız gereken son tarih 20 nisan dır" diyor, oysa 20 haziran olmalıydı, mh yi aradım 1 ay süre verilmiş TL yükle diyor, iptal için yasal süre toplamda 9 ay değil mi niye 7 ay oldu anlamadım
  • @SaMueL 19.o7* Güncel kampanyalar hakkında şu anda bilgi sahibi değilim,bi vodafone cep merkezine uğramanızı tavsiye ederim.

@dersoz turkcell ile kullanamazsınız,kırdırılabilirmi bu konu hakkında bi bilgim yok,herhangi bir teknik servisden yardım isteyiniz.

@csimurat evet 9 ay fakat operatörler bu tarz kuralları pek sallamazlar.siz kontorünüzü yükleyin.ne olur ne olmaz
  • dersoz D kullanıcısına yanıt
    Kendime cevap yazmış olayım :)
    Vodafone R206 Modem Turkcell ile de çalışıyor. Sadece modem arayüzünden (192.168.0.1) gelişmiş ayarlar sekmesinde ufak bir iki ayar yapmak gerekiyor. Detaylar için:
    http://istersensor.blogspot.com.tr/2013/12/vodafone-mobil-wifi-r206-sim-kilit.html
  • Selamlar, 14.04.2014 tarihinde Vodafone'a numara taşımak için başvurdum fakat bugün 6. güne giriyoruz hala ses seda çıkmadı. 24.04.2014 tarihinde fatura kesilecek şimdiki operatörde, sizce sorun kimde ve bana kullanmayacağım ay için fatura ödetmeye mi çalışıyorlar? Böyle bir durum olursa yasal hak arayabiliyor muyuz, pişman olacakmışım gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı.. Teşekkürler..
  • @loveandpoison selamlar,hat aktivasyonunuz sisteme girildiğinten itibaren 6 gün içindedir. yani şöyle bi durum var.

Siz bugün gelir bize numaranızı taşırsınız,o günde aktivasyon yapmamı bekleyen atıyorum 30 kişi vardır,bende 25'ini yetiştirmişimdir sizinkinide yarın sisteme giriş yapacağımdır,yarın girdiğim andan itibaren 6 gün...hattınızın aktivasyon tarihini öğrenin..

fatura ödememek içinde şu anda hangi operatördeyseniz faturanız kesilmeden müşteri hizmetlerinizi arayıp hattınızı kontörlüye çevirin,1-2 gün kontörlü idare edin bi fatura daha ödemeyn
  • İyi günler,

bende vodafone sim kartları ile ilgili şarj yeme muhabbetini sormak istiyorum.

Forumda ve internette bir çok kişi bundan şikayetçi,bu konuda bilginiz var mı ?

Sırf şarj muhabbetinden dolayı vodafona geçmeyi reddediyorum kendi kendime

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 24 Nisan 2014; 10:57:34 >
  • Ben de sorayım, belki cevap alabilirim arkadaşlardan. Vodafone'a ve şikayetvar a yazdıklarımı kopyalıyorum aynen, mazur görün.

quote:

Gelen anlaşılmaz mesajlar üzerine 542'yi arayarak, kullanmakta olduğum 3U1 paketini sadece 6 ay kullanabileceğimi öğrendim. (İlk aramamda da paketin yenileneceği söylenerek yanlış bilgilendirildim.) En son aramamda paketi bitiş tarihine kadar kullanmak istediğimi söyledim.

Paket biter bitmez hiçbir onayım, isteğim ve bilgim olmadan Vodafone 25 TL'mi hattımdan çekerek bana Her yöne 500 DK konuşma paketi tanımlamış. 542'yi arayarak şikayet ettiğimde pakete ancak kendi isteğimle üye olabileceğim söylendi. Hiçbir işlem yapmadığımı ısrarla söyleyince de TL iadesi yapılmadı.

Hattıma tamamen haberim ve isteğim dışında tanımlanan bu paketi kullanmıyorum ve acilen TL'lerimin iade edilmesini istiyorum.

Vodafone'a güvenmediğim için TL yükleyemiyor, istediğim pakete üye olamıyorum ve hattımı kullanamıyorum. Maduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.